- 24 Mayıs 2016
- 138
- 156
- 18
- Konu Sahibi Rengarenkkadin
-
R Rengarenkkadin seninle ayni gunumuz bugun 6+5iz insallah.sen kalp atisini duymusmuydun, 2 gun sonra randevum var insallah,cok heyecanliyim yaa
Merhaba bnm de bugün 6+2 oldu 5+2 de keseyi gorduk cuma günü hastaneye gdcez kalp atışını duymak için bnde çok heyecanlyim
Siz keseyi de gormediniz mi peki,zaten.oradan tek cift anlasiliyor:)Aynen bende de öyle bide ben ikiz olmasını çok istiyorum dua ediyorum artk rüyalarına bile giriyor
Canım naptınnn?Perşembe günü gidicem inşallah canım ilk sorum bu olcak
Canım dün gittik 7+2 dedi. Ben de sordum neden farklı oluyo böyle diye 8. Hafta bitene kadar net bşy belli olmuyo dediCanım naptınnn?
İki kez duydum evet Çooook güzel ve değişik Bi duygu. Geçen hafta ve dün duydumR Rengarenkkadin seninle ayni gunumuz bugun 6+5iz insallah.sen kalp atisini duymusmuydun, 2 gun sonra randevum var insallah,cok heyecanliyim yaa
Kaç gün oynuyo arada yavrumCanım dün gittik 7+2 dedi. Ben de sordum neden farklı oluyo böyle diye 8. Hafta bitene kadar net bşy belli olmuyo dedi
Bende bugun gittim canim.sat a gore 7+0'di.ama bebek 1 hafta sonra oldugu icin 6+3tesin dedi.dogum tarihi de 4 gun sonraya atti ultrasona gore,6.6.2017 gorunuyor..İki kez duydum evet Çooook güzel ve değişik Bi duygu. Geçen hafta ve dün duydum
Canım doktor kaç haftalık dedi son adet tarihinlr uyuyormu?Kızlar bnm son adet 30 ağustos 29 eylulde beta 264 çıktı doktor hafta falan söylemedi salı gel değer artmış mi bakalm dedi salı yani 4 ekimde bidaha gittim başka doktora değerim 3000 lere çıkmış karından baktı kese göründü kaç haftalık dedim haftası tam belli değil bidaha gelnce soylerm dedi bebeğin kaç haftalık olduğunu hatta daha hamile olduğumu doktorların ağzından bi duymadım cuma bidaha gidecem kalp atışını duymak için bnm son adete göre hesabım bugün tam 6. Haftaya grdk bakalm cuma bana gore 6+4 olcak ama bakalm dktr ne diycek
Canım doktor kaç haftalık dedi son adet tarihinlr uyuyormu?
Arkadaşlar son adet tarihime göre hesaplandığımda 6+1 hamile oluyorum ama doktorum 7+1 diyo yani bir hafta daha büyük hesaplıyo. Son adet tarihimin başlangıcı 26 Ağustos bide siz hesaplar mısınız?
Evet en sonunda doktorum da öyle demişti bu güzel bi şeymiş ama şimdi de aklım kilolarda 16. Haftadayım ve 3 kilo aldım çok mu bilmiyorumBebeğin bir hafta önde gelişimi işte güzel bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?