- 15 Nisan 2017
- 318
- 165
- 23
- 41
- Konu Sahibi KELEBEK_ADASI
-
aynen öyle uslupları çok çirkin.Tahsilat hukuk burosudur ,
Arasyasn onlarin elemanlari ,prim aldiklari icin cok arsiz yuzsuz hareket ediyorlarv,avukati baroya sikayet edin ,
Yiuh yani
aynı hukuk bürosu olabilir cnm ikimizki.ya benım de basıma geldı gecende ben esımın sırketı ıcın kredı cekmıstım odememıs bende bılmedıgım numaraları acmadıgım ıcın arayıp ulasamamıslar kardesımı aramıslar neyse aradım gerı yok hemen odeme yapmanız lazım yoksa hacız gelıcek vs vs. Cok kotu bır uslupla konustu asırı sınırlendırdı benı. Ben su kadarını su gun odeyeyyım gerısınıde gunluk 400 500 yatırayım dedım kabul etmedı bende o zaman odemıyorum dedım maaşımın %25 inden alırsınız dedım çünkü usülü budur. Sonra müdürleri aradı özür diledi vs istediğiniz şekilde başlayalım odemeye dedi onu da bıraz surundurdum elemanlarının benı aramamasını soyledım ıyıce sıkayet ettım
ben arayanların avukat olduğunu sanmıyorum zaten yanında çalışan sekreterler arıyor.Hanımefendi hicbir avukat sizinle bu sekilde konusamaz imkaniniz varsa gidip yuzyuze gorusun veya baska bir avukata danisin
aynen öyle.yaptıkları tamamen saçmalık ve yasal olduğunu sanmıyorum.Ne kadar saygısızlar. İşin ilginci seni aramışlar acmamışsın diye kardeşine mesaj atmışlar. E niye mesajı sana atmamışlar ki. Hadi teli acmadın mesajı okuyacaktın sonuçta
kesinlikle katılıyorum size.p.tesi borcu kapatıp şikayet edicem.borcu ödersiniz tabi ama muhakkak şikayet edin sizi arayan kişiyi. hadsizlik, saygısızlık olağanlaştırılıyor gün geçtikçe. en çok buna sinir oluyorum.
çok saygısızlar aklıma geldikçe sinir oluyorumSende dalga gecseydin he uyandim tek disi kalmis canavar diye.Bu nasil uslup ya insan odemekte istemez.
gozunu korkutup hemen odetmeye calısıoyrlar daha once bende cok ıse yarıyordu ogrencıyken kredı kartım vardı az gecıkse hemen avukata verıcez dıyorlardı aynı gun yatırıyordum.. Ama bu ınsanlar kımı korkutabılırlerse onunla ugrasıyorlar sert bırıne denk gelınce hemen gerı vıtes yapıyorlar ben cok yedım daha once bankada yapardı cok :)aynı hukuk bürosu olabilir cnm ikimizki.
hacizdi şuydu buydu olsa evet korkutsunlar ama kardeşime msj atmışlar araya ailem girdi gerçekten büyük borç var sandılar birde onlara laf anlat buda canımı sıktı ve benimle bu şekilde nasıl konuşabilirler yani hayret bişey kimse kimseyle bu şekilde konuşmamalı.gozunu korkutup hemen odetmeye calısıoyrlar daha once bende cok ıse yarıyordu ogrencıyken kredı kartım vardı az gecıkse hemen avukata verıcez dıyorlardı aynı gun yatırıyordum.. Ama bu ınsanlar kımı korkutabılırlerse onunla ugrasıyorlar sert bırıne denk gelınce hemen gerı vıtes yapıyorlar ben cok yedım daha once bankada yapardı cok :)
yok ihmal etmicem teşekkür ederim bilgi verdiğiniz içinBaro Levha'dan online olarak avukatın adı ve soyadıyla arama yaparak sicil bilgisine ulaşabilirsiniz. Daha sonra İstanbul Barosu disiplin kuruluna şikayet edin. Muhakkak disiplin cezası alır. İhmal etmeyin lütfen.
