Ben istemedim ki byle olmay..

canım benım boyumda 1,60ı gecıo kılomda 45 fazla bır fark yok ama fızıgımı ben cok begenıorum.hele bıkını gıyıncee:lepi:
hem kılo almak zor bıse deıl kı kı 14 yasından sonra wucudun daha hızlı gelısıcektır.bence hıc dert etmeye degmez.etrafına bı bak zayıflamak ıcın dıyet yapan onlarca ınsan war sense kılo alcan daha nolsun kızz.ben lısedeyken 57 kıloydum sureklı hamburger hamur ısı ye bak uc ayda noluosunopuyorumnanaktan

Ah bebeğim deme öyle nolur daha dur çocukluktan yeni çıkmışsın hatta çocuksun bile bundan sonra kilo almaya başlarsın üzülme bitanesi benimde eşim 50 kilo o ne desin bi erkek olarak üzüelme her bünye farklı bende senin yaşından beri diyet yaparım şişmanlamamak için boşver üzülme.

cnm kesinlikle doktora gitmelisin
witamin ilaçları falan war kilo yapıo onlar onlardan kullan annemde cok zayıftı ondan kullandı kilo aldı
bazen bırakıo zayıfladııında tekrar kullano falann

bak canım sana daha geçen gün başıma gelen bi olayı anlatayım. doktora gittim ve liseden bi arkadaşımı gördüm. lisede o kadar zayıftı ki yani sanırım senden bile zayıf olabilir. şu an çok güzel bir kız olmuş. bu kadar kafaya takma. lisede genelde yuvarlak hatları olan kızlar beğenilir. ama onların da sonradan kilo problemi oluyor (kendimden biliyorum). çok değil 3-4 sene sonra kendindeki değişime sen bile inanamayacaksın. beğenilmek istemen doğal ama bırak bu beğeni derslerinle uğraşman gereken bi zamanda değil de üniversite çağında olsun. :)istediğin gibi giyinir süslenirsin. yaşın daha küçük. fiziğin oturacak.

ay canim ya niye bu kadar problem ediyosun...
daha gelisme cagindasin elbet kilo alirsin....
hem insanlar 0 beden diye tutturmus gidiyo...
sen bide bu yönden bak....
cok kilolu olmakta iyi degil zaten...kimseye kulak asma sen eminim ideal kilona ulasirsin...
hem unutma TIP sadece zayiflatmaya care bulamiyo eminim sismanlatmak icin belli tedavileri vardir....

sakın bir daha keşke yaşamasaydım deme canım daha küçüksün
bunu dedirtcek ne yaşadın daha

benımde bir ark. çok zayıftı bunu kendine çok dert ederdi
ama bu bünye meselesi ne yerse yesin kilo alamazdı
snr akşam yatmadan önce bir karışım yapıp onu içmeye başladı
yavaş yavaş kendini topladı
sende dene istersen
karışım = bal, süt, ceviz bunuları blendırda karıştır iyice içine istersen muzda atabilirsin akşamları düzenli bir şekilde iç. hemde çok besleyici
umarım işine yarar :):) yaşamak herşeye rağmen çok güzel canım

canım senin yaşlarında ben de çooook zayıftım. herkes "kemiklerin sayılıyor iskelet" falan derlerdi, üzülürdüm. boş yere üzülürmüşüm. ben zayıf değilim onlar şişman :roflol: bizi kıskanıyorlar emin ol :dilcikar: bazı arkadaşlarım da "ay senin gibi zayıf olsam da her istediğimi bol bol yesem" derdi..
şimdi sana hikayenin devamını anlatayım. üniversitede okurken eşim görmüş bana aşık olmuş zayıflığımı hiç sorun etmedi üniversite bitip de evlendiğimizde yani düğünümde 43 kiloydum. herkes sindi bebek gibi ince belli bir gelindi dediler. opuyorumnanaktan
hamile kaldım ilk defa o zaman yemek yediğimi hatırlıyorum. tam 20 kilo aldım kaydirigubbakcemile3 sonra geri verdim ama 52 falan oldum yani 38 beden ve normal.
ben hiç iştah şurubu falan içmedim hiç zorlamadım yani. kafaya da takmadım.
demek istediğim şu: ne olursa olsun hamile kalınca muhakkak kilo alıyor bir bayan. belki de daha önce alırsın onu Allah bilir :1hug: öptüm

