Ben iyi bir anne olamadim......

cansoe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2011
68
0
36
İzmir
Slm kizlar ben 22 yasindayim 1 yasinda bi bebegim var..... Ama ben iyi bir anne olamadim galiba depresyondayim hep agliyorum bebgim cok yaramaz iyi yemiyor cok huysuz kendimi iyi hissetmiyorum onunla evde olmakda bana cok agir geliyor cok yoroluyorum onu cok seviyorum ama ona karsi sabirli hep olamiyorum.. Calisiyorum haftada 2 gun ozamanda kaynanam bakiyor ozamanlari cok ozluyorum kendimi cok cok cooook kotu hissesiyorum bazen anneme birakiyorum annem biraz uzak ama ozamanda ayni kendimi kotu hissedip agliyorum.. Ben napicam bilmiyorum cok mutsuzum esime catiyorum sinirden ama oda napsin haftanin 5 gunu calisiyor... Yardim edin kizlar..

bir uzmandan yardım al ....
birde burda ki kısırlık topiklerini tüp bebek topiklerini oku
bebeğin olduğuna şükür edersen düzelir belki ....

Slm kizlar ben 22 yasindayim 1 yasinda bi bebegim var..... Ama ben iyi bir anne olamadim galiba depresyondayim hep agliyorum bebgim cok yaramaz iyi yemiyor cok huysuz kendimi iyi hissetmiyorum onunla evde olmakda bana cok agir geliyor cok yoroluyorum onu cok seviyorum ama ona karsi sabirli hep olamiyorum.. Calisiyorum haftada 2 gun ozamanda kaynanam bakiyor ozamanlari cok ozluyorum kendimi cok cok cooook kotu hissesiyorum bazen anneme birakiyorum annem biraz uzak ama ozamanda ayni kendimi kotu hissedip agliyorum.. Ben napicam bilmiyorum cok mutsuzum esime catiyorum sinirden ama oda napsin haftanin 5 gunu calisiyor... Yardim edin kizlar..

bak tatlım, öncelikle şu depresyondan kurtulmaya çalış.. sen iyi olmazsan bebeğin de iyi olmaz.. ne güzel bırakabileceğin bir annen var, işin var. eğer mümkünse hafta sonları bırak annene sinemaya git, alışverişe git.. iyi anne bebeğiyle yapışık gezen anne demek değildir :) kaliteli zaman ile non-stop arasında ki farkı ayır önce.. boşver sen milletin ne dediğini, kötü anne olmadığına eminim, sadece yorgunsun hepsi bu :34:

Hemen kötü anneyim deme bakalım.Biraz sıkıntıdasın,paniklemişsin.
Şu filmlerdeki,reklamlardaki her daim güleryüzlü,tatlı sesli ideal anne modeline uymuyorsun:)
Kaç kişi uyuyordur onu da Allah bilir.

Neyse,sana tavsiyem,anneler için hazırlanmış bebek bakımı ve pedagoji ile ilgili temel kitaplardan al.
Haftada 1 saat bile olsa,bebeğini annene bırakıp kendine zaman ayır.
Eşinin haftada 5 gün çalışması bahane değil.Haftada 6 gün çalışan babalar var.
Ailece zaman geçirmelisiniz.Havalar güzel,haftasonu ailece açıkhavaya,güneşe çıkın.

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Back
X