Ben iyi değilim

Ama bu vicdansızlık değil mi zorbalıkla bişeyleri yaptır sonrada nasıl olsa yapıyo deyip değersizleştir. Ben öyle akıl oyunları yapamıyorum işte biliyorum burdan kaybettiğimi. Peki hırsızın hiç mi suçu yok. Ayrıca ilk evliliğimde yaşadım bunları.

Cnm bak ikinci kere yaşıyosan demek ki hata sendedir...ders cıkaramamışsın bazı seylerden...akıl oyunlarına gerek yok zaten kendine deger verdiginde etrafindakiler de sana daha cok deger verir...bu böyledir...sen demek ki kendinden daha cok ona deger vermissin...kaybetme korkunu da cok belli etmissin...bunu kullanmışlar...gecmis icin üzülme ama...ders al ...zamanı geri ceviremeyiz...ayrıca sen orda olsaydın bu karakterle daha mutsuz olacaktın orası kesin...ne malum bundan sora hayatının aşkiyla karşılaşmayacağın...git kendine yatirim yap sagligini dusun bosver bunları...

Neden işte severek aşık olarak evlendi benimle. Hatta arkadaşıma heyecandan karşısında konuşamıyorum demişti. İlk görüşmemizde bana evlenme teklifi etmişti. Sonrasında sevmiyorum demek bu kadar basit miydi. Annesinin yanında aslan kesiliyodu. İki saat sonra tek kaldığımızda gözünü benden ayırmıyodu. Bunun vebali neden çıkmıyo. Yaptıkları yanına kar kaldı. Üzülen dağılan ben oldum

Eger boyle bi tipse zaten üzüldugüne bile deymez...belki cok mutlu olacaklar belki de bosanacaklar...gercek su ki sen onun yaninda mutsuzdun..ve o da seni gercekten sevmedi ki arkanda durmadı...ilk basta asık olabilir cıkmak ayri evlenmek apayrı....otur anneciginle biraz kafa dinle...resimlerine hic bakma...zamanla unutuyosun zaten...

farzedin ki öldü. artık takip etmeyi falan bırakın. sosyal medya o kadar da iyi bir şey değil. bakmazsanız görmezsiniz. Allah'a havale edin geçin gidin. er geç çıkar siz bilmeseniz de. böyle kendinizi hasta edersiniz ancak. çok gereksiz. canınıza yazık.

Benim suçum neydi. Neden diye bağırmak istiyorum. Titriyorum. İyi değilim. Neden neden. Ben mutsuzum. İkinci evliliğim de kötü oldu. Maddi manevi tükendim. O ise lüks arabalarda nişan pozları veriyor. O mutlu ben neden mutsuzum. Neden. Bana yapmadıklarını ona yaptılar. Benim hayatımı mahvettiler. Beni tükettiler. Kötülükler yaptılar. Canımı yaktılar. Bana sahip çıkmadı. Eşim karım demedi. Benim mutlu olmam gerekti. Üstüme bastı böcek gibi ezdiler. Beni yaktılar. Şimdi o hayatını kuruyor hemde çok mutlu. Hani ilahi adalet. İnanıyorum evet Allaha inanıyorum adalete de inanıyorum. Ama niye bu haksızlık. O düzenini kuruyoken ben neden yok oluyorum. Nolur yardım edin bana. Bişey söyleyin. Bukadarını hakedecek naptım. Yazamıyorum ellerim titriyo. Bebeğimi kaybederken annesiyle tatile gitti. Ben bebeğimi kaybettim. Sarı yeleğim yarım kaldı. Altınlarımı vermediler ona ne altınlar takmışlar. Altın umurumda değiş. Neden benim kıymetim olmadı. Arabamı da üstüne yapmıştım. Maaş kartımı da istedi vermiştim. Sırf boşanmayalım diye. Boşandık. Zulümdü yaptıkları. Ona kıymet veriyolar neden benim değerim oldu ben niye ucuz oldum. Bunca haksızlığa uğramışken ben ikinci evliliğimde de mutsuz oldum. Düzenim olmadı. O neden mutlu.
Bu şartlarda yaşattığını yaşayan ya sizseniz? Eğer ilahi adalet gibi bir inancınız varsa, şu an yaşadıklarınızdan ibret almanız gerekiyordu değil mi?
Bence nerde hatalar yaptığınızı dişünüp, şimdi eşiniZe yapmayın. Yoksa , sayı fark etmez, tarih sürekli tekerrür eder

Bu şartlarda yaşattığını yaşayan ya sizseniz? Eğer ilahi adalet gibi bir inancınız varsa, şu an yaşadıklarınızdan ibret almanız gerekiyordu değil mi?
Bence nerde hatalar yaptığınızı dişünüp, şimdi eşiniZe yapmayın. Yoksa , sayı fark etmez, tarih sürekli tekerrür eder
Yaşayan bilir sadece. İlahi adalet gibi bir inancım var. Bu dünyada olmazsa ahirette. Ben kimsenin altınlarına hatta rahmetli babasından kalan kolyeye zorbalıkla el koymadım. Kimsenin evliliğine burnumu sokup karıkoca arasına da girmedim. O hastayken yer yatak yatıyoken bırakıp ailemle tatillere de gitmedim. Hatalarım elbette oldu olacaktır da. Ama bu denli büyük kötülükler yapmadım. Allah yaptırmasın da

