Ben Kimle Konuşcağımı Bilmiyorum

NeKHBeT

Violet Is The Humblest Of Flowers :)
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2013
479
199
123
36
1 ay sonra düğünüm var ve ben belkıde duymamam gereken şeyleri duydum.Aslında duymam mı iyi oldu duymasam mı iyiydi bilmiyorum..Cuma günü eşyalarımı goturmek için nişanlımın evine gittim..Boynum ağrıyordu ve nişanlım merhem sürcekti odaya geçicektik..Annesi birden ben komsuya gidiyorum dedı ve bizi yanlış anladı..Nişanlım sonra bunu annesıne dile getirmiş bizi yanlış anlayarak öyle söyledin diye..Sonra kadında bir tansiyon yukselmesi bi sinir bi kavga ıkı gun kaldım ve benımle hiç konuşmadı..
Bugun dönüş yaptım..Genede herşey duzelır diye umudum vardı..Ta ki nişanlım telefondan yanlışlıkla benı arayana kadar..Konuştum konuştum duymadı bende şeytana uyup dinlemeye başladım..Eve girdi annesiyle merabalaştı..Sonra annesi konuşmaya başladı. "Seninki" aradı anne ben vardım fln dedi dedi..Sonra o zaten bellıydı dedı..Sen sonradan gorceksın dedı..Ben onun ağzının payını vermesını bılırdım dedi..O biraz parayı gordu öyle oldu dedi..Daha dilim varmıyo.. Kanım dondu..Elim ayağım titredi..kapattım telefonu..kimle konuşcağımı bilemedim dizlerim bağı çözüldü..Size yemin ederim ki bişi yapsam haksızım diycem ama yapmadım Allah belamı versin ki..Herkese övguyle anlatırdım biz farklıyız biz çok sewioruz birbirimizi diye..Ama inanın şu anda okdr kotu hissediyorum ki..Bu benım ilk evliliğim sonuçta ömrüm boyunca ne sıkıntılar atlattım ömrümde ne zorluklar yaşadım..Artık gülücem diye dusunmustum..Şu anda bırının yanımda olmasına ne kadar cok ihtiyacım var anlatamam..O kadar kötüyüm kii..Keşke duygularımı satırlara dökebilsem.. Yardım edin nolur benım kımsem yok konuşcak :14::14::14:

Son düzenleme:
Bunları söyleyen kayınvalideniz değil mi? Nişanlınız bir şey demedi sanırım duymadınız keşke kapatmasaydınız.

evet kayın validem dedi..Nişanlım artık kapat konuyu olan oldu dedi sadece..O hep benım yanımdaydı en azından düe kadar hep atlatıcaz ben senın yanındayım dedi ama bugunden sonra ne düşünücek onu bilmiyorum..Kapatmıycaktım ama kalbim çok hızlı çarpmaya başladı tutamadım kendımı :(

çok kötü bi durum..düğün yaklaştı herkes daha da gerilir zaten her hareketen bi mana çıkarılır laf sokmalar başlar..
eğer kayınvalidenle birlikte yaşamıyacaksan çok takma derim nişanlın annesini tutup seni ezmiyecekse takma derim.. ama aksi bi durum mevcutsa bu konuyu ailenle paylaş en azından annen kayınvalideni bi şekilde uygun bir dille uyarır ve onlarda ardında ailenin oldugunu bilirler.
madem kaynanan sana bu kadar samimiyetsiz sende kendini paralama hoşgeldin beşgittin dersin evine geldimi önüne çayını verirsin gerisine karışmazsın.
bu hayatta sana ne kadar değer veriliyosa sende insanlara o kadar değer ver kimse içinde canını sıkma

çok kötü bi durum..düğün yaklaştı herkes daha da gerilir zaten her hareketen bi mana çıkarılır laf sokmalar başlar..
eğer kayınvalidenle birlikte yaşamıyacaksan çok takma derim nişanlın annesini tutup seni ezmiyecekse takma derim.. ama aksi bi durum mevcutsa bu konuyu ailenle paylaş en azından annen kayınvalideni bi şekilde uygun bir dille uyarır ve onlarda ardında ailenin oldugunu bilirler.
madem kaynanan sana bu kadar samimiyetsiz sende kendini paralama hoşgeldin beşgittin dersin evine geldimi önüne çayını verirsin gerisine karışmazsın.
bu hayatta sana ne kadar değer veriliyosa sende insanlara o kadar değer ver kimse içinde canını sıkma

Malesef ki 1.5 sene kadar beraber yaşama durumumuz var..Maddi durumları çok kötü deil ama nişanlımın kredi borçları var toparlayana kdr bende ıyımser yaklaştım çunku benı sevdığınden emındım kayınvalıdemın..bende cok sewerdım ama bunun başıma gelceğini hiç ummazdım nişanlıma ne demelıyım onuda bılmıyorum..:(:14:

