ben hayatımda böyle muamele görmedim

ya benım de basıma geldı gecende ben esımın sırketı ıcın kredı cekmıstım odememıs bende bılmedıgım numaraları acmadıgım ıcın arayıp ulasamamıslar kardesımı aramıslar neyse aradım gerı yok hemen odeme yapmanız lazım yoksa hacız gelıcek vs vs. Cok kotu bır uslupla konustu asırı sınırlendırdı benı. Ben su kadarını su gun odeyeyyım gerısınıde gunluk 400 500 yatırayım dedım kabul etmedı bende o zaman odemıyorum dedım maaşımın %25 inden alırsınız dedım çünkü usülü budur. Sonra müdürleri aradı özür diledi vs istediğiniz şekilde başlayalım odemeye dedi onu da bıraz surundurdum elemanlarının benı aramamasını soyledım ıyıce sıkayet ettım

Sende dalga gecseydin he uyandim tek disi kalmis canavar diye.Bu nasil uslup ya insan odemekte istemez.

borcu ödersiniz tabi ama muhakkak şikayet edin sizi arayan kişiyi. hadsizlik, saygısızlık olağanlaştırılıyor gün geçtikçe. en çok buna sinir oluyorum.

Ne kadar saygısızlar. İşin ilginci seni aramışlar acmamışsın diye kardeşine mesaj atmışlar. E niye mesajı sana atmamışlar ki. Hadi teli acmadın mesajı okuyacaktın sonuçta

Hanımefendi hicbir avukat sizinle bu sekilde konusamaz imkaniniz varsa gidip yuzyuze gorusun veya baska bir avukata danisin

aynı hukuk bürosu olabilir cnm ikimizki.

aynı hukuk bürosu olabilir cnm ikimizki.
gozunu korkutup hemen odetmeye calısıoyrlar daha once bende cok ıse yarıyordu ogrencıyken kredı kartım vardı az gecıkse hemen avukata verıcez dıyorlardı aynı gun yatırıyordum.. Ama bu ınsanlar kımı korkutabılırlerse onunla ugrasıyorlar sert bırıne denk gelınce hemen gerı vıtes yapıyorlar ben cok yedım daha once bankada yapardı cok :)

Baro Levha'dan online olarak avukatın adı ve soyadıyla arama yaparak sicil bilgisine ulaşabilirsiniz. Daha sonra İstanbul Barosu disiplin kuruluna şikayet edin. Muhakkak disiplin cezası alır. İhmal etmeyin lütfen.

hacizdi şuydu buydu olsa evet korkutsunlar ama kardeşime msj atmışlar araya ailem girdi gerçekten büyük borç var sandılar birde onlara laf anlat buda canımı sıktı ve benimle bu şekilde nasıl konuşabilirler yani hayret bişey kimse kimseyle bu şekilde konuşmamalı.

Baro Levha'dan online olarak avukatın adı ve soyadıyla arama yaparak sicil bilgisine ulaşabilirsiniz. Daha sonra İstanbul Barosu disiplin kuruluna şikayet edin. Muhakkak disiplin cezası alır. İhmal etmeyin lütfen.
yok ihmal etmicem teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için

Sakın ödeme yapmayın. Üçkağıtçı onlar.madem borcunuz var kağıt filan gelsin. Benzer bir şeyi eşimin kardeşi için yaşadık ordan biliyorım

konuşan kişi muhtemelen takip elemanıdır. hukuk bürolarının tahsilat birimlerinde çalışanlar hakaret etmeye ve kendilerini avukat olarak tanıtmaya çok meraklılar ama o şekilde konuşan avukatsa eğer, baroya şikayet ettiğiniz takdirde büyük ihtimalle uyarı cezası verilir ya da daha önceden uyarı cezası varsa kınama cezası alır. eğer ödemenizi icra dairesi hesabına değil de avukata yapacaksanız, herhangi bir dolandırıcılık ihtimaline karşı, baronun web sitesinde baro levhasından avukat adını aratın ve yatıracağınız hesap aynı kişi adına kayıtlıysa ödeme yapın ve açıklama bölümüne de ne için ödeme yaptığınızı belirtin

ben o kişilerin avukat olduğunu sanmıyorum çünkü 2 farklı bayanla görüştüm dediğinizi yaptım aynı kişi adına kayıtlı teşekkür ederim bilgileriniz için.

İcra takibi yapan elemanların ağzı bu oluyoe genelde. Şikayetçi olun herkese terbiyesizlik edemeyeceklerini öğrensinler ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…