Ben kimim?!

Kadının o anki psikolojisi haddini asmak için bir kılıf olmamalı.
Oldu o zaman , anne diye ,psikolojisi dağılmış diye , bir başkasının kolunda parmak izini bırakmaya hakkı var diyelim.

O kadına keşke biri çıkıp haddini bildirseydi madem siz yapamadınız. Niye rezil olacakmissiniz, o rezil olsun.

" Dokunmayın lütfen , korkuyorum " dese kafi.

Herkes kendini bir halt sanmaya başladı bu dünya da. Kim kime gücü yeterse.

Demek ki doktorlar böyle böyle katılaşmaya başlıyorlar. :)

Hiç üzülmeyin. Işiniz insanla. Ve insanı da çıkacak karşınıza insan bozuntusu da.
Alışmak zorundasınız.

Insana insan gibi davranan bir saglikci olmanız dileğiyle.

Son düzenleme:
saglik personeli bukadar naif olmamali , o kadin hakkinda direk islem baslatsaydin güvenligi yokmu oranin , biraz sert olman sart bence , benim de garibime giden bazi hemsire ve doktorlarin canim cicimli konusmalari :) mesafeyi saygili bicimde ne hastalar nede cogu hekimler kurabiliyor ve buda böyle sorunlara yol aciyor ..... birde su var cok güler yüzlü olmamak gerekir ...... kariyerin tavan yaptiktan sonra zaten hastalarnini secebilirsin ozamana kadar da sert ol sonucta melek degilsin görevini iyi yapacaksin o kadar sinirini acanida haddini bildirmelisin hicbir zaman hayatda passiv kalinmamali yoksa kendini bilmezler simarir ...ben olsam darp raporu alip islerinide en son siraya alirdim herseyin bir bedeli var .....

Bu nasil bir sey yaa? Madem hastanelere guvenmiyor evde kendi tedavi etseydi. Kaba şey...
Tamam insan cocugunun cani yaninca panikleyebilir bunu anlarim ama bu kadarida abarti. Dunya onun cocugunun etrafinde donmuyo ki. Kimseye boyle hadsiz davranmaya gerek yok. Sansliymis ki size denk gelmis, bana denk gelse kotu seyler olurdu.

Bende diyorum ki
Sapla Samanı karıştırmamak gerek diyorum
Eleştirmekle birşey düzelmiyor maalesef.

Eleştirmekle bir şeyler gayet de düzelebilir. Düzelmese de eleştirme hakkımız var zaten. Siz eleştiriye dayanamayacaksanız uzun uzun anlatmasaydınız keşke orada olanı biteni. Buraya yazılanları isteyen yorum yapıp eleştirebilir.

Farkın da iseniz siz eleştirileri benim üzerimden yapıyorsunuz.
Amerika'da yaşayarak bizim ülkemizde yaşadığımız sorunları eleştirmek ne kadar kolay değilmi?
Eleştiri ile düzeleceğine inanıyorsanız buyurun gelin burada yaşayın eleştirilerinizi de benim üzerimden değil gerekli mecralara yapın.
Ordan bakınca burada yaşamak ve herşey güllük gülistanlık görünüyor galiba
Herkes sizin sahip olduğunuz imkanlar ve şartlara sahip değil.Binlerce kadın şiddet görüyor çocuklar tecavüze uğruyor ancak kimse bişey yapmıyor.
Amaaaa siz eleştiri yaparak düzeltirim diyorsanız KK üzerinden yada benim üzerimden bunu başaramazsınız.
Buyurun uçağa atlayıp buraya gelip burada yaşayın orada öğrendiğiniz insan haklarını burada uygulamaya çalışın
Neyse sizinle daha fazla polemiğe girmek istemiyorum.
Boş boş uzaktan konuşmak ne kadar kolay değilmi?

Kadın terbiyesixlik yapmış Dr çağır diyebilirdi ama ben olsam bende Dr dışındakilerin müdahale etmesini istemezdim açıkçası ama kolunuzu sıkma Hakkı yok tabi

Bnde sağlık çalışanıyım. Acilde hamile doktora tekme atacak kadar hayvani insanlarımız var bizim. Birileride yazmış çıkık olsa düzltilir kırık düzeldilmez. Kırıkta gayet manipüle edilir güldürdünüz. Cehalet diz boyu faka halkımız hep iyi bilir. Zerre okumaz ama ahkam keser bu böyle bu ülkede. Yurtdışıyla karşılaştırırken bizim hizmet verdiklerimizn öZelliklerininde dikkate alınması lazım bence.

insanlar acıyla oraya geliyorlar ve ne dedikklerini bilemiyorlar malesef.. senle alakası yok üzülme.

Hanfendi tamam kendi işinize bakın artık. Ne sizin üzerinizden'i, siz tüm Türkiye sistemi misiniz, banane sizden? Size değil, kendi anlattığınız yaşanmışlık üzerinden genele eleştiri yaptım. İstediğim kadar da eleştiir yaparım, sizden izin mi alcam? Bir şeyi eleştirmek için oraya gidip çözmek mi gerekiyor, ne kadar saçma sapan şeyler yazıyorsunuz ya. Siz ne yazılanı anlıyorsunuz, ne ne yazdığınızdan haberriniz var. Bu algı türüne vaktim yok benim. Polemik istemezseniz kimseyi alıntılayıp yorumlara salça olmayın. Size yorumlarım hakkında fikrinizi soran olmadı. Ben konu sahibiyle dialoğumu yaptum geçtim zaten. Gelip de bulaşan da, boş konuşan sizsiniz burada.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…