ben hep huzur bozanmiyim bi bakin

Öfke her şeyi batırır. Bağırmakla bir yere varamazsınız. Gorumceniz sizi sinir etmeye çalışıyorsa siz bu oyuna gelmeyecektiniz. Ay ne kıskanması kocamın gözü benden başkasını görmez di mi hayatım deyin gülün geçin. Başkalarının aranızı bozmasına izin vermeyin.

Görünce densizlik etmiş ...onda haklısın ama hakliyken haksiz duruma sokmuşsun kendini ...böyle bir durumda ben olsam aynen şöyle derdim;görümce ayşe olsun ;ay ayşe abla sende alemsin güldürdü bni der koca bir kahkaha atardım :)sonra da bişiy olmamış gibi çayımı kahvemi içerim ..esimle yalnız kalıncada esimle derdim ne ise sesimi yükseltmeden normal dille .esin ahmet olsun ;ahmet orda bozuldum ama bişiy demedim ayşe ablaya,bn seni yanında kocası olan kadından neden kiskanayim ,ablan bazen patavatsizlik yapıyor..yeri geldiğinde uyarmalısin ,Vs Vs derdimi anlatirdim ..

+1

Gorumcen tamamen dusuncesizlik yapmis ne yani ustune vazife mi soylemesen ne olur icinde tut ayni durum bende de var canm arti kaynana sorunsaliyla beraber. Bu kadar tepki verdiysen daha once birikintilerin oldugunu dusunuyorum evet abartili tepki vermis olabilirsin ama o da hassas noktani bilerek damarina basmis gitme hicbiryere gideceksen evinize gidin

Bence görümcenle baska problemlerin var.
O yuzden boyle asırı tepkı vermıssın.
Sorununuz neyse onu cozun.
Bu hıkayeyı yorumlatmakla bır yere varamazsınız.
Yorumlarsak da hatalısınız.

Kendın soylemıssın zaten kıskancım demıssın.
Gorumcen de kıskandıgını soyleyınce bagırıp cagırmıssın. Gorumcenle alıp veremedıgın neyse onu cozz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…