Benim suçum neydi. Neden diye bağırmak istiyorum. Titriyorum. İyi değilim. Neden neden. Ben mutsuzum. İkinci evliliğim de kötü oldu. Maddi manevi tükendim. O ise lüks arabalarda nişan pozları veriyor. O mutlu ben neden mutsuzum. Neden. Bana yapmadıklarını ona yaptılar. Benim hayatımı mahvettiler. Beni tükettiler. Kötülükler yaptılar. Canımı yaktılar. Bana sahip çıkmadı. Eşim karım demedi. Benim mutlu olmam gerekti. Üstüme bastı böcek gibi ezdiler. Beni yaktılar. Şimdi o hayatını kuruyor hemde çok mutlu. Hani ilahi adalet. İnanıyorum evet Allaha inanıyorum adalete de inanıyorum. Ama niye bu haksızlık. O düzenini kuruyoken ben neden yok oluyorum. Nolur yardım edin bana. Bişey söyleyin. Bukadarını hakedecek naptım. Yazamıyorum ellerim titriyo. Bebeğimi kaybederken annesiyle tatile gitti. Ben bebeğimi kaybettim. Sarı yeleğim yarım kaldı. Altınlarımı vermediler ona ne altınlar takmışlar. Altın umurumda değiş. Neden benim kıymetim olmadı. Arabamı da üstüne yapmıştım. Maaş kartımı da istedi vermiştim. Sırf boşanmayalım diye. Boşandık. Zulümdü yaptıkları. Ona kıymet veriyolar neden benim değerim oldu ben niye ucuz oldum. Bunca haksızlığa uğramışken ben ikinci evliliğimde de mutsuz oldum. Düzenim olmadı. O neden mutlu.