• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben hep huzur bozanmiyim bi bakin

kizlar bana yorumlarinizla yardimci olun lutfen. esim iki cocugum eltim ve gorumcemle birlikte kahvaltiya bi yere gittik.kahvalti yaptigimiz yerde bi cocuk esimin kucagina geldi esim cocugu kucakladi sonra annesi cocugu almaya geldi neyse esim masaya dondu bende dedim ki kadin rahatsizoldu cocuga yaklasmandan galiba dedim esim hayir dedi gorumcemde kadini kiskanmistir dedi kadin yan masada yaninda esi de var .ben o yuzden esime ole demisim.
normalde kiskanc bi yapim var bunu herkez bikir.
bende ben neden yaninda kicasi olan bi kadini kiskanayim ya dedim ben bu kadar aptalmiyim dedim cok sinirlendim bi anda kendimi kaybettim.sesimi.yukselttigim icin esim beni uyardi tabi bende neden ole soyluyosunuz falan derken tartisma buyudu birbirimize bagirdik cagirdik falan bena herkwze senin yuzunden rezil olduk.sen hep boylesin bizim heryerde huzurumuzu kaciriyosun gibilerinden laflar siyledi bende iyce delirdim bende baya saydim sende herzaman ki.gibi aramizi bozdun falan diye olay baya buyudu.
neyse ben masadan kalktim baska masada bebegimle ilgilendim esim konuyudegistirmeye calisti falan yanimiz da da eltim de var.
sinra eve donerken baya bi arabadada kavga ettik agzima geleni saydim oda bana tabi .simdi eltimin evindeyiz ikikizde onun yatili misafiriyiz baska bi ildeyiz evim8zden uzaktayiz yani. horumcem.yarin evine donuyor.
suan.ayni evdeyiz malesef.
esimde bana kendimi.kontrol.edemedigimi biraz ailemin yanina gitmem gerektigini soyledi kafan dagilir falan dedi sakinlesirsin dedi boyle olmuyo kendimi.zor tutuyorum.daha kotu seyler.olabilir dedi.sizce ailemin yanina gideyim mi? aramiz iyice acilir mi sogurmuyuz ?
ne zaman istersen donersin dedi nirmalde uzun kalmama izin vermez.
burda benim hatam nedir kizlar objektif fikirlere ihtiyacim var ,bana yardimci olun
horumce fena

görümcen kesinlikle fesat seni sinirlendirmek için söylemiş onu ama sen de ona istediğinden fazlasını vermişsin doğrusu. sadece onun ağzının payını verip sinirlerine hakim olmalıydın. eşine bağırıp çağıracak kadar büyütmeye gerek yok, ben olsam dışarıda eşim başkalarının yanında bana sesini yükseltse ben de git bi hava al, bunalmışsın falan derdim doğrusu. eğer anlattığınız kadarsa eşiniz var yaa çoooook anlayışlı davranmış. adamdan özür dileyip başka kimseyi araya katmadan görümcenin canına oku. eşini kendi yanında tut her zaman, sana öyle demeye hakkı yoktu. senin olayın ceza hukukunda bile yeri var, haksız tahrik. onun sözü üzerine sinirlenip yapmışsın sonuçta ama yine de sınırları olmalıydı.

bu arada senin ilk söylediğin de haksız değil, bence de yabancı bi adamın çocuğuna dokunmasından bi anne rahatsız olmuş olabilir, o kısım da çok normal.

Evet huzur bozmussunuz

Agzima geleni saydim nedir yaa, bide bagirdim cagirdim diyosunuz
Esiniz hakli bencede bir süre gidin

kadin cocugunun kucaklanmasini istemedi bende esimi uyardim sadece
İşte tam eşinizi uyardığınız ve görümcenizin gereksiz yorumuna karşılık ona "hayır bebeğim kıskanmadım" deyip sinsice gülün.Görümce kendini şaşırsın.Ne olursa olsun fesatlıklarına sinsilik ve tatlılık karışımı bi ifadeyle cevap verin.Bana bak hele:KK48: :halay:

gecen sene bayramda hamileydim son haftam dogum ici n oturdugumuz odada 30 kisinin icinde bana ne kadar eksik bi gelin oldugumu soyledi saka yaparak kahkaha atarak .insanlarin bakisini gormeliydiniz bana .
hic sesimi cikarmadim kalktim gittim bi bahaneyle ama cok sinir olmustum o gun hala aklimdan cikmiyo gorumcem insanlari asagilamaya bayilir zaten bitek bana yapmiyo herkeze yapiyobenim bu aralar biraz psikolojim bozuk ve patladim resmen ama esimle aramiz acildi bu sefergitme isine gelince bayramda yanliz kalmak istemedigini soyledi bende gitmiycem .insallah bayramda aramiz duzelir .ama bana cok.soguk bakiyo

