Konularımı bilirsiniz kızlar, dün sözlümden ayrıldığım için ailesi bizdeydiler fakat ben hoş geldiniz deyip odama geçmiştim ve bi iki de tabak falan hazırladım. Dün annesi odaya falan girdi, beni çok seviyor aslında uzun süredir ilk defa bu olaylar vesilesiyle görüşmeye başlamıştım ailesiyle de, bana ne ara ısındı anlamadım. Biraz annesiyle falan konuştum, dün buz dolabı gibi olan çocuk bugün beni okul çıkışı görmeye geldi, babamlara da söylemiş bi yerde oturduk yemek falan yedik, benden özürler diledi.. Beni sevmek istediğini söyledi hatta sevmeye başladığını söyledi. Ben öküzün altında buzağı arayan bi tipim ne oldu da birden bağlandı hiç anlamıyorum. Yaptığı hareketler samimi gibi görünür sizler için ama ben hiç öyle düşünmüyorum yani nasıl olur ki bu? ancak öncesinden bana aşık olması falan gerekir böyle dönmesi için. Durumları gayet iyi benim paramda gözü yok ve de kendisi de biraz kısa olsa da çirkin birisi değil. Neden değişmiş olabilir böylesine? Bi de haftasonu beni sinemaya götürmek istediğini söyledi.. Parmak ölçümü almaya çalıştı.. Uzun süredir yalnızım ona aşık olmaktan korkuyorum.. Hiç samimi bulmuyorum.. Ona güvenmek dost olmak istiyorum, evlenmesem de. Çünkü bana yardımcı oluyor eğitimim için.. Onu bu kadar değiştiren ne olabilir kızlar?