ayyy kıyamam sana yaaa...
o avatardaki sensen eğer pekte şirinsin maşallah.
canım şu an ergenlik dönemindesin dahada gelişecek vücudun merak etme..
bende sıska bişiydim hiç sorma..
hatta annem öyle üzülüyorduki halime beni resmen mantı bidonuna çevirmişti..senağlama
okuldan gelirdim hemen dayardı önüme mantıyı yer yemez hemen yatırırdı.
hareket etmemem için.
neymiş kilo alacakmışım...
gelde anlat bünye böyle ayol napayım...
sonraki bir kaç yıl içinde kilo aldımda annemin tıka basa yedirdiği mantılarında kurtuldum..
amaaan balık haplarımı dersin..
ne üdüğü bilinmez şuruplarmı dersin neler neler...benneyaptımki
somali çocukları gibiymişim peeeh.naniknanik
şimdide 3 kilo fazlalığım olsun aaa dikkat et bak veremezsin sonra..
rejimini bıraktınmı yoksa...:uhm:
ah anne ahhhh.
ben büyüdüm ama bunu sen hala kabullenemedin!!!!kafamçokkarıştı

Ay ne güzel... gece gündüz yesene kızzzcokacimcoook

Ben öyle olucam gece bile kalkar yerim...

Canım valla ben pek duymadım zayıf kalanı..

Zaman ilerledikce.. vücüdun şekillenecek.. hatlar ortaya çıkacak

Toparlanacaksın.. hiç üzülme yaşın daha küçük..

İnan bana alırsın... ha çok almasan bile çıtı pıtı manken gibi olursun..

Aman dert ettiğin şeye bak..

Hadi çok şişman olsan .. bak bunun çaresi dahada zor cnm...

Gece gündüz ekmek arası yapıp yesene .zemuszemus. şaka bu tabi ama

Bunu yapmak isteyipte yapamayan çok var

Biride benim.. kilomu koruyum derken.. doya doya yemek yiyemiyorum..

Hep aklımda aman göbek çıkmasın vs.. zor yaa....

Lütfen o başlığı değiştirir misin? Ne o öyle ''Ben istemedim ki böyle olmayı..''lmaz:

Başlığı görünce ben de önemli ve çözümsüz birşey var zannettim..:umursamaz:

Henüz büyüme çağındasın, zamanla vücudun oturacak, kilo yapıcı yiyecekler tüketmeye çalış, fazla hareketli olma, bizim söyleyeceklerimiz bu tarz şeyler olur..

Ama doktor kontrolunde kilo alanlar da var..yerimseniben

henuz 14 yasındasın ama gelısımın tum hzııyla devam edıyo..
ben sana 14 yasındakı fotolarımı gostersem kemıklerımı sayarsın vıtamınler ve serumlarla toparlandım sımdıde az fazla var dıye dert yanıyom..
ınankı zamanla alırsın canım ...

ayyy benim bacaklarımda kalın ve kiloluyum benimlede kilom yüzünden dalga geçerlerdi. amannnnn boşver ne takıyorsun daha gelişimin yeni başladı sonradan kilo almaya başlayıncada diyet yaparsın bu göbekte nerden çıktı dersin.

ben küçüktüm 13 yaşına kadar yani ailem etek giydirmeye çekinirdi bir afrikalı gibiydim zayıflıktan,liseye başladım kilo aldım boy 160 kilo 45 oldu ve fizik mükemmel oldu sıkma canını özellikle ergenlikte insanlar çok çirkinleşir bunu da takma kafana ergenlik biter ve insan yeni doğmuş bir bebek gibi güzelleşir özellikle annene bak annene bakarak kilonu düşün şu anda 22 yaşımdayımgeçen sene 59 kilo oldum ve bu sene de 47 yim boyum 162 ama bu kiloya gelmek için de çok uğraştım.çok takma kafanı üstekik benim fiziğim şimdi mükemmel.yani insan değişir canım 55 57 kilo oldunca da göbeğine takacaksın kafanı,elbet alacaksın kilo ve kendinden çoook memnun kalacaksın gün gelecek.

Son düzenleme:
ben gerçekten çok teşekkür ederim pazartesi tedavim başlayınca umarım daha kilo alırım ve mutlu olrum ama ben bu halımlede mutluyum...:)

