Ben istemedim ki byle olmay..

kıyamam sana
bende senin yaşındayken aşırı zayıftım boyum bayağıda uzundu
babam koca şişe iştah şurubu içirirdi
şimdi nemi oldu o iştah şurubunu çıkaranı bir bulsam görücek gününü

Ben hepinize çok teşşekkür ederim o kadar iyisinizki hepiniz meleksinizza.s.alkisalkisalkis

tatlim hic uzulme

sana öyle diyenlere bakma kiskanc seyler nolucak :umursamaz:

(pis pis sirit icinden zemuszemus )

Bak sen büyüdükce kilo aldikca vucut hatlarin dahada belirginlesicek

hem zayiflik sisman olmaktan iyidir bebisim üzülme

hem bak sakat insanlar var onlari düsün yine elim ayagim tutuyor de tamm mi güzelim :teselli:

Senin yaşındayken çoğumuz zayıftık..50 kilo olduğumuı ne zaman göreceğim diyordum..40-43 kiloydum
Boyum ve kilom senin istediğin rakamlar...Ama benim yaşım senin yaşının 3 katı yaaa...Naber bızdık..
anladın mı bebeğim...
Hele bir gelişimini tamamla..o zaman gör kendini..
Zaten bu yaşlarda,herkes aynı fizikte olmaz..kimi daha tontonlaşır zayıflama hayallerindedir..
Kimi zayıftır senin gibi bizim gibi kiloya özenir..

bu bünyeye bakan bir şey..kişisel gelişim sürecinde hepimiz kendimize kulp takmışızdır..oram böyle buram şöyle şuram öyle diye..bünyeye bağlı dememin sebebine gelince kimileri bu gelişim sürecini kilolu geçirir kilo alarak geçirir ve ergenlik döneminde alınan kiloların vermesı güç olduğu ıcın 17-18li yaşlarda vermekte güçlük çekerler..ayrıca aniden kilo alındığı için vücut bunu kabul etmeyip deformasyon oluşturabilir çatlak gibi mesela..bence sen şanslı kesimdensin..üzülme..ilerleyen zamanda vücudun tam olarak kendini bulduğunda rahat edeceksin..çok büyük bir problem yok allah başka zeval vermesin neler okuyoruz burada..bende senin yaşındayken çok çirkin olduğumu düşünürdüm ağladığım bile oldu..ben kilo almıştım ama vermem kolay oldu benim..dediğim gibi vücut gelişim sürecini henüz tamamlamamış o yüzden böyle düşünüyorsun..ben şu an eskisi gibi düşünmüyorum mesela çok değiştim çünkü.. daha yüz hatların bile oturmadı tam olarak bak göreceksin çok değişeceksin daha..

Ahh canım üzüldüğün şeye bak.
Ben 22 yaşındayım 162 cm boyunda ve 48 kiloyum
1 sene önce 42 kiloydum.
Evet çok zayıftım ama hiç sorun etmedim bunu.
Sağlıklı besleniyorsan, alman gereken tüm gıdaları ve vitaminleri alıyorsun dert etme.

Çok karşılaştım acayip acıyarak bakmalarına bana.

Şimdi 5 kilo aldım hala zayıf görünüyorum ve kimseyide hala takmıyorum.

Önce kendine güven ve mutlu ol..

konuyla alakasız olacakta Allasen o niki nerden buldun 41 yıl düşünsem aklıma gelmezdikafamçokkarıştı

ben gerçekten çok teşekkür ederim pazartesi tedavim başlayınca umarım daha kilo alırım ve mutlu olrum ama ben bu halımlede mutluyum...:)

satanistkesenpiskopatkedi kaydirigubbakcemile3 evet canım ya nasıl aklına geldi bu nickkaydirigubbakcemile3 ben ilk gördügümde nickini okumakta zorlandım.heceledim kendi kendime kaydirigubbakcemile3

ben gerçekten çok teşekkür ederim pazartesi tedavim başlayınca umarım daha kilo alırım ve mutlu olrum ama ben bu halımlede mutluyum...:)

insallah canım benim saglıklıca istedigin kiloya kavusursun.ama dert etme herkes zayıflamak için ugrasıyor sanslısın bi bakımakaydirigubbakcemile2 her halinle barısık ol bitanem.Allah mutlulugu hiç bozmasın sekercim benim

ahh canım benim... senin yaşlarında olur böyle şeyler kendinde herşeyi kusur görmeler...

o bacaklar seni gezdiriyor. tekerlekli bir sandalyeye mahkum değilsin yatalak değilsin şükret haline..
tekerlekli sandaleyedeki bir genç kıza sor en azından yürümek isterdim koşamasam bile der... değil mi?

ki kilo aldırıcı ilaçlar var. dolgu yapılabiliyor sanırım. ama emin ol çok da çaresiz değilsin.
kilo almak için gerekli vitamin balık yağları ve tedavileri yap bakalım.

inşallah kısa zamanda istediğin görünüme kavuşursun ama emin ol bu bir sorun değil.

