Ben hepinize çok teşşekkür ederim o kadar iyisinizki hepiniz meleksinizza.s.alkisalkisalkis
bu bünyeye bakan bir şey..kişisel gelişim sürecinde hepimiz kendimize kulp takmışızdır..oram böyle buram şöyle şuram öyle diye..bünyeye bağlı dememin sebebine gelince kimileri bu gelişim sürecini kilolu geçirir kilo alarak geçirir ve ergenlik döneminde alınan kiloların vermesı güç olduğu ıcın 17-18li yaşlarda vermekte güçlük çekerler..ayrıca aniden kilo alındığı için vücut bunu kabul etmeyip deformasyon oluşturabilir çatlak gibi mesela..bence sen şanslı kesimdensin..üzülme..ilerleyen zamanda vücudun tam olarak kendini bulduğunda rahat edeceksin..çok büyük bir problem yok allah başka zeval vermesin neler okuyoruz burada..bende senin yaşındayken çok çirkin olduğumu düşünürdüm ağladığım bile oldu..ben kilo almıştım ama vermem kolay oldu benim..dediğim gibi vücut gelişim sürecini henüz tamamlamamış o yüzden böyle düşünüyorsun..ben şu an eskisi gibi düşünmüyorum mesela çok değiştim çünkü.. daha yüz hatların bile oturmadı tam olarak bak göreceksin çok değişeceksin daha..
konuyla alakasız olacakta Allasen o niki nerden buldun 41 yıl düşünsem aklıma gelmezdikafamçokkarıştı
ben gerçekten çok teşekkür ederim pazartesi tedavim başlayınca umarım daha kilo alırım ve mutlu olrum ama ben bu halımlede mutluyum...:)
ben gerçekten çok teşekkür ederim pazartesi tedavim başlayınca umarım daha kilo alırım ve mutlu olrum ama ben bu halımlede mutluyum...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?