• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben kayınvalideme görümcene yakın oturmak zorunda mıyım

Burda ben sizi hatalı buldum.Kusura bakmayın ama evlenmeden istediğiniz yerde ev kiralayıp oturabilirdiniz.
Evlenmek uğruna herşeye he deyip sonradan suçu başkalarına yükleyemezsiniz.
Ne demek ailesine düşkün adamla evlenmeyin.
Aile bu bakın sizde aile olmak için evlendiniz bana düşkün olsun diyorsunuz dimi?
Eşler keşke bir ömür sürse ama yinede geçicidir,daim olan ailedir.

Burda ben sizi hatalı buldum.Kusura bakmayın ama evlenmeden istediğiniz yerde ev kiralayıp oturabilirdiniz.
Aile bu bakın sizde aile olmak için evlendiniz bana düşkün olsun diyorsunuz dimi?
bu kafa yapısı yüzünden ne aileler yıkılıyor aah aah... evlendikten sonra artık aile eşlerden ve evlatlardan oluşur.kimse ana babasını satsın, unutsun,nefret etsin demiyoruz. ama orta yaşlı adamların annesinin dibinden ayrılamaması psikolojik bir sorundur.adı da oedipus kompleksidir. türkiyede sokağa çıkıp kolunuzu sallarsanız kesinlikle bunlardan birine rastgelirsiniz çünkü sizin düşündüğünüz gibi düşünen anneler tarafından yetiştiriliyorlar. ve evlilik hayatları yürümüyor...

Ben evlenme meraklısı değildim emin olun bunu deli gibi isteyen nişanlımdı ayrıca kirayıda teklif ettim ama kabul etmedi ben ailesini silsin demiyorum ki siz öyle anladınız galiba sevsin saysın ama bağımlı olmasın bağımlı olmak çok başka bir şey

Ben evlenme meraklısı değildim emin olun bunu deli gibi isteyen nişanlımdı ayrıca kirayıda teklif ettim ama kabul etmedi ben ailesini silsin demiyorum ki siz öyle anladınız galiba sevsin saysın ama bağımlı olmasın bağımlı olmak çok başka bir şey

Teklif ettiniz kabul edilmediyse bir durup düşünecek,hemen evlenmeyecektiniz şartım kabul edilmiyorsa evlilik yok diyecektiniz demek istediğim bu!
Bunlar evlenmeden önce konuşulur çözülür öyle evlenililir anlaşma sağlanamıyorsa evlenilmez.
Neyse umarım herşey istediğiniz gibi olur

Gerçekten bende istemem kaynana görümceyle içli dışlı olmak. Evine gidersin çay sohbet muhabbet edersin 40 yılda bir. Kapıdan çıktığın an senin dedikodun başlar aralarında. Hepsi böyle demiyorum ama %95'i böyle. O yüzden NO KAYNANA NO DIRDIR :cool:

Teklif ettiniz kabul edilmediyse bir durup düşünecek,hemen evlenmeyecektiniz şartım kabul edilmiyorsa evlilik yok diyecektiniz demek istediğim bu!
Bunlar evlenmeden önce konuşulur çözülür öyle evlenililir anlaşma sağlanamıyorsa evlenilmez.
Neyse umarım herşey istediğiniz gibi olur

Anlıyorum demek istediğinizi haklısınızda o an belki hemen sorun çıkaran kaynana düşmanı gelin olmamak adına razı olmuş olabilirim düğüne az kalmıştı atamadım nişanı

Gerçekten bende istemem kaynana görümceyle içli dışlı olmak. Evine gidersin çay sohbet muhabbet edersin 40 yılda bir. Kapıdan çıktığın an senin dedikodun başlar aralarında. Hepsi böyle demiyorum ama %95'i böyle. O yüzden NO KAYNANA NO DIRDIR :cool:

Bende istemiyorum işte istemiyorum önrümü onun dizinin dibinde geçirmeyi ne kırk yılda bir haftada bir gitmesek küsülüyor suratlar düşüyor

