Selam arkadaşlar benim günüm vardı günde de 10 kişi ve akrabalarımızda halalar büyük aneler ve akrabalar vardı günde akraba günü param toplandı görümcem almış küçük bi sandığım var onun içine saklamış bende ardında gittim sandığın içinde kağıtların arasına sıkıştırdım cüdanımın içinede başka bi parakoyup tülbentlerimin en altına koymuş gün paramdan 150 cantamdanda 10 tl çalınmış ve gece gündede baska bir kişinin cantasından 25tl makyaj malz ve küpeleri alınmış ben bunu param çalınınca duydum ve herkes direk bir kişinin eskiden beri hırsızlık yaptığını bu yada kardeşi olabileceğini dile getirdiler daha öncede görümcemin yüzüğü falan çalınmıştı ogünde okişi vardı ve görümcem kesinlikle o demişti sorada görümcemin kına gecesi bişiler kayboldu o gecede onun oodada olduğu sölendi bu geçen günde kiolaydada onlardan şüphelenildi ve benim olayımda direk o ve kız kardeşi denilince bende çok öfkeliydim ve direk o insanı aradım suçladım diğerinide suçladım ama öbürü kadar değil bir tanesi benş aradı almadığını ve hakkını helal etmiceni söledi evimize geldi kendini yerden yere vurdu parçaladı diğeride hiç aramadı gelmedi bizden şüpheleniyosa parasını biriktirir ay başına veririm demiş başkalarına başka yapabilecek kisede yok çünki odama diğerlerinde çok girip uzun süre duran hiç kimse olmadı kişilerden biri benim kardeşim zaten ama ben vebal altında kaldım eğer almadılarsa ben napıcam aillelr bu olay sebebine birbirini red etti ben napıcam vijdanım cok kötü bana yardım edin lütfen