- 15 Nisan 2017
- 318
- 165
- 23
- 41
- Konu Sahibi KELEBEK_ADASI
-
şikayet edicem mutlaka ama bunlar iflaz olmazlar haklaında sayısız şikayet var ama yine olcam tabi.İcra takibi yapan elemanların ağzı bu oluyoe genelde. Şikayetçi olun herkese terbiyesizlik edemeyeceklerini öğrensinler ..
Orası öyle. Biri gitse öbürü gelecek zaten ama olsun...şikayet edicem mutlaka ama bunlar iflaz olmazlar haklaında sayısız şikayet var ama yine olcam tabi.
avukat değildir bence sekteri falandır.O nasıl bir konuşma tarzı ne biçim avukat şaştım valla
avukatlarla işim olmadığundan tarzlarını bilmem iş konularında ama sanmamki bir avukat böyle çirkince konuşsun.p.tsi gelsinde bi ilgenicem bakalım.Salak eleman avukatcılık oynamış
50 tl yı odeyın gıdın magazaya
Avukata para vermeyın sakın
Evınıze ıhtar gelmeden hıcbısey talep edemezler
Bimere yazın.gerçekten sinirlerim çok bozuk yaklaşık bundan 3 yıl önce kadar alışveriş yaptığım bir mağzdan kredi kartı ile değil normal hesapla yapmıştım taksitle ödemeleri bitirip makbumuzu alıp hesap kapandı zannediyorum.yaklaşık 50 liralık bir ödemem kalmış ve benim bundan haberim yok.hiç bir şekilde bana bugüne kadar ulaşılıpta bilgi verilmedi.nasıl bir hukuk bürosuna beni vermişlerse defalarca aramışlar ama bana ulaşamamışlar hukuk burosundan ben evli biriyim eşim haricinde kardeşime msj iletilmişmiş evime haciz gelicekmiş.kardeşim msjı bana attı ve ben şok oldum.hemen aradım büroyu dedim ben şu kişiyim konu nedir dedim bana verilen cevap şu bilmemezlikten gelmeyin o kadar aradık cevap vermiyorsunuz bizde yakınlarınıza msj atıyoruz beni dedim nasıl bir numaradan aradınız çünkü banka ve yada hukuk büroları genelde 212 numaralardan ararlar yada ben yanlış biliyor olabilirim bir hat üzerinden aramışlar örnek veriyorum vodofon gibi bende isimsiz numaralar cevap vermediğimden açmamışımdır buraya kadar okey benim hatam olabilir( ayrıca her seferinde aradıkları numara farklı sonradan baktım inceledim)onlarada bu şekilde ifade ettim tel açmama konusunu.dedim bu güne kadar bana hiç bilgi verilmedi haberim de yok ben bitti sanip hesap kapandı sandım dalgımlığıma geldi borcum ne kadar dedim 190 lira dediler tamam dedim şu gün yatırıcam dedim koş koş hemen parayı bulursan kapatırsın dedi karşımdaki bayan ben şok oldum siz dedim nasıl bu şekilde konuşabilirsiniz benimle bana icra göndericeksiniz dedim evime icra kağıdı gelmeden gönderilebiliyor mu dedim bilmediğimden sordum bu soruyu siz dedi bankaları boşaltmaya alışmışsınız gayet iyi biliyorsunuz herşeyi dedi dedim benim bankaya borcum olmadı hiç bu bir dedim hadi oldu diyelim ben dolardırıcı mıyım dedim kredi çekip çekip ödemicem hangi insan keyfinden ödemez falan dedim pat tel yüzüme kapatıldı.ertesi sabah tekrar arandım tabi sinirden deli olmuş durumdayım bu arada gece hiç uyuyamadım şikayet edicem çünkü. sabah 9 civara tel çalmasına uyandım oo dedi hanımefendi uyanabildiniz mi ne yaptınız ödücek misiniz dedi sizi dedim şikayet edicem diyip kapattım.ben hayatımda böyle bir şey hiç yaşamadım girdim hukuk sitesine bunların arardığı haklarında 330 küsür dava açan mı dersiniz şikayetler mi neler neler.gerçekten yaşadıklarıma inanamadım acaba dedim işletiyorlar mı beni ama tamamen gerçekmiş.şimdi dava açmalı mıyım sizce yada kime şikayet edebilirim.aradıkları tel ve 1 adet msjları elimde mevcüt.kusura bakmayın uzun oldu ama çok sinirlendim
Avukat aramaz da telefonla tahsilat yapan çalışanıdır. Tc kimlik nodan nüfus kaydınızı alıp kardeşinize öyle ulaşmıştır. Telefonda söylediklerini ispat edemezsiniz de msj ile bu şekilde yani aşağılayıcı şekilde yazdıysa ve avukat adına sgk ile çalışanıysa şikayet olumlu sonuçlanır. O da baroya şikayet. Yani disiplin cezası verilir. 3. Kişi olan kardeşe msj atmak etik değil. Burdan tutturabilirsiniz. Ama taksitli borçlarda borcun takibini yapmak ve borç bittikten sonra mutlaka ibraname almak lazım. Ceza davası açılmaz tahminimce çünkü gerçekten borç var. Olmasa dolandırıcılık veya kişi huzurunu bozmaya girerdi.şikayet edicem mutlaka ama bunlar iflaz olmazlar haklaında sayısız şikayet var ama yine olcam tabi.
