Hayırlı geceler 5 yıllık evliyiz eşim asgari ücretle çalışıyor benimle aynı zamanda iki kuzenimde evlenmişti
Babam ve annem sagolsun her fırsatta eşimi bana karşı kötüler ilk yıllar çok dolduruşlara gelip eşime hayatı zindan etmişligim vardır
Konu şu ki benimle aynı yıl evlenen kuzenlerim evlerini aldılar arabalarını da ama birinin maaşı 2500 digerinin ise 3000 civarında benim eşimse asgari ücretle çalışan bi işçi evet kuzenlerimde işçi ama onların işleri daha iyi ve mesaileri primleri falan var
Annem geçen gün kocan adam olsa sana işe gir demez dedi kaç yıl oldu daha bir dikili taşı yok diye başlayan ve keşke kuzenlerinden biriyle evlenseydin diye biten cümleler kurdu kuzenlerim in ikisi de benimle evlenmek istemişti zamanında bizim kasaba akrabalık evliliği normal karşılanıyor malesef
ben de eşimle evlendim amcasıgile gelip gittikçe görüyordum o da beni görüp beğenmiş ailesini yolladı evlendik yani
Şimdi anlamadığım bu zamanda çoluk çocukla hayat bu kadar pahalıyken bu insanlar nasıl ev araba alıp eşya taksidi ödüyor
Ve annem nasıl durumumuzu bildiği halde hala eşimle beni eleştiriyor
Neymiş küçük kuzenimde asgari ücretle çalışıyor Muş ama eve yazılmış hem kira hem ev aidatı ödüyormuş ev geçindiriyormuş
Ben çok salak mışım iki göz odaya tıkılıp kalmışım eşime karşı o kadar doluyum ki annemlerin ağzına bu lafları verdiği için kaç gündür ayrı yatıyorum
Benim eşim mi beceriksiz yoksa diğerleri destek vs mi alıyor
Düzenleme :
Eşimle ayrı yatmamın nedeni tamamen özel bir neden karı koca arasında olan bir neden
Konuya ek
Eşimin ailesi bir süre evin içinde oturun birikim yapınca çıkarsınız deyip evin içine aldılar bizi ama hiç birikim yapamadığımız gibi eşya da almadılar
Yani uzun uzun yazıp konuyu karmaşık bir hale getirmek istemiyorum
Eşim ailesine de çevresine de çok paralar yedirdi ben aylarca sadece makarna yediğimi bilirim eşimi hiç bir koşulda tek bırakmadım yeri geldi 2yıl tek minderle oturdum