Sakın ödeme yapmayın. Üçkağıtçı onlar.madem borcunuz var kağıt filan gelsin. Benzer bir şeyi eşimin kardeşi için yaşadık ordan biliyorımgerçekten sinirlerim çok bozuk yaklaşık bundan 3 yıl önce kadar alışveriş yaptığım bir mağzdan kredi kartı ile değil normal hesapla yapmıştım taksitle ödemeleri bitirip makbumuzu alıp hesap kapandı zannediyorum.yaklaşık 50 liralık bir ödemem kalmış ve benim bundan haberim yok.hiç bir şekilde bana bugüne kadar ulaşılıpta bilgi verilmedi.nasıl bir hukuk bürosuna beni vermişlerse defalarca aramışlar ama bana ulaşamamışlar hukuk burosundan ben evli biriyim eşim haricinde kardeşime msj iletilmişmiş evime haciz gelicekmiş.kardeşim msjı bana attı ve ben şok oldum.hemen aradım büroyu dedim ben şu kişiyim konu nedir dedim bana verilen cevap şu bilmemezlikten gelmeyin o kadar aradık cevap vermiyorsunuz bizde yakınlarınıza msj atıyoruz beni dedim nasıl bir numaradan aradınız çünkü banka ve yada hukuk büroları genelde 212 numaralardan ararlar yada ben yanlış biliyor olabilirim bir hat üzerinden aramışlar örnek veriyorum vodofon gibi bende isimsiz numaralar cevap vermediğimden açmamışımdır buraya kadar okey benim hatam olabilir( ayrıca her seferinde aradıkları numara farklı sonradan baktım inceledim)onlarada bu şekilde ifade ettim tel açmama konusunu.dedim bu güne kadar bana hiç bilgi verilmedi haberim de yok ben bitti sanip hesap kapandı sandım dalgımlığıma geldi borcum ne kadar dedim 190 lira dediler tamam dedim şu gün yatırıcam dedim koş koş hemen parayı bulursan kapatırsın dedi karşımdaki bayan ben şok oldum siz dedim nasıl bu şekilde konuşabilirsiniz benimle bana icra göndericeksiniz dedim evime icra kağıdı gelmeden gönderilebiliyor mu dedim bilmediğimden sordum bu soruyu siz dedi bankaları boşaltmaya alışmışsınız gayet iyi biliyorsunuz herşeyi dedi dedim benim bankaya borcum olmadı hiç bu bir dedim hadi oldu diyelim ben dolardırıcı mıyım dedim kredi çekip çekip ödemicem hangi insan keyfinden ödemez falan dedim pat tel yüzüme kapatıldı.ertesi sabah tekrar arandım tabi sinirden deli olmuş durumdayım bu arada gece hiç uyuyamadım şikayet edicem çünkü. sabah 9 civara tel çalmasına uyandım oo dedi hanımefendi uyanabildiniz mi ne yaptınız ödücek misiniz dedi sizi dedim şikayet edicem diyip kapattım.ben hayatımda böyle bir şey hiç yaşamadım girdim hukuk sitesine bunların arardığı haklarında 330 küsür dava açan mı dersiniz şikayetler mi neler neler.gerçekten yaşadıklarıma inanamadım acaba dedim işletiyorlar mı beni ama tamamen gerçekmiş.şimdi dava açmalı mıyım sizce yada kime şikayet edebilirim.aradıkları tel ve 1 adet msjları elimde mevcüt.kusura bakmayın uzun oldu ama çok sinirlendim
ben öğrendim borcum olup olmadığını teşekkürler yorumunuz için.Sakın ödeme yapmayın. Üçkağıtçı onlar.madem borcunuz var kağıt filan gelsin. Benzer bir şeyi eşimin kardeşi için yaşadık ordan biliyorım
ben o kişilerin avukat olduğunu sanmıyorum çünkü 2 farklı bayanla görüştüm dediğinizi yaptım aynı kişi adına kayıtlı teşekkür ederim bilgileriniz için.konuşan kişi muhtemelen takip elemanıdır. hukuk bürolarının tahsilat birimlerinde çalışanlar hakaret etmeye ve kendilerini avukat olarak tanıtmaya çok meraklılar ama o şekilde konuşan avukatsa eğer, baroya şikayet ettiğiniz takdirde büyük ihtimalle uyarı cezası verilir ya da daha önceden uyarı cezası varsa kınama cezası alır. eğer ödemenizi icra dairesi hesabına değil de avukata yapacaksanız, herhangi bir dolandırıcılık ihtimaline karşı, baronun web sitesinde baro levhasından avukat adını aratın ve yatıracağınız hesap aynı kişi adına kayıtlıysa ödeme yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?