BEN İYİ BİR EŞ VE İYİ BİR ANNE OLAMADIM:(

Çocuğum olduğu için üzüldüm zaten haline. Herkes gb 'aaa olur canım sinir krizi dediğin nedir önemli değil' demediğim için de bi anda patlayıp saydırdın... Daha burada bile sakin kalamıyosun. Umarım toparlanırsın da o masum bebek haketmediği şeyler yaşamaz
Sen hangi sıfatla bunları yazıyorsun kimsin!?
Ben iyi bir anne olacağımdan eminim ama senin iyi bir insan olmadığından daha da eminim!
Senin amacın yardımcı olmak değil bebeğimi düşünmek hiç değil senin amacın belli...O mahalle aralarında dedikoducu çirkin fesat teyzeler varya işte tamda onlardansın.
Bende senin hayatındaki bütün insanlara acıdım inşallah çocuğun olmaz zira bu zihniyetle çokta zor zaten

Mesele yalnızca kendisini ilgilendirseydi daha anlayışlı daha telkin edici bir destek mesajını elbette hakederdi. Ama ruhsal anlamda problemleri olup bunu henüz çözmeyi başaramamış birinin anne olması çok riskli. Bebeğe üzüldüm
çözüm öneriniz ne peki?

Bu psikoloji ile nasil cocuk buyuteceksin
vhalla ben yaridan fazla saglam piskoloji ile yeri geliyor beziyorum...cok aci cekiceksin
cunku cocuk baska bisey...eh yeter be deyip gidemiyorsun oteki odaya bile....ayvayi yedin soyliyim

Benim anladığım kadarıyla arkadaş geçmişte yaşadığı kötü olayları unutamadığı ve belleğinden atamadığı için sıkıntılar yaşıyor.. Onnun depresyonu ben işe yetişemiyorum eve yetişemiyorum.. Hayattan bıktım falan gibi bir bunalım değil.. Bu sebeple bebeği ile meşgul olup kötü anıları aklına dahi gelmeyebilir. Bu yüzden anne olmak ona iyi gelecektir, diye düşünüyorum.. Kurslara gitmesi bir şeyler yamaya çalışması hep kafasını mesgul etme cabasından geçiyor bence..

Kızlar bazılarınız demiş tedavi olmadan bebek sahibi olmak yanlış diye ama 1 sene içinde 10 dan fazla doktora gittim hepsi ilaç verdi terapi ve ilaç desteği yani sadece terapi veren olmadı durum ağırmış neyse atlattım sanıyordum 2 sene tedavi gördüm ama hamilelikte nüksetti:KK43:
ne teşhis koymuşlardı size önceden gittiğiniz doktorlar?

Benim anladığım kadarıyla arkadaş geçmişte yaşadığı kötü olayları unutamadığı ve belleğinden atamadığı için sıkıntılar yaşıyor.. Onnun depresyonu ben işe yetişemiyorum eve yetişemiyorum.. Hayattan bıktım falan gibi bir bunalım değil.. Bu sebeple bebeği ile meşgul olup kötü anıları aklına dahi gelmeyebilir. Bu yüzden anne olmak ona iyi gelecektir, diye düşünüyorum.. Kurslara gitmesi bir şeyler yamaya çalışması hep kafasını mesgul etme cabasından geçiyor bence..
Eger bebisi uysal olursa 3. Aya kadar oh mis...:)
Ama sonrasi degil ise tuvalete yetisemicek...:D

burada verilen genel tavsiyenin ta kendisi elbette. Ama sadece bizim yazıp çizdiğimizi okuduğumuzu sanıyosanız yanılıyosunuz. Yıllar sonra bile okunacak burası. Aynı durumdaki tek bir insanı bile önce sorunumu halletmeliyim diye düşündürebilirsem o bile yeterli. Problemlerini aşmadan anne adayı olmak büyük yanlıştı.
çözüm öneriniz ne peki?

Çocuğum olduğu için üzüldüm zaten haline. Herkes gb 'aaa olur canım sinir krizi dediğin nedir önemli değil' demediğim için de bi anda patlayıp saydırdın... Daha burada bile sakin kalamıyosun. Umarım toparlanırsın da o masum bebek haketmediği şeyler yaşamaz
Boş boş konuşmada çözüm üret.. destek olmuyorsun köstek bari olma kimse sana bunu yaz şunu yaz demedi yada o yazdıklarınla bebeğimi kurtarmadın..
Kendi egonu tatmin etmek için yazdın o saçma salak yorumu bana yada bebeğime faydası olmadı destek bekledin ama emin ol senin kadar daha kötü kalpli bir insan yok burda... sen fesatlıklarına devam et ben kendimden eminim..
Dahada yorum yazma!!!

burada verilen genel tavsiyenin ta kendisi elbette. Ama sadece bizim yazıp çizdiğimizi okuduğumuzu sanıyosanız yanılıyosunuz. Yıllar sonra bile okunacak burası. Aynı durumdaki tek bir insanı bile önce sorunumu halletmeliyim diye düşündürebilirsem o bile yeterli. Problemlerini aşmadan anne adayı olmak büyük yanlıştı.
artık bir yola girilmiş ve geri dönüşü yok.
bundan sonrasında kendini nasıl tamir etmeli ve ilerde sağlıklı bir hayat sürmeli ve sunmalı ailesine.

olmuş bir şey için ne kadar kızıp söylensek de bu sadece bizi rahatlatır.

inşaALLAH doğru bir tedavi süreci ile ruh sağlığını düzeltir.

Eger bebisi uysal olursa 3. Aya kadar oh mis...:)
Ama sonrasi degil ise tuvalete yetisemicek...:KK70:

Off korkutma beni ya. Artık yaptığım bütün günlük aktivitelerde(ki tuvalet ve duş da dahil) 'bebekle olunca bunu nasıl yaparım acaba?' diye düşünmeye başladım. Herhalde kendimi hazırlıyorum.

sağlıklı bireyler yetiştirebilmen umuduyla...
Boş boş konuşmada çözüm üret.. destek olmuyorsun köstek bari olma kimse sana bunu yaz şunu yaz demedi yada o yazdıklarınla bebeğimi kurtarmadın..
Kendi egonu tatmin etmek için yazdın o saçma salak yorumu bana yada bebeğime faydası olmadı destek bekledin ama emin ol senin kadar daha kötü kalpli bir insan yok burda... sen fesatlıklarına devam et ben kendimden eminim..
Dahada yorum yazma!!!

Back
X