Basarim olmadigini ne biliyorsun.Insanlar hakkinda atip tutmayi seviyorsun. Is kendine gelince icraat yok.
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/610879-sbs-2-ay-kendimi-taniyamiyorum.html
Bir suru arkadas sana yardimci olmaya calistik bu konunda. Sen ders calismak yerine kendine acimayi tercih ettin. Zamanin daraldi iyice simdi toparlayamiyorsun. Evet oylesin demekten baska soyleyecek birsey yok artik.![]()
hahaaa sen çok yaşa emi geçmişime götürdün beni.
biz ilk okulda baya düşük eğitim veren bi okuldaydık hocamızda ölesine okuttu bizi desem yeridir. sonra orta okula başladım ilk defa yazılı sınav gördüm. hiç unutmam aynı gün tarih ve coğrafya sınavı hemde ilk. hafta sonu oturdum kitap başına bide tek çocuğum yol gösterecek nasıl çalışıcağımı söyleyecek kimse yok. başladım ağlamaya akşam oldu bi sayfa bile okumamışım. mal gibi ağlıyorum. annem babam gaz versin pofpoflasın diyemi bekliorum ama oda değil ne istediğimide bilmiyorum tam ergen piskolojisiydi. akşam balkona çıktım babamla annemde orda benim gözler kan çanağı. babam noldu dye sordu yapamıyorum olmuyo çok zor diye mızırdanmamla annem bi bastı bana kalayı. yapanlar nasıl yapıyo senin kafan çalışmıyomu ağlıycağına otur iki sayfa oku yapamıycağınız şeyi isterlermi sizden. ben yine zırlayınca şimdi ya git zırlamadan dersini çalış yada zırlamaya devam edeceksen okul mokul yok sana boşuna okulun sırasını işgal etme diye bastı kalayı. ben o gazla bi çalışmışım iki sınavda süper geçti. belki seninkide böyle soğuk duş etkisi yapar.