• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben hep huzur bozanmiyim bi bakin

Gorumceniz luzumsuzluk yapmış ama sizde çok abartmissiniz evet kiskandim seven insan kiskanir diye tebessümle sakın bi şekilde cevap verebilirdiniz esinizin hoşuna giderdi gorumceniz de bozulup kalırdı. Böyle yaparak resmen kendi kalenize gol atmissiniz. Hiçbir yere gitmeyin sakin davranın esinize yakın olun doldurmasinlar.

Görümceniz gibi fesat insanları kaale almamayı öğrenmelisiniz. Ya da biraz daha sakin tepkiler vermeyi. Aksi halde her zaman böyle huzur bozan kişi olacaksınız. Yerinizde olsam görümceyi bi bakışla susturur olayı unuturdum. Bu kadar kin, öfke, hırs kalbe, akla zarar.

Gorumceniz art niyetli. Bagirmasaydiniz keske, o senin hüsnükuruntun şekerim diyerek dalga geçebilirdiniz mesela. Ailenizin evine gitmeyin. Bundan sonra tepkilerinizde daha alttan vurarak, dalga geçerek, sakın şekilde davranirsaniz siz değil artniyetli taraf kaybeder.

Görümceniz çok güzel fitne çıkartmış siz de çok güzel galeyana gelmişsiniz, bence bir yere gitmeyin eşinizi doldurmaları muhtemel

Milletin içinde gereksiz kavga etmişsiniz, keşke eve gelince sakin bi şekilde sıkıntılarınızı belirtseydiniz

görümcenin tahriki ile kavga çıkararak huzuru bozmuşsunuz.
ailenizin yanına da gitmeyin, eşinizi yalnızken gereksiz konuşmalara fırsat yaratırlar.

Son düzenleme:
Görümceniz gaz vermiş size , sizde bir güzel patlamışsınız. Huzuru kaçıran sizsiniz bu durumda okurken içim şişti çekilmez bir durum bence.

Çoğunluk gorumceye takılmış bende esinizi size soyledigi "hep boylesin her yerde huzurumuzu kaciriyorsun" ve "kendimi zor tutuyorum" cümlelerine takildim.
Bu olayda gorumce marsa basmış sizde ha bire gazlamissinz. Sanırım her daim sinirli ve sinirsizsiniz.
Benim tavsiyem esinizle konusun ve esinizi tek bırakmayın.

