ben hayatımda böyle muamele görmedim

Salak eleman avukatcılık oynamış
50 tl yı odeyın gıdın magazaya
Avukata para vermeyın sakın
Evınıze ıhtar gelmeden hıcbısey talep edemezler

Salak eleman avukatcılık oynamış
50 tl yı odeyın gıdın magazaya
Avukata para vermeyın sakın
Evınıze ıhtar gelmeden hıcbısey talep edemezler
avukatlarla işim olmadığundan tarzlarını bilmem iş konularında ama sanmamki bir avukat böyle çirkince konuşsun.p.tsi gelsinde bi ilgenicem bakalım.

Bimere yazın.
Bide tüketici haklarına başvurabilirsin sanırım onlarda peşini bırakmıyo

şikayet edicem mutlaka ama bunlar iflaz olmazlar haklaında sayısız şikayet var ama yine olcam tabi.
Avukat aramaz da telefonla tahsilat yapan çalışanıdır. Tc kimlik nodan nüfus kaydınızı alıp kardeşinize öyle ulaşmıştır. Telefonda söylediklerini ispat edemezsiniz de msj ile bu şekilde yani aşağılayıcı şekilde yazdıysa ve avukat adına sgk ile çalışanıysa şikayet olumlu sonuçlanır. O da baroya şikayet. Yani disiplin cezası verilir. 3. Kişi olan kardeşe msj atmak etik değil. Burdan tutturabilirsiniz. Ama taksitli borçlarda borcun takibini yapmak ve borç bittikten sonra mutlaka ibraname almak lazım. Ceza davası açılmaz tahminimce çünkü gerçekten borç var. Olmasa dolandırıcılık veya kişi huzurunu bozmaya girerdi.

Hayatım da ilk defa böyle bir muhabbet duydum Ooo hanfendi uynabildiniz mi mı ? ahhahahhaha yok devenin bale pabucu.Kesinlikle şikayet etmelisin ki bir daha böyle saygısızca konusamasinlar.

Ayni sey bizimde basimiza gelmisti abimin bankaya olan borcu yuzunden tum sulalemiz arandi mesaj atiliyo surekli. Aradigi zaman da acayip seviyesiz konusuyolar bize yaklasik 1 senedir dadandilar en son dedim icra mi yollicaksin yolla kardesim arama artik dedim adama evdeyiz bak bi senedir bekliyorz dedim ama yok.. sinir etmeye mi calisiyosun amacin ne dedim sizi sinir etmek icin bize para veriyolar zaten dedi adam:)) zatn bsy gonderebildikleri de yok sadece ariyolar durmadan. Demir hukuk burosuydu bizim belalilar :)

Bu nasil bir terbiyesizlik aklım almadi icralik durumlarimiz oldu bir cok hukuk bürosuyla iletişime geçtik hic bu sekilde konuşan olmadı aksine gayet kibar anlayıslı davrandilar

Mutlaka şikayet edin kimse sizinle bu şekilde konuşamaz

aynen bende de hata gözümden kaçmış benimde son taksit teşekkürler yorumunuz için.

evet benimde en çok kızdığım bu zaten gördüğüm muamaele.

yok benimki farkı bir hukuk bürosu.zaten icra da göndersin isterse ben bana yapılan terbiyesizliğe kızdım çok.

Hayatım da ilk defa böyle bir muhabbet duydum Ooo hanfendi uynabildiniz mi mı ? ahhahahhaha yok devenin bale pabucu.Kesinlikle şikayet etmelisin ki bir daha böyle saygısızca konusamasinlar.
yani ağlasam mı gülsem mi bilemedim allahtan çok sinirlenipte küfür etmedim alırdım başıma belayı.

Malesef hukuk burolari surekli taciz edip alay etmwyw bayiliyor. Arayanlarda asgari ucrete calisan elwmanlar avukatlar falan degil. Bizimde basimizda var bitane surekli majlar aramalar tehtitvari konusmalar sadece sinir etmekle kaliyolar baska bir sey yok.

İstemsizce güldüm yani nedemek banka boşaltmak oooo uyanabildiniz mi demek şikayet edin mutlaka sizde de iyi sabır varmış ben olsam sana mı sorulan diye başlardım saydırmaya

bencede bir avukat bu şekilde konuşmaz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…