Benim suçum neydi. Neden diye bağırmak istiyorum. Titriyorum. İyi değilim. Neden neden. Ben mutsuzum. İkinci evliliğim de kötü oldu. Maddi manevi tükendim. O ise lüks arabalarda nişan pozları veriyor. O mutlu ben neden mutsuzum. Neden. Bana yapmadıklarını ona yaptılar. Benim hayatımı mahvettiler. Beni tükettiler. Kötülükler yaptılar. Canımı yaktılar. Bana sahip çıkmadı. Eşim karım demedi. Benim mutlu olmam gerekti. Üstüme bastı böcek gibi ezdiler. Beni yaktılar. Şimdi o hayatını kuruyor hemde çok mutlu. Hani ilahi adalet. İnanıyorum evet Allaha inanıyorum adalete de inanıyorum. Ama niye bu haksızlık. O düzenini kuruyoken ben neden yok oluyorum. Nolur yardım edin bana. Bişey söyleyin. Bukadarını hakedecek naptım. Yazamıyorum ellerim titriyo. Bebeğimi kaybederken annesiyle tatile gitti. Ben bebeğimi kaybettim. Sarı yeleğim yarım kaldı. Altınlarımı vermediler ona ne altınlar takmışlar. Altın umurumda değiş. Neden benim kıymetim olmadı. Arabamı da üstüne yapmıştım. Maaş kartımı da istedi vermiştim. Sırf boşanmayalım diye. Boşandık. Zulümdü yaptıkları. Ona kıymet veriyolar neden benim değerim oldu ben niye ucuz oldum. Bunca haksızlığa uğramışken ben ikinci evliliğimde de mutsuz oldum. Düzenim olmadı. O neden mutlu.
Kendinizi çok hırpalıyorsunuz bence, bu kadar üzülmeyin evlilik altı üstü. Hayat devam ediyor. Mutlu olmak için kimseye ihtiyacınız yok. Maddi durumunuz varsa yurtdışı seyahatine çıkın bence. Yeni birileriyle tanışın gezin.. Biraz uzaklaşmaya ihtiyacınız var gibi.

Sizin yerinizde olmak isteyen çok insan var. Aslında şanslı azınlıktasınız. Kendinize değer vermeyi öğrenirseniz kendinize de acımazsınız. Gerekirse uzman yardımı alın ama özdeper ve özsaygınızı biraz yükseltin lütfen.
Yaşadıklarınız kolay değil üst üste hayal kırıklığı yaşamışsınız ama hayat bu, ağır imtihanları geçen insanlar yaşamın ne kadar güzel olduğunu daha iyi idrak eder sahip olduklarının kıymetini daha iyi bilirler.

Eskileri kurcalam boşver kim ne yaparsa yapsınn. Belkide mutlu gözükmeye çalısıyordur zavallı. Benimde ikinci evliliğim ilkinden ne şiddet ne aldatılmam eksik oldu. Şimdi ise sorunum yok mu yine var ama kocama aşığım. :nazar:Bizde tartışıyoruz küsüyoruz her günümüz mutlu geçmiyor ki ama ben mutlu oluyorum eşimle ve eskisi beni hiç ilgilendirmiyor istersen trilyoner olsun. Karakter -0 . Bence mutlusun ama senden daha mutlularını falan görüyorsun sanırım etrafında o yüzden mıtsuzum sanıyorsun kenddini. Kafana hiç birşeyi takma. Ben öyle rahat bi insanım sanırım o yüzde. Mutluyum. :21:

Nasıl olucam. Gücüm yok bunaldım. Yoruldum. Tek başımayım. İnsanlara güvenimi kaybettim. Kendime güvenimi kaybettim. Hayattan korkuyorum. Canım yanıcak tekrar diye çok korkuyorum.
Canım benim yaa..Üzme kendini ne olur,Allah bu derdi sana verdiyse elbet senin de gülecek güzel günlerin vardır.Şuan ne desek ne yapsak boş.Ama zamana bırak kendine kendinle mutlu olma şansı tanı bir süre.Allah yardımcın olsun

Herseyi zamana birak ve kendini eski esinle yarisa koyma
o belki mutlu gorunuyo veya oyyle ama yarini ne olacagini bilemezsin
sen durust ol Allaha sigin
Benimde eski esim nisanlandi benimde ayni senin gibi bi degerim yoktu
nisanlisina neler takmislar belliki nispet yapiyor ama icim gitmiyo cunku Allah onlara layik olduklari hayati verecektir

Back
X