- 8 Ekim 2016
- 843
- 423
- 33
- Konu Sahibi Rengarenkkadin
-
Canım senin adet tarihin geçmişmiydi ilk testinde ?üzerine görmüşsündür. benimde öyle normal adetimden 2 hafta önce.
evet bir hafta geçince yaptım canım 18bin küsürlü bişey çıkmıştıCanım senin adet tarihin geçmişmiydi ilk testinde ?
Benim beklenen adetime 4gün kala bakılmıştı beta ya. Erken öğrendim yani biraz
SENin 4 gün kala kaç çıktı canım? Artışların nasıldıbenimle tamamen aynı durum.sat 26 ağustos,bende 4 gün kala öğrendim.ama bugün 6+1.ci günümüz canım,doktor neden 7 diyor ilginç
SENin 4 gün kala kaç çıktı canım? Artışların nasıldı
Doktora gittinmi canım?Şuan daha da emin oldum o zaman canım doktor yanlış bilgi verdi demek ki ama nasıl olur böyle bir şey anlamadım gitti
Bazi usg cihazlari 1 hafta ya da birkaç gün daha fazla gösteriyor haftayı benim doktorum da 1 hafta fazla söylüyordu ben sat a göre hesapliyordum şimdi aynı benim hesapladığım gibiArkadaşlar son adet tarihime göre hesaplandığımda 6+1 hamile oluyorum ama doktorum 7+1 diyo yani bir hafta daha büyük hesaplıyo. Son adet tarihimin başlangıcı 26 Ağustos bide siz hesaplar mısınız?
Şu an tam 6+4. Günün olması lazım seninArkadaşlar son adet tarihime göre hesaplandığımda 6+1 hamile oluyorum ama doktorum 7+1 diyo yani bir hafta daha büyük hesaplıyo. Son adet tarihimin başlangıcı 26 Ağustos bide siz hesaplar mısınız?
Perşembe günü gidicem inşallah canım ilk sorum bu olcakDoktora gittinmi canım?
Evet telefondaki program da 6+4 gösteriyo. Sanırım doktor yanıldıŞu an tam 6+4. Günün olması lazım senin
O biraz ultrason cihazlarından kaynaklanıyor aslında:))) bugün ilk defa benim haftam günü gününe doğru çıktı usg de :)Evet telefondaki program da 6+4 gösteriyo. Sanırım doktor yanıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?