Ben kilo alamayan insan 3 günde 2 kilo aldım.

Bstnr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2012
76
0
86
İstanbul
arkadaşlar merhaba ben bu zamana kadar 40 kilodan yukarı çıkamıyodum iştahım çok kapalıydı.neler denedim neler ama yok açamadım. en son prakten adında bi alerji şurubunun kilo aldırdığını okudum bende koştur koştur eczaneye gittim 5 buçuk tl ye aldım şurubu.İlk 2 gün sadece sabah kahvaltısından önce 1 kaşık içtim.3.gün sabah kahvaltısından önce 1 kaşık bide öğlen yemeğinden önce 1 kaşık içtim.4.gün yetişkinlerde günde 3 defa 2 ölçek içilecek yazıyor. ve öyle başladım.4 günde 3 kilo iyi değilmi kızlar ? :40:

Şurup nasıl kilo aldırıyor?

-Şurup iştahı açıyor.
-Metobolizmayı yavaşlatıyor.
-Ve sizi çok uyutuyor.

arkadaşlar merhaba ben bu zamana kadar 40 kilodan yukarı çıkamıyodum iştahım çok kapalıydı.neler denedim neler ama yok açamadım. en son prakten adında bi alerji şurubunun kilo aldırdığını okudum bende koştur koştur eczaneye gittim 5 buçuk tl ye aldım şurubu.İlk 2 gün sadece sabah kahvaltısından önce 1 kaşık içtim.3.gün sabah kahvaltısından önce 1 kaşık bide öğlen yemeğinden önce 1 kaşık içtim.4.gün yetişkinlerde günde 3 defa 2 ölçek içilecek yazıyor. ve öyle başladım.4 günde 3 kilo iyi değilmi kızlar ? :40:

-Şurup iştahı açıyor.
-Ve sizi çok uyutuyor.
emınmısın canım sonra bısey olmasın :D

valla bakcaz gorcez canım ama istediğim kiloya gelince birakcam :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende kullandım o şuruptan. Hatta bekarken annem zorla içirirdi. İştahımın olmadığı zamanlarda. Gerçekten çok iştah açıyor. Ama tek kötü tarafı acaip uyku yapıyor :D Sabah içtiğinizde öğlen uyku bir bastırıyor akşam eve gittiğinizde gözleriniz kapanıyor sabah açıyorsunuz :52:
Aklıma gelmişken ben tekrar içeyim bir iki kaşık bu ara :))

kızlar bende kilo alamayanlardanım herşeyi kullandım gece yatmadan yemekler yedim karbonhidrat tozları kullandım neler neler.. ama en fazla iki kilo alabildim zaten bıraktıgımdada dört kilo olarak geri verdim. şimdi bu konuyu gördüm hemen koştum gittim aldım eczaneden gerçekten işe yarıyor mu? yada gerçekten garantili dediğiniz bi yöntem var mı? :50:

Valla garantili bi yöntem bulsak bizde yapıcaz da işte :( bakalım eczaneden aldığımız ilaçları kullanıyorum belki ise yarar daha 3 gün oldu eczacı işe yarar demiş hatta prakten adlı şurubu almasını söylemiştim anneme ama eczacı yasımı sormuş annem 20 diyince prakten cok etki etmez daha küçük yaşlardaki lere veriyorum demiş ve 1 tane vitamin ilacı ve 1 tane de Demir eksikliği icin ilaç vermiş bu haplar kilo aldırıyormuş dediğine göre bakalım bende deniyorum işte ama gercekten iştah açtı sahur da bişey yemeyen ben suan sahurda gayet iyi yiyebiliyorum :)

Valla garantili bi yöntem bulsak bizde yapıcaz da işte :( bakalım eczaneden aldığımız ilaçları kullanıyorum belki ise yarar daha 3 gün oldu eczacı işe yarar demiş hatta prakten adlı şurubu almasını söylemiştim anneme ama eczacı yasımı sormuş annem 20 diyince prakten cok etki etmez daha küçük yaşlardaki lere veriyorum demiş ve 1 tane vitamin ilacı ve 1 tane de Demir eksikliği icin ilaç vermiş bu haplar kilo aldırıyormuş dediğine göre bakalım bende deniyorum işte ama gercekten iştah açtı sahur da bişey yemeyen ben suan sahurda gayet iyi yiyebiliyorum :)

canım o vitaminlerden o demir haplarından yıllarca kullandım işhat açıyo evet doğru ama yok kilo yok

Ben prakteni sabah akşam bi yudum içerek 2-3 ayda 8 kilo almıştım ama çok uyku yapıyor ne yazık ki..

Canım ben b12 iğnesi ve 3 aydır da demir hapı kullanıyorum ne iştah var ne kilo..

Canım ben b12 iğnesi ve 3 aydır da demir hapı kullanıyorum ne iştah var ne kilo..

Ben iğnesini değilde hapını kullanıyorum ama 6 gün oldu 2 kilo aldım umarım sizde de etki eder gercekten her insanın vücut yapısı bir değil o yüzden aynı şeylerle kilo alamıyoruz herkese farklı seyler etkisini gösteriyo

Ben iğnesini değilde hapını kullanıyorum ama 6 gün oldu 2 kilo aldım umarım sizde de etki eder gercekten her insanın vücut yapısı bir değil o yüzden aynı şeylerle kilo alamıyoruz herkese farklı seyler etkisini gösteriyo

Canım iğne haptan daha tesirli olduğu halde alamadım ben, 10 gün aralıksız vuruldum artık ayda 1 vuruluyorum.

Canım iğne haptan daha tesirli olduğu halde alamadım ben, 10 gün aralıksız vuruldum artık ayda 1 vuruluyorum.

Allah Allah o zman baska bişeyler denemen lazım oruç tutuyorsan sahur da kahvaltılık yeme iftardan kalan yemekleri ye gece daha kolay kilo alıyoruz çünkü bide bn Ramazan bitsin su cici bebe yi denicem bakalım balık yağı hapını da deneyebilirsin canım

Allah Allah o zman baska bişeyler denemen lazım oruç tutuyorsan sahur da kahvaltılık yeme iftardan kalan yemekleri ye gece daha kolay kilo alıyoruz çünkü bide bn Ramazan bitsin su cici bebe yi denicem bakalım balık yağı hapını da deneyebilirsin canım

Yok canım ameliyatlıyım oruç tutmuyorum ama cicibebeyi denemek istiyorum ben de..

-Şurup iştahı açıyor.
-Ve sizi çok uyutuyor.

Canim aldgin kiloyu verdin mi ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

4 günde 3 kilo hiç inandırıcı gelmedi şahsen normal insan zaten ayda bir bir kilo alıyorken bu nasıl oluyor Anlamış değilim

eğer bu dediğinizle kilo aldıysanızda aldığınız kilonunun normal olduğunu sanmıyorum ..

Back
X