Ben kaç haftalık hamileyim yahuu

Rengarenkkadin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2016
843
423
33
Arkadaşlar son adet tarihime göre hesaplandığımda 6+1 hamile oluyorum ama doktorum 7+1 diyo yani bir hafta daha büyük hesaplıyo. Son adet tarihimin başlangıcı 26 Ağustos bide siz hesaplar mısınız?

Canım ilk yaptırdıgın kan testinde be kadar çıktı? Birde kaç gün sonra yaptın adet olman gereken günden? Belki üstüne görmedir. Değerini söylersen yardımcı oluruz

SENin 4 gün kala kaç çıktı canım? Artışların nasıldı

benim adete 4 gün kala testte çıktı,1 gün kala kan testi verdim 86 çıktı,5 gün sonrada 1280 çıkmıştı.geçen cumartesi 5.hafta dolduğunda kontrole gittim keseyi gördük çok şükür,önümüzdeki cuma da randevum var kalp atışı için inşallah

Kızlar bnm son adet 30 ağustos 29 eylulde beta 264 çıktı doktor hafta falan söylemedi salı gel değer artmış mi bakalm dedi salı yani 4 ekimde bidaha gittim başka doktora değerim 3000 lere çıkmış karından baktı kese göründü kaç haftalık dedim haftası tam belli değil bidaha gelnce soylerm dedi bebeğin kaç haftalık olduğunu hatta daha hamile olduğumu doktorların ağzından bi duymadım cuma bidaha gidecem kalp atışını duymak için bnm son adete göre hesabım bugün tam 6. Haftaya grdk bakalm cuma bana gore 6+4 olcak ama bakalm dktr ne diycek

Arkadaşlar son adet tarihime göre hesaplandığımda 6+1 hamile oluyorum ama doktorum 7+1 diyo yani bir hafta daha büyük hesaplıyo. Son adet tarihimin başlangıcı 26 Ağustos bide siz hesaplar mısınız?
Bazi usg cihazlari 1 hafta ya da birkaç gün daha fazla gösteriyor haftayı benim doktorum da 1 hafta fazla söylüyordu ben sat a göre hesapliyordum şimdi aynı benim hesapladığım gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…