• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben hiçbir şey anlamadım bundan.. :S

konuya cevap verebilmek için istenen kriterler nedir ben 28 yaşındayım memurum evliyim ama 1.5 senelik çok değil yani belki ordan kaybedebilirim ama bebeğim olacak kısmetse annelik puan kazandırır bana sanırsam :ssz:

Bu arkadaş sadece kendi zihniyetinde olanların yorum yapmasını istiyor.Ama ben yine de kendimi tutamadım doğrusu.Yazdıkları,yaşadıkları zaten tamamen çelişkilerle dolu.Tedavi olmasını gerektirecek bir durum söz konusu değil,zira bu onun kendi doğruları ve yaşam tarzı.
Sanırım başarıya giden yolda her yapılanı mübah görüyor.
Bu mantığa göre kısa yoldan zengin olmak isteyen insanlar da ne kadar çirkin yöntemler varsa yapmalılar..
Şimdi saydırmaya başlayabilirsin bana da..
Ama gerçekten yazım tarzın,insanlarla konuşma şeklin ne kadar tehlikeli bir insan olduğunu ortaya çıkarıyor.
Allahum mahfezna..

Şu sözlüsü martı kaşlı bodurcuk olandın sen değil mi? Bence dikkat ette çocuk anlamasın bu çıkar ilişkisini :31: Yani okuluna yardımcı oluyor o kadar karşılıksız burs bi yerde :ssz: Dikkat et seviyomuş gibi yap. Kaç yıl kaldı şunun şurasında.

adamdan nefret ediyosunuz
burda insanlara onu anlatırken onca aşağılayıcı sözler kullanıyosunuz
bodur, martı kaşlı vs.
şimdi de çıkıp beni sevmeye mi başladı ben bişey anlamadım diyosunuz.
sonra da insanlar burda yaptığınız şeyi eleştirince saldırgan cevaplar veriyosunuz.
arkadaşım bi insanı ya seversin öle bayıla evlenirsin
ya da sevmezsin arkana bakmadan kaçarsın.
çünkü bu 2 günlük sevgilin değil, ömrünü geçireceğin adam olacak.
iki gün sonra martı kaşlı diyip atamayacaksın.
ne istediğine ona göre karar ver boşa burda kimseye saldırma insanlar doğruları söylüyolar
bigün öyle bigün böyle olunmaz bu konularda.

Şu dünyada hiç mi emelin kendine saygın,hiç mi kendine verdiğin değer gurur yok.O kadaaaaaar bahanelerin arkasına sığınarak çirkin kısa ölesiye nefret ettiğin ama ZENGİN olan biriyle sözlüsün.Yok eğitimime yardım ediyor,yok evden rahat çıkıyorum yok sevmiyorum...YA ALLAH AŞKINA SENİN HAYATINDAN GURURUNDAN DAHA MI ÖNEMLİ BU BAHANELER.Açmısın açıktamısın,kör mü topal mı,bir engelin,geçmişte yapmış olduğun bir ayıbın mı var ki,bir insanla güya evlenmiyceksin ama sözlü kalıyorsun.ALLAH AKIL FİKİR,İMAN GÜCÜ,MENFAATSİZ KALPER VERSİN HERKESE.

Back
X