kizlar bana yorumlarinizla yardimci olun lutfen. esim iki cocugum eltim ve gorumcemle birlikte kahvaltiya bi yere gittik.kahvalti yaptigimiz yerde bi cocuk esimin kucagina geldi esim cocugu kucakladi sonra annesi cocugu almaya geldi neyse esim masaya dondu bende dedim ki kadin rahatsizoldu cocuga yaklasmandan galiba dedim esim hayir dedi gorumcemde kadini kiskanmistir dedi kadin yan masada yaninda esi de var .ben o yuzden esime ole demisim.
normalde kiskanc bi yapim var bunu herkez bikir.
bende ben neden yaninda kicasi olan bi kadini kiskanayim ya dedim ben bu kadar aptalmiyim dedim cok sinirlendim bi anda kendimi kaybettim.sesimi.yukselttigim icin esim beni uyardi tabi bende neden ole soyluyosunuz falan derken tartisma buyudu birbirimize bagirdik cagirdik falan bena herkwze senin yuzunden rezil olduk.sen hep boylesin bizim heryerde huzurumuzu kaciriyosun gibilerinden laflar siyledi bende iyce delirdim bende baya saydim sende herzaman ki.gibi aramizi bozdun falan diye olay baya buyudu.
neyse ben masadan kalktim baska masada bebegimle ilgilendim esim konuyudegistirmeye calisti falan yanimiz da da eltim de var.
sinra eve donerken baya bi arabadada kavga ettik agzima geleni saydim oda bana tabi .simdi eltimin evindeyiz ikikizde onun yatili misafiriyiz baska bi ildeyiz evim8zden uzaktayiz yani. horumcem.yarin evine donuyor.
suan.ayni evdeyiz malesef.
esimde bana kendimi.kontrol.edemedigimi biraz ailemin yanina gitmem gerektigini soyledi kafan dagilir falan dedi sakinlesirsin dedi boyle olmuyo kendimi.zor tutuyorum.daha kotu seyler.olabilir dedi.sizce ailemin yanina gideyim mi? aramiz iyice acilir mi sogurmuyuz ?
ne zaman istersen donersin dedi nirmalde uzun kalmama izin vermez.
burda benim hatam nedir kizlar objektif fikirlere ihtiyacim var ,bana yardimci olun