- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.860
- 298
- Konu Sahibi Son Edebiyat
Degilsin cnmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşin zor canım benim. .Ben istedim ama onlar yok illa yakın oturup kaynaşıcaz annesi hep diyo işte benim ne hayallerim vardı annesi benim hayatıma dair hayali bile kendisi kuruyor onlar vıcık vıcık olmayı seviyor
bu kafa yapısı yüzünden ne aileler yıkılıyor aah aah... evlendikten sonra artık aile eşlerden ve evlatlardan oluşur.kimse ana babasını satsın, unutsun,nefret etsin demiyoruz. ama orta yaşlı adamların annesinin dibinden ayrılamaması psikolojik bir sorundur.adı da oedipus kompleksidir. türkiyede sokağa çıkıp kolunuzu sallarsanız kesinlikle bunlardan birine rastgelirsiniz çünkü sizin düşündüğünüz gibi düşünen anneler tarafından yetiştiriliyorlar. ve evlilik hayatları yürümüyor...Burda ben sizi hatalı buldum.Kusura bakmayın ama evlenmeden istediğiniz yerde ev kiralayıp oturabilirdiniz.
Evlenmek uğruna herşeye he deyip sonradan suçu başkalarına yükleyemezsiniz.
Ne demek ailesine düşkün adamla evlenmeyin.
Aile bu bakın sizde aile olmak için evlendiniz bana düşkün olsun diyorsunuz dimi?
Eşler keşke bir ömür sürse ama yinede geçicidir,daim olan ailedir.
Ben evlenme meraklısı değildim emin olun bunu deli gibi isteyen nişanlımdı ayrıca kirayıda teklif ettim ama kabul etmedi ben ailesini silsin demiyorum ki siz öyle anladınız galiba sevsin saysın ama bağımlı olmasın bağımlı olmak çok başka bir şeyBurda ben sizi hatalı buldum.Kusura bakmayın ama evlenmeden istediğiniz yerde ev kiralayıp oturabilirdiniz.
Evlenmek uğruna herşeye he deyip sonradan suçu başkalarına yükleyemezsiniz.
Ne demek ailesine düşkün adamla evlenmeyin.
Aile bu bakın sizde aile olmak için evlendiniz bana düşkün olsun diyorsunuz dimi?
Eşler keşke bir ömür sürse ama yinede geçicidir,daim olan ailedir.
Ben evlenme meraklısı değildim emin olun bunu deli gibi isteyen nişanlımdı ayrıca kirayıda teklif ettim ama kabul etmedi ben ailesini silsin demiyorum ki siz öyle anladınız galiba sevsin saysın ama bağımlı olmasın bağımlı olmak çok başka bir şey
Teklif ettiniz kabul edilmediyse bir durup düşünecek,hemen evlenmeyecektiniz şartım kabul edilmiyorsa evlilik yok diyecektiniz demek istediğim bu!
Bunlar evlenmeden önce konuşulur çözülür öyle evlenililir anlaşma sağlanamıyorsa evlenilmez.
Neyse umarım herşey istediğiniz gibi olur
Gerçekten bende istemem kaynana görümceyle içli dışlı olmak. Evine gidersin çay sohbet muhabbet edersin 40 yılda bir. Kapıdan çıktığın an senin dedikodun başlar aralarında. Hepsi böyle demiyorum ama %95'i böyle. O yüzden NO KAYNANA NO DIRDIR![]()
Anlıyorum demek istediğinizi haklısınızda o an belki hemen sorun çıkaran kaynana düşmanı gelin olmamak adına razı olmuş olabilirim düğüne az kalmıştı atamadım nişanı
Çalışan,para kazanan,evlenmek isteyen iki yetişkinin evlenmeden önce yaşayacağı yeri seçip,anlaşıp,evlenmesini anlaşamıyor ortak bir noktada buluşamıyorlarsa evlenmemeleri gerektiğini düşündüğüm için mi yıkılıyor yuvalar?bu kafa yapısı yüzünden ne aileler yıkılıyor aah aah... evlendikten sonra artık aile eşlerden ve evlatlardan oluşur.kimse ana babasını satsın, unutsun,nefret etsin demiyoruz. ama orta yaşlı adamların annesinin dibinden ayrılamaması psikolojik bir sorundur.adı da oedipus kompleksidir. türkiyede sokağa çıkıp kolunuzu sallarsanız kesinlikle bunlardan birine rastgelirsiniz çünkü sizin düşündüğünüz gibi düşünen anneler tarafından yetiştiriliyorlar. ve evlilik hayatları yürümüyor...
Çalışan,para kazanan,evlenmek isteyen iki yetişkinin evlenmeden önce yaşayacağı yeri seçip,anlaşıp,evlenmesini anlaşamıyor ortak bir noktada buluşamıyorlarsa evlenmemeleri gerektiğini düşündüğüm için mi yıkılıyor yuvalar?
Yoksa ev almaya,düğün yapmaya,altın takmaya gelince aile sayılanların,evlenince ailen benim diyen hanımlarını savunmadığım için mi?
Psikolojide bununda bir adı varsa yazıp beni aydınlatırmısınız lütfen?
Evlenmeden önce herşeye he deyip sonra koca kayıtsız şartsız benim olsun sendromu mu?
Size yazmadım alıntılayan arkadaşa cevaben genel bir yorum yaptım şahsınıza değil lütfen alınmayın size karşı yazılan birşey değilHerşeye he dediğimi nerden çıkarıyorsunuz altın takıp düğün yapınca hayatımızda sonuna kadar söz sahibi olmalarımı gerekiyor o zaman ömür boyu onların isteklerine göre yaşayalım iki bilezik taktılar diye
Yorumunuza imzamı atıyorumÇalışan,para kazanan,evlenmek isteyen iki yetişkinin evlenmeden önce yaşayacağı yeri seçip,anlaşıp,evlenmesini anlaşamıyor ortak bir noktada buluşamıyorlarsa evlenmemeleri gerektiğini düşündüğüm için mi yıkılıyor yuvalar?
Yoksa ev almaya,düğün yapmaya,altın takmaya gelince aile sayılanların,evlenince ailen benim diyen hanımlarını savunmadığım için mi?
Psikolojide bununda bir adı varsa yazıp beni aydınlatırmısınız lütfen?
Evlenmeden önce herşeye he deyip sonra koca kayıtsız şartsız benim olsun sendromu mu?
bu kafa yapısı yüzünden ne aileler yıkılıyor aah aah... evlendikten sonra artık aile eşlerden ve evlatlardan oluşur.kimse ana babasını satsın, unutsun,nefret etsin demiyoruz. ama orta yaşlı adamların annesinin dibinden ayrılamaması psikolojik bir sorundur.adı da oedipus kompleksidir. türkiyede sokağa çıkıp kolunuzu sallarsanız kesinlikle bunlardan birine rastgelirsiniz çünkü sizin düşündüğünüz gibi düşünen anneler tarafından yetiştiriliyorlar. ve evlilik hayatları yürümüyor...
Ozaman akilli olup ayrilcan insan evliyse karisini secerBen tayin isteyip gitsem biliyorum ki peşimden gelmez ailesini tercih eder