kizlar bana yorumlarinizla yardimci olun lutfen. esim iki cocugum eltim ve gorumcemle birlikte kahvaltiya bi yere gittik.kahvalti yaptigimiz yerde bi cocuk esimin kucagina geldi esim cocugu kucakladi sonra annesi cocugu almaya geldi neyse esim masaya dondu bende dedim ki kadin rahatsizoldu cocuga yaklasmandan galiba dedim esim hayir dedi gorumcemde kadini kiskanmistir dedi kadin yan masada yaninda esi de var .ben o yuzden esime ole demisim.
normalde kiskanc bi yapim var bunu herkez bikir.
bende ben neden yaninda kicasi olan bi kadini kiskanayim ya dedim ben bu kadar aptalmiyim dedim cok sinirlendim bi anda kendimi kaybettim.sesimi.yukselttigim icin esim beni uyardi tabi bende neden ole soyluyosunuz falan derken tartisma buyudu birbirimize bagirdik cagirdik falan bena herkwze senin yuzunden rezil olduk.sen hep boylesin bizim heryerde huzurumuzu kaciriyosun gibilerinden laflar siyledi bende iyce delirdim bende baya saydim sende herzaman ki.gibi aramizi bozdun falan diye olay baya buyudu.
neyse ben masadan kalktim baska masada bebegimle ilgilendim esim konuyudegistirmeye calisti falan yanimiz da da eltim de var.
sinra eve donerken baya bi arabadada kavga ettik agzima geleni saydim oda bana tabi .simdi eltimin evindeyiz ikikizde onun yatili misafiriyiz baska bi ildeyiz evim8zden uzaktayiz yani. horumcem.yarin evine donuyor.
suan.ayni evdeyiz malesef.
esimde bana kendimi.kontrol.edemedigimi biraz ailemin yanina gitmem gerektigini soyledi kafan dagilir falan dedi sakinlesirsin dedi boyle olmuyo kendimi.zor tutuyorum.daha kotu seyler.olabilir dedi.sizce ailemin yanina gideyim mi? aramiz iyice acilir mi sogurmuyuz ?
ne zaman istersen donersin dedi nirmalde uzun kalmama izin vermez.
burda benim hatam nedir kizlar objektif fikirlere ihtiyacim var ,bana yardimci olun
Bir insanın adı çıkacağına canı çıksın derler ya hani sizinki de o hesap olmuş.
Zamanın da bıraktığınız izlenimler tüm aile fertleri tarafından bilindiği aşikar.
Ve siz bundan sonra ne kadar anlayışlı olursanız olun daha önce eften püften sebeplerle yaptığınız kıskançlıklar yüzünden hep yanlış anlaşılacaksınız.
Artık daha önce eşinize karşı nasıl bir tutum sergilemişseniz eşiniz de sizin aklınız başına gelsin diye sizi uzaklaştırmak istemiş.
Araya soğukluk falan girmez yani.
Sizde eşinize yanlızken "evet canım haklısın ben biraz fazla abarttım biraz ailemin yanına gidip hem kafamı dinleyim hemde biraz kritik yapayım" dersiniz.
Ne kadar çabuk bir şekilde olumlu adım atarsanız eşinizi o kadar çabuk geri kazanırsınız.
Ailenizin yanından geldiğiniz zaman da artık eski davranışlarıma göre beni yargılama diye de tembih edersiniz sizde o yuvaları yıkan erkekleri delirten evden kaçıran kıskançlık huyunuzu bırakırsınız artık.

TE="SuUtku, post: 48038347, member: 563147"]Eşinizin hep böylesin lafı önemli. İlk değil galiba tepkileriniz
[/QUOTE]
esim degil gorumcem dedi hep.huzur bozuyosun diye

Siz abartili tepki vermissiniz ama kadini kiskandin lafi cok yersiz ve cirkin olmus ortaligi karistirmak istemis eline koz vermissiniz amacina ulasmis....

esim.sadece kendimi zor tutuyorum.dedi huzer kaciriyosun diyen gorumce

Kocana kadın çocuğu kucaklamandan rahatsız oldu herhalde derken kavgayla mı söyledin yoksa normal bi tonda mı? Eğer sen sohbet eder gibi söylediysen görümcenin sana kıskanç demesi üzerine ona ne dediysen hak etmiş. :d
Ama yok kocanla onların yanında tartışacak şekilde çocuğu niye kucağına aldın diye kızdıysan görümcene malzeme vermişsin. Bir rahatsızlığın varsa yalnızken konuş kocanla.

Ben bi gorumce olrak yengeme ' abimi kiskandin" desem yengem bana " kiskanirim tabi haha" diye cevap verir.
Guler geceriz.
O ayri.

Bu seferligine kiskanmadiginizi soyluyorsunuz.
Olabilir kiskanmadiniz.
Ama alinganlik yaptiniz.
Buda huzur kacirma.
Yani evet huzur bozansiniz..

Kocana kadın çocuğu kucaklamandan rahatsız oldu herhalde derken kavgayla mı söyledin yoksa normal bi tonda mı? Eğer sen sohbet eder gibi söylediysen görümcenin sana kıskanç demesi üzerine ona ne dediysen hak etmiş. :d
Ama yok kocanla onların yanında tartışacak şekilde çocuğu niye kucağına aldın diye kızdıysan görümcene malzeme vermişsin. Bir rahatsızlığın varsa yalnızken konuş kocanla.
kavgayla değil normal söyledim

"Canım bakarmısın lütfen, seviyorumki kıskanırım Kocamı ama yanında kocası olan kadını asla"! deseydin olayı bu hale getirmezdiniz şimdi çık işin içinden .....

Back
X