aynen bende de hata gözümden kaçmış benimde son taksit teşekkürler yorumunuz için.Avukat aramaz da telefonla tahsilat yapan çalışanıdır. Tc kimlik nodan nüfus kaydınızı alıp kardeşinize öyle ulaşmıştır. Telefonda söylediklerini ispat edemezsiniz de msj ile bu şekilde yani aşağılayıcı şekilde yazdıysa ve avukat adına sgk ile çalışanıysa şikayet olumlu sonuçlanır. O da baroya şikayet. Yani disiplin cezası verilir. 3. Kişi olan kardeşe msj atmak etik değil. Burdan tutturabilirsiniz. Ama taksitli borçlarda borcun takibini yapmak ve borç bittikten sonra mutlaka ibraname almak lazım. Ceza davası açılmaz tahminimce çünkü gerçekten borç var. Olmasa dolandırıcılık veya kişi huzurunu bozmaya girerdi.
evet benimde en çok kızdığım bu zaten gördüğüm muamaele.Bu nasil bir terbiyesizlik aklım almadi icralik durumlarimiz oldu bir cok hukuk bürosuyla iletişime geçtik hic bu sekilde konuşan olmadı aksine gayet kibar anlayıslı davrandilar
Mutlaka şikayet edin kimse sizinle bu şekilde konuşamaz
yok benimki farkı bir hukuk bürosu.zaten icra da göndersin isterse ben bana yapılan terbiyesizliğe kızdım çok.Ayni sey bizimde basimiza gelmisti abimin bankaya olan borcu yuzunden tum sulalemiz arandi mesaj atiliyo surekli. Aradigi zaman da acayip seviyesiz konusuyolar bize yaklasik 1 senedir dadandilar en son dedim icra mi yollicaksin yolla kardesim arama artik dedim adama evdeyiz bak bi senedir bekliyorz dedim ama yok.. sinir etmeye mi calisiyosun amacin ne dedim sizi sinir etmek icin bize para veriyolar zaten dedi adam:)) zatn bsy gonderebildikleri de yok sadece ariyolar durmadan. Demir hukuk burosuydu bizim belalilar :)
yani ağlasam mı gülsem mi bilemedim allahtan çok sinirlenipte küfür etmedim alırdım başıma belayı.Hayatım da ilk defa böyle bir muhabbet duydumOoo hanfendi uynabildiniz mi mı ? ahhahahhaha yok devenin bale pabucu.Kesinlikle şikayet etmelisin ki bir daha böyle saygısızca konusamasinlar.
elimden ne gelirse yapıcam.Bimere yazın.
Bide tüketici haklarına başvurabilirsin sanırım onlarda peşini bırakmıyo
Aynen vallahi insan ağlasamı gülse mı belli değil yine de sen seviyenin koru.yani ağlasam mı gülsem mi bilemedim allahtan çok sinirlenipte küfür etmedim alırdım başıma belayı.
bencede bir avukat bu şekilde konuşmaz zaten.Malesef hukuk burolari surekli taciz edip alay etmwyw bayiliyor. Arayanlarda asgari ucrete calisan elwmanlar avukatlar falan degil. Bizimde basimizda var bitane surekli majlar aramalar tehtitvari konusmalar sadece sinir etmekle kaliyolar baska bir sey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?