Sen harika bir Annesin canim ve cocugun icin en iyi olabi yapiyorsun. Baska hicbirsey sokma aklinaHerkese merhaba ,35 yaşındayım 1 cocuk annesiyim.Ilk çocuğumun doğumundan sonra ölümden döndüm cok zorlu süreçler geçirdim, yavrum 8 yasinda ve neredeyse 8 yıldır antidepresan kullanıyorum.Gel gör ki 2.cocuk isteğimi bunca zaman bastırmaya çalışsamda beceremedim.Defalarca ilaci bırakmak istedim hep daha kötü oldum. En sonunda bir deli cesareti ile ilaci bıraktım ve bingo hamileyim.Önce idare ettim,ilk 3 ayi da oyle böyle geçirdim ,terapi denedim.Ama su an cok kötüyüm, kadin dogumcu psikiyatriste gönderdi oda kâr zarar hesabi iyi değilim diye ilaca başlattı bugün 3 gün oldu deli gibi ağlıyorum, araştırıyorum, çoğu insan zarar görmeden süreci atlatmış ama benim icim içimi yiyor ,içmesem olmuyor içsem olmuyor.Kendimi cok kötü hissediyorum, yavrum beni affetsin ve Allah onu korusun
Çok teşekkür ederim, umarım öyle olurMerhaba. Cok gecmis olsun. Hamilelikte kullanilabilecegin ilaclar var. Doktor ona göre yazmistir. Klişe bir laf olacak, ama ilk böyle durumda hamilelik geciren kadin degilsiniz. Korkularinizi anliyorum, ama tıp böyle durumlar icin de cözümler üretiyor. Lütfen kendinizi "ben cok kötü anneyim" diyerek daha fazla üzmeyin. Tedavinize devam edin. Allah tez vakit sifa versin insallah. Bebeginizi sag selim kucaga alin insallah
Evlat sahibi olmadan önce maddi ve manevi olarak sağlıklı olmak işte bu yüzden önemli.Herkese merhaba ,35 yaşındayım 1 cocuk annesiyim.Ilk çocuğumun doğumundan sonra ölümden döndüm cok zorlu süreçler geçirdim, yavrum 8 yasinda ve neredeyse 8 yıldır antidepresan kullanıyorum.Gel gör ki 2.cocuk isteğimi bunca zaman bastırmaya çalışsamda beceremedim.Defalarca ilaci bırakmak istedim hep daha kötü oldum. En sonunda bir deli cesareti ile ilaci bıraktım ve bingo hamileyim.Önce idare ettim,ilk 3 ayi da oyle böyle geçirdim ,terapi denedim.Ama su an cok kötüyüm, kadin dogumcu psikiyatriste gönderdi oda kâr zarar hesabi iyi değilim diye ilaca başlattı bugün 3 gün oldu deli gibi ağlıyorum, araştırıyorum, çoğu insan zarar görmeden süreci atlatmış ama benim icim içimi yiyor ,içmesem olmuyor içsem olmuyor.Kendimi cok kötü hissediyorum, yavrum beni affetsin ve Allah onu korusun
Bunu ben gayet iyi biliyorum her konuda hazırım ama hastayımEvlat sahibi olmadan önce maddi ve manevi olarak sağlıklı olmak işte bu yüzden önemli.
Psikolojiniz düzelmeden gebe kalmak için uğraşırsanız ne siz sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz ne de bebeğiniz…
Gebelerde kullanılabilen antidepresan ilaçlar var. Lütfen doktorunuza gitmeyi ihmal etmeyin. En önemlisi de kafanıza göre ilaç bırakmayın. Yapılan en büyük hata bu oluyor.
Psikiyatri hastasıyken hamile kaldım.Sizi çok iyi anlıyorum.Doktorlar gebeliğe uygun ilaçlar reçete ediolar.Risk gördükleri ilacı kullandirmazlar zaten.İciniz rahat ilaciniza devam edin.Zaten 15. Haftadaymissiniz.İlk 3 ayınız bitmiş.Saglikli anne sağlıklı bebek.İmkaniniz varsa terapiye de devam edin ve kendinize yüklenmeyin.Bizim gibi bı sürü kadın var yalnız değilsinizBunu ben gayet iyi biliyorum her konuda hazırım ama hastayım
Cok teşekkür ederim siz de şu an kullanıyor musunuz?Psikiyatri hastasıyken hamile kaldım.Sizi çok iyi anlıyorum.Doktorlar gebeliğe uygun ilaçlar reçete ediolar.Risk gördükleri ilacı kullandirmazlar zaten.İciniz rahat ilaciniza devam edin.Zaten 15. Haftadaymissiniz.İlk 3 ayınız bitmiş.Saglikli anne sağlıklı bebek.İmkaniniz varsa terapiye de devam edin ve kendinize yüklenmeyin.Bizim gibi bı sürü kadın var yalnız değilsiniz
Gebeliğin başında devam ettim ilacıma.Sonra doktorumun da denemek isteyip istemediğimi sorması üzerine ilaçsız denemek istedim.Sukurler olsun bu ana kadar başardım ilaçsız.Arada dustugum zamanlar olmadı mı oldu tabi.En son geçen hafta oldu.Korktum.Ama şimdi iyiyim.Herkesin durumu kendine özel.Siz mutlaka doktorunuzu dinleyin.Bizleri en iyi onlar yönlendirebilir.Cok teşekkür ederim siz de şu an kullanıyor musunuz?
Az kalmış dogumunuza ,sağlıkla kucaklayin inşallahGebeliğin başında devam ettim ilacıma.Sonra doktorumun da denemek isteyip istemediğimi sorması üzerine ilaçsız denemek istedim.Sukurler olsun bu ana kadar başardım ilaçsız.Arada dustugum zamanlar olmadı mı oldu tabi.En son geçen hafta oldu.Korktum.Ama şimdi iyiyim.Herkesin durumu kendine özel.Siz mutlaka doktorunuzu dinleyin.Bizleri en iyi onlar yönlendirebilir.
Ben de kullandım canım bebeğim şimdi iki yaşa geliyor , sağlıklı bin şükür …Öyle diyorlar ama tam bir belirsizlik
Öyle mi ,desteğiniz için çok teşekkür ederim Kaçıncı haftalarda kullandınız acaba kac mgBen de kullandım canım bebeğim şimdi iki yaşa geliyor , sağlıklı bin şükür …
Dr una güven
Çok teşekkür ederim, aminAllah yardimciniz olsun kalbinizi ferahlatsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?