:) hepimizin geçtiği dönemden geçiyosun cnm. Bak uzun boyun varmış ne güzel. ben 155 bile değilim. kilom da 35 ti zamanında çöp gibiydim. çok ufacıktım ve bu rahatsız ediciydi. üstelik gözlerimde alerji vardı ve hep şişmiş ve kanlıydılar. aynalara bakamazdım.
sonra kendimi sevmeyi öğrendim. kimse mükemmel değil herkesin güzel ve çirkin yönleri var. sen de güzelliklerine odaklan ve bir diyetisyene başvur. kilo alabilmek için sana bir program uygulasın.
bu arada lisede etek zorunlu değil ki, seni rahatsız ediyorsa görüntüsü pantolon giyebilirsin :) benim çok arkadaşım vardı pantolon giyen.
üzme kendini sakın...

Merhabalarrr
Ben senin yasindayken dahaa dahaaa zayiftim!" 20yasinda evlendigimde 41kilo felandim! Sonra 1,5sene evliligimin icinde kilo al ver al ver sonunda hamile kaldim ve kaldigimda 42kiloydum hamileyken 20 kilo aldim ve halen onlarin yarisini vermekle ugrasiyorum kaydirigubbakcemile3 yani okadar dert etme okadar cok insanin ne cok derdi varr!! birak dalga gecsinler üzülüyorsun - ergenlik cagin tamam ama sagliklisin hayattasin- herseyin tamam neler cekiyor insanlar neler :))

ayy cnm bnm yaa
bnde senin yaşındayken aynen o kadar zayıftım
liseye başladığımda boyum o zaman 170 kilom 50 idi.
lise bittiğinde 52 kilo oldum
snra 1.5 yıl içinde 72 kiloya çıktım inanırmısın.
şimdide anca b kaç kilo verebildim
hiçç üzülme
17 18 ine geldiğinde fıstık gibi olucaksın

ablacım dert ettiğin şeye bak,ileride istemesende alacaksın..
senin yaşındayken annem beni doktora götürmüştü...hem boyum çok kısaydı hemde aşırı zayıftım...
şimdi boyum 1,78 ve diyetteyim...vermem gereken kilolarım var yani...
metobolizman gittikçe yavaşlayacak ve vucut önceki gibi yakamayacak..
bak ben çok zor kilo alan bir insanım ama ,şuan 27 yaşındayım ve vucudum 10 yıl önceki gibi yakmıyor...
onun için hiç dert etme...keyfine bak...bu yaşların tadını çıkar...

tatlım lütfen böyle düşünmee...bak benim kızkardeşimde şişman görünmek için elinden geleni yapardı..kotunun içine kat kat giyinirdi doldursun diye.ama şimdi evli ve bir çocugu var ve de her zaman olmak istedigi kiloda..ama geçen konuştugumuzda dedi ki keşke hep zayıf kalsaydım şimdide bu halinden daha zayıf olmak istiyor..canım benim böyle şeylere kafanı yorma okuluna bak.daha 14 yaşındasın vucudun degişim evresinde normaldir yani.herkesin bedeni aynı olacak diye birşey yok ki ablacım üzme sen canını.şükretmeliyiz ki ellerimiz,ayaklarımız herşeyimiz var.sakın böyle düşünme tatlım.öpüyorum seni.Şeniz

canım yaaa sen daha 14 yaşındasın...yaşın biraz geçsin ozaman da gör bak şuram fazla buram fazla diyceksin...hele bide büyüyünce evlenince doğum yap :) gör bak ozaman kiloyu sen...hem görmüyomusun millet ne rejimler ne diyetler...sıfır beden olayım diye uğraşıyo...sen istediğin kadar yemek için özgürsün ne güzel....makarnaları tostları ye yat walla...oooohhh

ya canım bu kadar üzülmene hiç ama hiç gerek yok şu ergenlik dönemini atlat ondan sonra çok kilo aldım diye üzüleceksin.bende senin gibiydim ama şimdi kilo alcam diye aklım çıkıyo.çok güzel bir yüzün var bence rabbine şükrettt

henuz gelisiyorsun canim millet zayif olmak icin cabalar inan bana gun gelecek fazla kilodan sende sikayet edeceksin hem soyle dusun yagli sarkan bir gobegin boynunun altinda sarkan gobek gibi bir gidi bidon gibi bir bedenin olsa daha mi iyi bu durum cok mu saglikli sence bosver sen saglikli beslen uykunu gidani dengele lisede basarili ol adindan bunla soz ettir kimse bacagini kolunu gormez hem sakin Allaha isyan etme iyiki dogmussun ailen liseye basliyan bu citir fistik kizlariyla nasil gurur duyuyordur bir anne olarak boyle bir soz duymak istemem cevre ne derse desin nasil gorunurseniz gorunun siz bizim minik bebeklerimizsiniz dunyanin en guzel varliklarisiniz Allah size uzun omurler versin ki bizde mutlu olalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…