zannın büyüğüde küçüğüde haramdır....bence emin olmadığınız bi konuda birini suçlamakla kul hakkına girmişsiniz....
Kaldı ki elinizde ne bi delil var nede bir belirti...hiç bir iz bulunmayan bi konuda bu kadar kolay suçlayabilmeniz çok üzücü...
üstelik eminmiş gibi telefon edip söylemişsiniz....gerçekten ben olsam affetmem sizi kusura bakmayın....çünkü öyle böyle değil resmen hırsızlıkla suçlamışsınız...
şuana kadar olan olmuş ama bundan sonrası için yapacağınız tek şey, bi şekilde o kişiden helallik almak....ben hata ettim bi anlık öfkeyle oldu deyip haklarını helal etmelerini istemelisiniz...
Hem iftira hemde suçlamaya girer bu durum....
Kaybolan paranızı başınızın gözünüzün sadakası olarak değerlendirip, o şahıslardan da özür dilemeli helallik istemelisiniz..
Karar szin tabi...
allah yardımcın olsun canım
allah bilir canım kimin aldıgını keşke bi anlık sinirle aramasaydın...emin degilsin gözünlede görmedin... Bizim bi arkadaşımızıda hırsız diyolar hatta kaynanama demiş birisi benim altınımı çaldı diye hatta yemin bile etmiş, kaynanam bize dedi, eşimde bana inanıyomusun dediginde hayır inanmıyorum dedim çünkü elimde kanıt yok günah alamam dedim... Amaaaaaaaaaaaa bu söylenenleride bi tarafa yazdım.. Tedbirimide alıyorum yatak odamın kapısı onlar gelince kapatıyorum, bozuldugunuda gördüm.. Bence ara ve özür dile onlar aldılarsa bile başının gözünün sadakası olsun.. Eşyalrıda ortada falan bırakma.. Allah yardımcın olsun..
amin canım da oanki pozisyonda hiç bişi düşünmedim bu derece sonuclar doğuracanı bilsem ararmıydım allahım ben naptımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?