Aslında eşiniz hatalı davranmış çocuğu kucağına almakla, bende çok kızarım tanımadığım özellikle bi erkek tarafından sevilmesine ve o anne gerçekten rahatsız olmuş olabilir.
Açıkçası ben görümcenizi iyi niyetli göremedim, ortamı yumuşatmak yerine aksine kızıştırmış fakat sizinde öfke kontrolünüz yok bende hiç hoş bulmuyorum toplumda bağırıp çağırmayı,
İsterseniz öfke kontrolü için bi psikoloğa gidin veya bununla ilgili kitaplar okuyun.
İnanın evliliğiniz dahada güzelleşir emin olun.

esime sadece cocugu kucakladigin icin annesi rahatsiz oldu demek istedim .evet gorumcem toplum icinde bana karsi hep boyle oldugu icin tastim galiba
Evet anne rahatsız olmuş olabilir -ki ben de kızımı yabancı bir Ada'mın kucaklamasına müsaade etmem- ve evet görümceniz patavatsızlık etmiş. Lüzum halinde eşinize bir anne olarak neden böyle hissettiğinizi bir iki cümle ile açıklayıp geçebilirdiniz. Görümceye de, ne boş insansın bakışı cevap olarak yeter. Uzattıkça uzatmışsınız. Gitmeyin bir yere, eşinizle güzellikle konuşun ve kapatın meseleyi.

@efsayarengokcedila Görümcenizin gazına geldiğinizi söyleyin bi daha olmayacak sen de kız kardeşinle konuş benim üzerime gelmesin seni ne kadar sevdiğimi ve kıskandığımı bildiği için yapıyo konuş onunla bi daha bana bulaşmasın deyin.Bekar mı bu fesat görümce?

Görümce nin oyununa gelmişsin,eşine iyi davran, evinize gidin,eşinin sana karşı bakış açısı kolay kolay değişmez biraz sabırlı ol ,daha sakin, alttan alan,cilveli ol kendini zorla, bir süre sonra eşin sendeki bu değişikliği farkeder." Herşeyden önce sinirlerine hakim olmayı öğren"

kizlar bana yorumlarinizla yardimci olun lutfen. esim iki cocugum eltim ve gorumcemle birlikte kahvaltiya bi yere gittik.kahvalti yaptigimiz yerde bi cocuk esimin kucagina geldi esim cocugu kucakladi sonra annesi cocugu almaya geldi neyse esim masaya dondu bende dedim ki kadin rahatsizoldu cocuga yaklasmandan galiba dedim esim hayir dedi gorumcemde kadini kiskanmistir dedi kadin yan masada yaninda esi de var .ben o yuzden esime ole demisim.
bende ben neden yaninda kicasi olan bi kadini kiskanayim ya dedim ben bu kadar aptalmiyim dedim cok sinirlendim bi anda kendimi kaybettim.sesimi.yukselttigim icin esim beni uyardi tabi bende neden ole soyluyosunuz falan derken tartisma buyudu birbirimize bagirdik cagirdik falan bena herkwze senin yuzunden rezil olduk.sen hep boylesin bizim heryerde huzurumuzu kaciriyosun gibilerinden laflar siyledi bende iyce delirdim bende baya saydim sende herzaman ki.gibi aramizi bozdun falan diye olay baya buyudu.
neyse ben masadan kalktim baska masada bebegimle ilgilendim esim konuyudegistirmeye calisti falan yanimiz da da eltim de var.
sinra eve donerken baya bi arabadada kavga ettik agzima geleni saydim oda bana tabi .simdi eltimin evindeyiz ikikizde onun yatili misafiriyiz baska bi ildeyiz evim8zden uzaktayiz yani. horumcem.yarin evine donuyor.
esimde bana kendimi.kontrol.edemedigimi biraz ailemin yanina gitmem gerektigini soyledi kafan dagilir falan dedi sakinlesirsin dedi boyle olmuyo kendimi.zor tutuyorum.daha kotu seyler.olabilir dedi.sizce ailemin yanina gideyim mi? aramiz iyice acilir mi sogurmuyuz ?
burda benim hatam nedir kizlar objektif fikirlere ihtiyacim var ,bana yardimci olun

Sadece eşinizin ailesi değil hiçkimseyle bu kadar yüz göz olmayın, ağız dalaşı, tartışma vs nedir Allahaşkına? Hem de dışarda.

Karşı taraf ne kadar seviyesiz olursa olsun, siz inmeyin onun seviyesine...

Bence gitmeyin ailenizin yanına.

Senden de var

Aslinda gorumcen baslatmis huzursuzlugu,keske sen de firsat vermeseydin.cok densiz biriymis orda herkesin icin de oyle demek cok sacma.olay nasil buyudu bilmiyorum ama sen bagirip cagirmadan bu ne demek boyle ne munasebet deyip kestirip atsaydin.bagirip cagirmalara herkesin icinde buyuk kavgalara gerek yoktu.sen gitme bence gorumcen de yarin gidiyormus.esin niye gitmeni istiyor anlamadim

Back
X