- 2 Mayıs 2016
- 1.095
- 1.107
- 133
Stajer dedinizde öylesine staj mi yapiyorsunuz meslegi ögrenmek icin yoksa tecrübeli misiniz bu konuda? Kadinla hic konusmadan birsey demeden öyle cocugun koluna dokunduysan ve cocuk daha fazla agladiysa belki kadin panik oldu sasirdi ve o yüzden öyle hareketde bulundu. Ben ayni durumda olsam bende kizardim tabi kolundan tutup sıkıp cekmezdim ama derdim pardon siz kimsiniz ne yapcaksiniz söyleyin de bizde bilelim yani derdim acikcasi ilk olsrak doktorun bakmasini isterdim ya da tecrübeli birisi. Ama öyle degilse zamanla insanlarin agzina lafi yapistirmayi ögrenirsin umarim yoksa cok üzülürsün daha
Ben lisedede bu bölümden mezunum. Şuan üniversite 1. sınıftayım nerdeyse 3 senedir hastanelerde staj yapıyorum. Her gece bir vaka öğrenmek için sabahlara kadar ders çalışıyorum. evet bunu bilmeyebilir saygı duyarım. Yakamda stajyer yazıyor zaten. Ki geldiler çocuğa balon falan tuttuk önce sakinleştirip bakmaya çalıştık o sırada doktoruda çağırdık zaten. Koluna tutmadım bile. Kolumu sıkmayı geçtim, ne haysiyetim kaldı,ne okuduğum okulda öğrenciliğim.. EN ağrıma giden bu oldu zaten. Anlıyorum sevdiğinin canı yanıyor ama ben onlara yardım ederken canımı yakması ağrıma gidiyor işte..