Ben istemeden aklıma gelen şeyler..ihanet etmişim gibi hissediyorum :(

esmerkadin

meyus 🥀
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2020
103
28
Merhaba hanımlar..Çok moralim bozuk hemen anlatmaya başlıyorum umarım güzel şeyler yazarsınız ve rahatlarım biraz da olsa..
Benim bir erkek arkadaşım var 1.5 yıldır birlikteyiz ve bu 1.5 senenin çoğu zamanında benim geçmiş olaylarım yüzünden kavgalı geçirdik.
Ben ilişkimiz başlamadan önce tanışma aşamasında hata yaptım o hatam da geçmişte olanları anlatmak oldu.İlk başlarda sorun değildi ama sonradan sorun olmaya başladı.İnstagramda eskiden kalan mesajları gördü vs. Kısaca geçmişim onun için sorun olmaya başladı.Ben birden fazla hata yaptım...Önceden konuştuğum kişiyle ilgili vs...
Kısaca geçmişim yüzünden yarım yamalak anlatmam sorun oldu ve sevgilimin güvenini kırdığım için ilişkimiz bir dönem zorluklarla sınandı.Şuan aramız iyi ama bana karşı güven sorunu var.Sevgilimin aklına her zaman hatalarım geliyor ve ara ara yüzüme vuruyor. Bu arada ben biraz rahatsızım okb ile mücadele ediyorum fakat her şeyi anlatma takıntım olduğundan her şeyi dile getiriyorum ve aramız sık sık bu sebepten bozuluyordu.Ben alttan alıyorum almasına ama bir sorunum var.
Önceden hayatımda olan kişilerin(erkeklerin) isimleri ve en çok en son konuştuğum kişinin aklı ve siması sürekli olarak ben istemeden,elimde olmadan aklıma geliyor.Ve bunu sevgilim de biliyor.Kendimi kötü hissettiğimden sanki ihanet ediyormuşum gibi hissettiğim için anlattım ona :KK43:
İnanın isteyerek,elimde olmadan aklıma geliyor :KK43:
Napacağım hiç bilmiyorum aklıma gelmesini istemiyorum onu sevmiyorum ona karşı duygularım yok neden aklıma geliyor bilmiyorum.Sürekli olarak zihnimi rahatsız ediyor bu gibi düşünceler.
Bu duygudan nasıl kurtulabilirim? Sanki ihanet etmişim gibi hissediyorum çok çaresizim.
BENİM GİBİ AKLINA BÖYLE ŞEYLER GELEN VAR MI ? Ne hissediyorsunuz?
 
Son düzenleme:

esmerkadin

meyus 🥀
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2020
103
28
En son sorduğunuz şeyi tam olarak anlayamadım aslında bu sevgiliye de aktarılacak bi sorun değil ama işte okb yapmış yapacagını herhalde burda.

Bence asıl sorun geçmişinizle sizi yargılayan, bir de yüzünüze vurup duran sevgiliniz.
Sürekli olarak istemeden aklıma geliyor sanki bilinçaltıma yerleşmiş gibi :KK43:
 

Yari Otomatik Portakal

Noone's gonna take my soul away...
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2019
1.727
5.244
24
Benim de geliyor, sık sık geliyor rüyama giriyor bazen hatta. Bunda anormal bişey yok gelebilir aklınıza, anormal olan tek şey sizin bunu bile sevgilinize anlatmanız. Gidip adama "benim aklıma eski sevgililerim geliyo" derseniz tabii güven problemi olusturursunuz
 


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 43 Kg. ile 58 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 153 cm. Başlangıç Kilom :98.6 Kg. Şimdiki Kilom :93 Kg.

esmerkadin

meyus 🥀
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2020
103
28
Benim de geliyor, sık sık geliyor rüyama giriyor bazen hatta. Bunda anormal bişey yok gelebilir aklınıza, anormal olan tek şey sizin bunu bile sevgilinize anlatmanız. Gidip adama "benim aklıma eski sevgililerim geliyo" derseniz tabii güven problemi olusturursunuz
Sorun şu ki eski sevgililerim değil..Normal konuştuğum kişi/kişiler
 

esmerkadin

meyus 🥀
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2020
103
28
Eski sevgilileriniz değil, normal hayatınızdaki insanlar, ne şekilde geliyor?
Bu kişilerle ilgili fantezileriniz mi var?
yoksa öylesine acaba napıyor gibi merak falan mı?
İsimleri,simaları vs..Yaşadığım şeyler diyim aklım istemeden geçmişi düşünüyor oysaki ben geçmişe dair kişileri sevmiyorum bir şey hissetmiyorum
 

birbebekmeselesi

Sono solo appassionatamente curioso.
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2020
1.649
3.572
31
Sürekli olarak istemeden aklıma geliyor sanki bilinçaltıma yerleşmiş gibi :KK43:
Çocukken dua ederken Allah ile ilgili kötü sözler geçerdi aklımdan, sonra da allahım valla ben demedim valla böyle düşünmüyorum diye ağlardım :KK70:

Bu yaşadıgınız bana bunu hatırlattı çok masum😇 İnsanız hepimiz yahu, neler neler geliyor aklımıza. Siz okb niz için destek almaya bakın🤗
 

Ciela

Aktif Üye
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
496
1.186
Önceki konunuzu hatırlıyorum. İlaç kullanıyor musunuz OKB için? Bu yazdıklarınızı doktorunuzla paylaştınız mı?
 

Spizella

Realist
Pro Üye
27 Ağustos 2017
12.786
27.871
Çocukken dua ederken Allah ile ilgili kötü sözler geçerdi aklımdan, sonra da allahım valla ben demedim valla böyle düşünmüyorum diye ağlardım :KK70:

Bu yaşadıgınız bana bunu hatırlattı çok masum😇 İnsanız hepimiz yahu, neler neler geliyor aklımıza. Siz okb niz için destek almaya bakın🤗
19-50-33-images.jpg
 

Dert bende derman sende

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
2.118
4.907
Aklınızdan geçen her şeyi sevgilinize söylemeyin. Nerden bilecek .
Ha kendiniz için çözüm istiyorsaniz uzmandan destek alın. Hepimizin aklına tuhaf tahaf şeyler gelebilir ben ı esnada başka şeyler düşünerek yada başka birşeyle ugrasarak kafamı dsgitiyorum