İlgilensen bi dert ilgilenmesen bi dert bu insanlarla.
Sen hiç üzülme, yine işini en iyi şekilde yap. Böyle insanlarla daha çoook karşılaşacaksın.
Haklısın öyle davranmaya asla ama asla hakkı yok ama bir anne olarak o an annenin de ne hissettiğini tahmin edebiliyorum.Kişisel algılama bunu annede sıkıntı varmis sen degil bir baskasi olsa ona da yapacakti buyuk ihtimal.
benim de o kadar küçük bebeğimin kolu kırılsa, röntgen doktor falan müdahele etmeden kimse ellesin istemem, muhtemelen bebek acıyla ağlıyodu, sen dokununca daha çok ağladı diye panikledi annesi, bi de kırık oturtmak nedir, çıkık değil mi o ?
Anlamani beklemiyorum , anlamak zorunda da degilsin o sekilde davranmaya hakki yok.Yaptiginiz isin zorlugu bu,üstte bir arkadasimin dedigi gibi boyle insanlarla karsilasacaksin.Bende bir anne evladıyım, benim kolumu sıktı 5 parmak izi var şuan kolumda. Bana güzelce anlatsaydı ben zaten direk doktoru çağırabilirdim.. Ne bileyim belki de anne olmadığım için anlayamıyorum ..
Iyide henuz stajyermissiniz meslege baslamadiniz yani.
Kirik oyle elle anlasilmaz film cekilir alcisiz elle oturtulacak olsa cikikciya giderlerdi.
Sert tepki vermis ama muhtemelen cocugun cani cok aciyordur koruma ic gudusuyle fevri davranmistir
Evet sen haklısınız ama o kadının da o anki psikolojisini düşünmek lazım. Maalesef stajyerlere hiçbirşey bilmiyor gözüyle bakılıyor. Bazı stajyerlerin yaptığı hatadan dolayı sağlıklı insanlar bile genelleme yaparken onun o durumda o acıyla öyle davranması aslında normal. Belki önceden tecrübesi olmuştur bunu bilemeyiz. Ne siz onun tecrübesi olup olmadığını bilebilirsiniz ne de o sizin iyi bir stajyer olduğunuzu bilebilir. Siz üzülmeyin kendinizi kötü hissetmeyin biraz onun açısından bakmaya çalışın karşısında tanımadığı bir stajyer duruyor sonuçta..Herkese hayırlı geceler kızlar.. Moralim o kadar bozuk ki, aklıma geldikçe gözlerim doluyor..Ben sağlıkçıyım bugün stajımın son gününde acildeydim. Bir hasta geldi 2 yaşında çocuk düşüp kolunu kırmış, ben hastaya doğru gittim müdahale için, tuttum kolunu nereden kırıldığını çözmeye çalışıyorum o sırada kolumda bir acı hissettim, annesi kolumu sıktı Çekil sen ne anlarsın! diye bağırmaya başladı. Daha tonlarca kötü laflar Kolumda izi kaldı o kadar sıktı ki.. Üstümde üniformam ile koskoca acilde rezil etti beni. Herkes bana bakmaya başladı. O kadar utandım ki .. Neden böyle bu insanlar, ben hayatımda sayısız kırık oturtmuş insanım bilmesem neden dokunayım ki.. Bazı insanlar sağlıkçıları kendileri yöneteceğini sanıyor maalesef.. O kadar kırıldı ki kalbim, çok üzüldüm.. Ben final zamanları sabaha kadar çalışıyorum ki aman bir eksik kaçırıp başka şeylere sebep olurum diye ama nafile.. İçimi dökmek istedim, hakkınızı helal edin..
boyle saglik okuyan tip vs insanlara üzülüyorum bazen. zar zor okulu bitir sonra gel minneti olmayan insanlara yardım etmeye çalış.Herkese hayırlı geceler kızlar.. Moralim o kadar bozuk ki, aklıma geldikçe gözlerim doluyor..Ben sağlıkçıyım bugün stajımın son gününde acildeydim. Bir hasta geldi 2 yaşında çocuk düşüp kolunu kırmış, ben hastaya doğru gittim müdahale için, tuttum kolunu nereden kırıldığını çözmeye çalışıyorum o sırada kolumda bir acı hissettim, annesi kolumu sıktı Çekil sen ne anlarsın! diye bağırmaya başladı. Daha tonlarca kötü laflar Kolumda izi kaldı o kadar sıktı ki.. Üstümde üniformam ile koskoca acilde rezil etti beni. Herkes bana bakmaya başladı. O kadar utandım ki .. Neden böyle bu insanlar, ben hayatımda sayısız kırık oturtmuş insanım bilmesem neden dokunayım ki.. Bazı insanlar sağlıkçıları kendileri yöneteceğini sanıyor maalesef.. O kadar kırıldı ki kalbim, çok üzüldüm.. Ben final zamanları sabaha kadar çalışıyorum ki aman bir eksik kaçırıp başka şeylere sebep olurum diye ama nafile.. İçimi dökmek istedim, hakkınızı helal edin..
Evet sen haklısınız ama o kadının da o anki psikolojisini düşünmek lazım. Maalesef stajyerlere hiçbirşey bilmiyor gözüyle bakılıyor. Bazı stajyerlerin yaptığı hatadan dolayı sağlıklı insanlar bile genelleme yaparken onun o durumda o acıyla öyle davranması aslında normal. Belki önceden tecrübesi olmuştur bunu bilemeyiz. Ne siz onun tecrübesi olup olmadığını bilebilirsiniz ne de o sizin iyi bir stajyer olduğunuzu bilebilir. Siz üzülmeyin kendinizi kötü hissetmeyin biraz onun açısından bakmaya çalışın karşısında tanımadığı bir stajyer duruyor sonuçta..
boyle saglik okuyan tip vs insanlara üzülüyorum bazen. zar zor okulu bitir sonra gel minneti olmayan insanlara yardım etmeye çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?