Bayanlar kayınvalidemle aram iyidir sadece benden çok fazla beklentiye giriyor her gün geliyim gidiyim istiyor sürekli işini göreyim onunla misafirliklere gideyim kızı gibi görüyor bir yandanda ama her ne olursa olsun anne kız ilişkisi olmuyor işte, evliliğimn ilk ayları baya iyimserdim hergün gidip geliyordum bize gelirken gördüğü kardeşi annesi flan mahallede kimi görüyorsa alıp geliyordu seslenmiyordm taki görümcem le aynı yaşta olmama rağmen bana sen onla bir değilsin senin görevin daha fazla muamelesi yapılana kadar, sonra elimi eteğimi çektim fazla yüz göz olmamak için haftada Bi kere gidiyorum onada sürekli gelmiyorsun etmiyorsun diyor, eşime bile Selma neden gelmiyor diyormuş sık sık
Eşim bana gitde bide laf etmesin diyor. Ama işte başka konularda var kızlar mesela bir misafirliğe gitsek çay içilse her boşalan bardağı benm doldurmamı istiyor zaten yapıyorum gittiğim yerde yardımcı oluyorum boşalan bir bardağı görmesem onu başkası alsa onu benm doldurmamı istiyor neymiş laf ederlermişş

bu kadın niye böyle yani anlamıyorum. Sürekli bana arada iki günde bi uğra millet laf eder geliniyle arası kötü derler diyor
Sık sık yanında benide alıp Bi yerlere gitmek istiyor bende başlarda ki gibi artık her dediğine evet demiyorum bu sefer bozuluyor.
Başlarda çok iyiydim her yaptını alttan aldım evime sık sık bana sormadan misafir getirdi seslenmedim Bi yere gittimizde herşeye yardım etmeme rağmen yaranamadım
Arada gittim evini temizledim flan yani kendimden çok ödün verdim. Baktm olmuyor maymun gözünü açtı hesabı
Artık evini flan temizlemiyorum yeri geldiği zaman lafımıda esirgemiyorum
Haftaya günü var o gün ne yapcaz flan dedi bende sabah yardıma gelirim inş dedim.
Bu sefer cumarteside gelde evi Dib bucak görelim diyor
Hayır zaten akşama kadar evde boş oturuyorm sıkılıyorum yatmaktan diyor ben senin evini niye görcem ki yaşlı flan da değil
Zaten benim boş vaktim olmuyor kendime İnternet üzerinden bir iş kurdun onunla bütün günüm geçiyor zaten
Aslında iyi niyetli Bi insan yanı öyle eşimi fitneleyip salıyım flan değil sadece benden çok fazla beklentiye giriyor kendisi kaynanasına yapmış zamanında şimdi benden bekliyor.sizce yardıma gitmeli miyim?
Biz eşimle tartışınca hep beni savunur eşimede karının kıymetini bil onun gibisini bulamassn diye kızar.
Kalabalık bir misafirim geleceği zaman sabahtan yardıma gelir tek başıma bırakmaz beni. İnsanlara karşı beni kötüleme sürekli benim gelinim şöyle iyi böyle iyi diye över.
Zaten benimde ona karşı Bi saygısızlığm olmadı.
Ama işte iyiliğini yanında canımı sıkan konularda üste yazdıklarım
Sizce ne yapmalıyım?