Başlığınızı henüz gördüm hele bir de tedaviye başlayacağınızı okuyunca yazmadan edemedim. Vatiyle ben de benzeri bir tedavi görmüştüm ama benim tedavi olma zorunluluğum vardı zira beden zayıf olunca bünye de zayıf oluyordu ve çok sık hastalanıyordum. Doktorum sağolsun(!) anabolizan(yağ yapıyor) ilaçlar verdi. Dilediğim kiloya ulaşmıştım lakin bu sefer kas kasılmaları başladı. Herhangi bir yere uzandığımda kol ve bacaklarımda dayanılmaz ağrılar oluyordu. Anabolizan iğneler yüzünden sesim de çatallaşmaya başladı ve ben öğretmenim, düzgün bir ses mühim... Başka bir doktora danıştığımda kullandığım ilaçların doping olarak atletlere verildiğini öğrendim. (Bazılarının kanser hastalarına bünye güçlendirici olarak verildiğini ve sağlıklı kişilerde tehlikeli olduğunu da...) Şu manaya geliyor; geçici kilo alımı, vücut dengesinin bozulması...Derhal ilaçları kestim ve aldığım kilolar da uçup gitti haliyle... Çalışma tempomu düşürdüm,özellikle akşam yemeğinden sonra kendimi yormadım ve kuru üzüm başta olmak üzere kuru meyveleri, yemişleri ara öğün olarak tükettim. Böylelikle sağlıklı bir şekilde dilediğim kiloya tekrar ulaştım...("Ex doktorum" hastanden sürüldü-özel muayenehanesi kapatıldı)
Demem o ki kilomuz, vücudumuz, psikolojmiz, hayatımız her şey bizim elimizde...Anlayacağınız dışarıdan birileri(üstelik bu işin eğitimini almış bir doktor) hayatımda bir pürüzü düzeltsin derken sağlığımdan olacaktım nerdeyse... Kafamı toparlayıp umudumu büyüttükçe sorunlar küçüldü daima hayatımda... Bu, hepimiz için ve her konuda geçerli... Elbette gerektiğinde uzmanlardan yardım alacağız ama en büyük uzman inancımız ve biziz... Henüz gencecik ve pek sevimli bir genç kızımızsınız...Başlayacağınız tedavinizde kolaylıklar diliyorum ve kendi komplekslerini örtmek için size bugün kilonuz, yarın başka bir nedenle duymak istemediğiniz şeyler söyleyen olursa onlara içinizdeki öz saygınız ve umudunuzla sadece gülümsemenizi öneriyorum... Zira güzelik bakan gözdedir, güzel göremiyorlarsa güzel bakamıyorlardır, "onlar" sizden daha zor durumda ve daha çok şefkate ihtiyaçları vardır... yerimseniben

kuzuumm üzme kendini ya niye öyle düşünyorsun ki...bak bende zayıfım boyum 1.58 46 kiloyum bana da insanlar aa ne kdr zayıfsın kırılıyorsun incelikten falan diyolardı.bazıları da ne kdr zayıfsın ne kadar güzel biz de senin gbi olsak keşke dıyolr.. ama annem de evlendiğinde bnm kadarmş yni 46 kilo kadın şimdi eski gnülerini öyle arıyorki anlatamm bazen bn bıktım birz şişko olıyım dıyorm salk mısn sen kızmm çok ararsın o incecik beli dıyor.. gerçkten kafaya takılıcak bişey deil bu yaşın daha çok küçük ve ilerde uzun yıllar var mutlaka alırsın kilo...

Kesinlike üzülme gelişme çağındasın ve ergenlik dönemiyle beraber kiloda alacaksın vücudunda toparlanacak sağlıklı olduğun müddetçe dert etme ergenlik dönemin tamamlandığında hala bu durumundan şikayet edersen bir diyetisyene gidersin ve beslenme programıyla ilaç falan kullanmadan yine kilo alırsın..

ay canım ne demek yaşamasam
bak bende öyle zayıftımki ortaokuldayken bana altıköşe çıtası derlerdi dalga geçerlerdi
lise 1 de falande zayıftım ergenlikte vücudum şekillenmeye başladı
daha 14 yaşındasın emin ol önündeki bi kaç yıl da daha da güzelleşeceksin ve seninle dalga geçenler seni kıskanmaya başlıyacak
kendine güven başkalarını dinleme kendini fazla inceleme
bak ben hayatımda 57 kilo bile olmamıştım ama bir doğum yaptım şu an 64 kiloyum veremiyorum
zayıf olmak en güzeli

bende liseye başladığımda çok zayıftım hatta cılızdım kışın tayt fln giyerdim çorabımın altına ama şimdi maşallahım var..sen daha yeni yeni gelişiyosun öyle bi zaman gelcek ki yeterr artık kilo almak istemiyorum diyceksin.. ya valla keşke benimde böyle bi derdim olsa zayıflık gibi zemuszemus

allah dermansiz dert vermesin güzelim yaa , yat kalk allaha sükret, eli kolu bacagi olmayan gözü görmeyenler var onlar ne yapsi peki??? ne demek keske yasamasam? yasinin kücüklügüne veriyorum canim bu lafini sakin böyle düsünmelmaz: bizi yaradan rabbimize ne olursa olsun sükretmemiz lazim:Saruboceq: daha gelisiceksin kiloda alicaksin fiziginde degisecek genc kiz havasina girceksin daha dur bakalim ... ama sakin bu sekilde düsünüp isyan etme emi cicikiz :teselli: hersey gönlünce olsuna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…