ben istenmeyen gelin miyim yoksa paranoya mı yaptım allah aşkına yardım

5 yıl konusuda bence borçları vardı, yada nişanlının parasını doya doya yiyeceklerdi. evlenincede zor yiyecekler...

sadece maddiyat...

Kulube hosgeldin sevgili cillibombom.

Canım vallahi takma kafana kendini üzersşn konussuuuun konuşsun dursun
Nişanlınla aran iyi mi sevgisine ve kendisine güveniyorsan gerisini boşver derim .
Takıyoruz üzülüyoruz kendimize yapıyoruz valla

Canım vallahi takma kafana kendini üzersşn konussuuuun konuşsun dursun
Nişanlınla aran iyi mi sevgisine ve kendisine güveniyorsan gerisini boşver derim .
Takıyoruz üzülüyoruz kendimize yapıyoruz valla

nisanlisi sevse nolur sevmese nolur. Sonucta kendi ailesi. Kac yillik ailesini kolay kolay hic bir erkek boyle cok ciddi olmayan sebeplerden dolayi karsiisina almaz. Cillibombom, akilli olucaksin, su an bunlar seni incitmis olsa bile caktirmiyacaksin, caktirmadan mesafeni koyup hurmetini eksik etmeyeip, kimsenin kiskancligini uzerine cekmeyip akilli akilli yasiyacaksin.

Saniyormusun ki hepimizin kayinvalidesi bizi seve seve, kosa kosa , gonlunden kopa kopa aldi. Muhakkak oluyor boyle seyler, hatta evliligin ilk zamanlarinda dadevam ediyor. Sukret zulumcu cahil tipler deyiller. Hayatinin sonuna kadar yuzyuze bakacagin, cocuklarinin dedesi ninesi olucak insanlarla akillica iyi gecinmene bak. merak etme, Allah onlara oyle seyler yasatirki seni yere goge sigdiramazlar sonra. ama ne olursa olsun el kizisin bunu da unutma.

Sen başa buyrukluğu alırsan ele böyle başta herhalde istemezler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…