- 12 Şubat 2018
- 80
- 6
- 86
- 34
- Konu Sahibi rahablug91
Merhaba; 5 aylik evliyim. 2 yillik iliskimiz oldu. Severek evlendik. Gecen gun kayinvalidem esim ve ben kuyumcuda bi işimizi hallediyorduk. Sonra kayinvalidem aniden jest yapmak istedi. Kizim senin şu istedigin bileziktende hediye alayim sana dedi. Ay nasil mutlu oldum soylemesi yeterdi. Ama eşim bi basladi hayir gerek yok hot hut böyle sinirli surat ifadesi.. neyse almadik ciktik. Zoruma gitti. Bana layik mi gormuyorsun dedim. Annem niye para harcasin ki emekli maasi var dedi.. (annesi o sira 40 adet cumhuriyet aliyordu) bende dedim ki madem gerek yok herkese surekli yardim ediyorsun. Yok yeğenine teyzene abine.. o zaman bundan sonra bende gerek yok dicem dedim. Biz de kit kanaat geciniyoruz dedim. Neyse benim esim 5 aylik evliyiz daha oncede belirttim ilgisiz.. onceden boyle degildi. Sanki hic birseyi bana layik gormuyor. Guzel bir soz zaten yok. Ben bakimli biriyim begenilmek isterim duymak isterim. O da yok. 5 ay da ilgiye hasret kaldim. Evlendigime de galina pismanlik duyuyorum. Cok utaniyorum bunu soylemeye ama esimin göstermediği ilgiyi disarda insanlar soyleyerek gosteriyor. Buna ihtiyac duymamaliydim ama beni ihtiyac ettirdi. Bu adam bagirarak anlatiyorum olmuyor, guluyorum olmuyor, agliyorum olmuyor beni anlamiyor. Ve son olarakta benim herseyi kurdugumu soyledi Psikiyatrs a gitmem gerektigini söyledi. Ben herseyi abartiyormusum….