Anlıyorum demek istediğinizi haklısınızda o an belki hemen sorun çıkaran kaynana düşmanı gelin olmamak adına razı olmuş olabilirim düğüne az kalmıştı atamadım nişanı
bu kafa yapısı yüzünden ne aileler yıkılıyor aah aah... evlendikten sonra artık aile eşlerden ve evlatlardan oluşur.kimse ana babasını satsın, unutsun,nefret etsin demiyoruz. ama orta yaşlı adamların annesinin dibinden ayrılamaması psikolojik bir sorundur.adı da oedipus kompleksidir. türkiyede sokağa çıkıp kolunuzu sallarsanız kesinlikle bunlardan birine rastgelirsiniz çünkü sizin düşündüğünüz gibi düşünen anneler tarafından yetiştiriliyorlar. ve evlilik hayatları yürümüyor...
Çalışan,para kazanan,evlenmek isteyen iki yetişkinin evlenmeden önce yaşayacağı yeri seçip,anlaşıp,evlenmesini anlaşamıyor ortak bir noktada buluşamıyorlarsa evlenmemeleri gerektiğini düşündüğüm için mi yıkılıyor yuvalar?
Yoksa ev almaya,düğün yapmaya,altın takmaya gelince aile sayılanların,evlenince ailen benim diyen hanımlarını savunmadığım için mi?
Psikolojide bununda bir adı varsa yazıp beni aydınlatırmısınız lütfen?
Evlenmeden önce herşeye he deyip sonra koca kayıtsız şartsız benim olsun sendromu mu?

Çalışan,para kazanan,evlenmek isteyen iki yetişkinin evlenmeden önce yaşayacağı yeri seçip,anlaşıp,evlenmesini anlaşamıyor ortak bir noktada buluşamıyorlarsa evlenmemeleri gerektiğini düşündüğüm için mi yıkılıyor yuvalar?
Yoksa ev almaya,düğün yapmaya,altın takmaya gelince aile sayılanların,evlenince ailen benim diyen hanımlarını savunmadığım için mi?
Evlenmeden önce herşeye he deyip sonra koca kayıtsız şartsız benim olsun sendromu mu?

Herşeye he dediğimi nerden çıkarıyorsunuz altın takıp düğün yapınca hayatımızda sonuna kadar söz sahibi olmalarımı gerekiyor o zaman ömür boyu onların isteklerine göre yaşayalım iki bilezik taktılar diye

Herşeye he dediğimi nerden çıkarıyorsunuz altın takıp düğün yapınca hayatımızda sonuna kadar söz sahibi olmalarımı gerekiyor o zaman ömür boyu onların isteklerine göre yaşayalım iki bilezik taktılar diye
Size yazmadım alıntılayan arkadaşa cevaben genel bir yorum yaptım şahsınıza değil lütfen alınmayın size karşı yazılan birşey değil

Yorumunuza imzamı atıyorum :KK200:
Nişanı atamadınız ama boşanmaya göze alıyorsunuz dimi.1 yılda mı bu aydınlanma yaşandı sizde?
Eşiniz gelmez, gelmemelide.
Evlenmeden herşeyi söylediğim ve kabul eden eşim nikah keramet vardır diyerek evlendikten sonra ben tayin istedim ya gel ya kal derse ben o dakika boşarım o eşi.
Sinsi ve kurnazca bir hareket olduğunu düşünürüm.canım ailem güzel ailem bana böyle şeyler yapmazlar onlar derim :KK20: mutlu mesut yaşar gideriz

Evlilik hayatını bitirendüşüncelerden aklıma gelenler;
-köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek,
-hep bana hep bana demek
-ben işimi bilirim demek
-ben akıllıyım herkes aptal demek
-kimse evimize karışamaz Bİ annemle karar veririz demek
-eşim ailesine hiç birşey anlatmasın deyip dakka dakka annene herşeyi anlatmak
-eşim ağaç kabuğunun çıkmış, ailem beni ne zorluklarla büyüttü demek
-eşimi çok seviyorum ama ailesi iğrenç insanlar demek
Daha daha daha devam eder
Haksızlığa hiç gelemem, kaldıramayacağınız yükün altına girmeyin.
Kimsenin kimsenin yıllarını, emeklerini, hayallerini amannn boşanırım diye harcamaya hakkı yok.

Bastan kabul edipte sonra vazgecmeniz oyunbozan durumuna dusmenize neden oluyor. Aslinda hakli olan sizsiniz, herkes kendi hayatini yasayacagi yeri kendi secmeli. Ama bunu en basta yapacaktiniz. Simdi adam eve yerlesmis bir kere hayatta tasinmaz oradan. Hani bosanmamak icin falan kabul eder mi bilmem de burada sirf bu konudan "bosanirsan bosan ben burada kaliyorum" diye bosanan erkekler o kadar cok ki. Guzel guzel konusun, ikna etmeye calisin, ne kadar mutsuz oldugunuzu belirtin diyecegim ama siz bu duruma gelene kadar illa ki bunlari yapmissinizdir.

Back
X