Malesef ki 1.5 sene kadar beraber yaşama durumumuz var..Maddi durumları çok kötü deil ama nişanlımın kredi borçları var toparlayana kdr bende ıyımser yaklaştım çunku benı sevdığınden emındım kayınvalıdemın..bende cok sewerdım ama bunun başıma gelceğini hiç ummazdım nişanlıma ne demelıyım onuda bılmıyorum..:(:14:

Kesinlike aynı evde yaşamayın kayınvalideniz buluttan nem kapan, pire için yorgan yakan biri besbelli. Evliliğinizin en güzel zamanları size zehir olur. Geçim sıkıntısı çekersiniz belki ama kafanız rahat olur. Ev üstüne ev insan yiyen dev demişler.

Şu beraber yaşama olayını unut arkadaşım o ev dar gelecek sana daha şimdiden belli. Bu devirde hala beraber oturmayı nasıl kabulleniyorsunuz ben anlamıyorum cidden maddi durumlar mı yetersiz gerekiyorsa 2 yıl beklerim yani kendi evim yuvam olsun diye de o beraber yaşama olayına katlanamam.

Haklısın ıkımızde farkındayız bunun ama o kadar ıyıydı ki herşey ya evlenıp birbirimize kavuşup böyle bi başlangıç yapardık yada ıkı sene beklemek zorunda kalırdık borçların bıtmesını ayrı şehirlerdeyız cokta sevıyoruz bırbırımızı ozlem var cok kabul ettim zaten çalışıcam akşamdan akşama bişi olmaz dedım ama benım anlamadığım bi anda değişim nasıl olur..herşey guzelken bi anda nası değişir insan çözemıyorum ..Allahım aklımı koru ..

Olan oldu da ne demek? Bir şey olmamış ki. Hem evlenmenize ne kadar az zaman kalmış ne var bu kadarcıktan anlam veremedim. Gelinini seven kaynana pek nadir zaten.

Şu beraber yaşama olayını unut arkadaşım o ev dar gelecek sana daha şimdiden belli. Bu devirde hala beraber oturmayı nasıl kabulleniyorsunuz ben anlamıyorum cidden maddi durumlar mı yetersiz gerekiyorsa 2 yıl beklerim yani kendi evim yuvam olsun diye de o beraber yaşama olayına katlanamam.

Haklısın o konuda çok hatalıyım.. Çok hatalıyım hemde.. Yerden göğe kadar haklısın..

Olan oldu da ne demek? Bir şey olmamış ki. Hem evlenmenize ne kadar az zaman kalmış ne var bu kadarcıktan anlam veremedim. Gelinini seven kaynana pek nadir zaten.

Bu insanların beynıne bi gelin portresi oturmuş..Afedersiniz butun gelınler kotu bi yoldan gelmiş gibi davranılıyor..Ben kalkamam altından yapamam kalkamam yani bilmiyorum.. Çok kötüyüm..

çok çekeceksin birlikte oturursanız sana pembe hayaller kurduramayız olacaklar belli
ayrıca nişanlının kredi borcu ne için düğün dernek için mi çekti

ben hiç bişey anlamadım kv.ne demiş onu ayrıca yazarmısın..

ortada hiçbişi yokken fenalık geçirdi..telefonda duyduklarımda şöyle..

"Seninki aradı..O zaten oncedende bellıydı..Ben ağzının payını vermeyı bilirdim..Biraz para gordu böyle oldu vs vs .."

Olaysa sadece nişanlımın onu bi konuda eleştirmesi..yanlış anlaşılabılır bişi söyledin anne demiş okdr yani..

canım benim vakit varken brlikte oturma fikrinden vazgeç derim, neden kendi evini kurmuyosun da kaynanan kayınbabanla yaşıyacakmışsın, maddi meseleler ise ucuz bir evde otur ama senle eşine ait olsun sadece.
bütün gün işte olacam diyosun ama eve yorgun argın gelip de kaynanan sana imalı bir laf söylerse o zaman ne senin ne eşinin huzuru kalmaz.
bence eşinle tekrar konuş yok yakınken kendi evinizi kurun. bu zamanda kaynanayla oturmak mı kaldı, yazık etmeyin evliliğinizin en güzel yıllarına, hele bir de hamile kalırsan emin ol kendi evine hiç çıkamazsın, kayınvaliden diyecek sen çalışıyosun ben bebege bakarım filan diye, belki de hep o evde kalacaksınız, en baştan hiç girme derim, sadece misafir olarak git o eve

çok çekeceksin birlikte oturursanız sana pembe hayaller kurduramayız olacaklar belli
ayrıca nişanlının kredi borcu ne için düğün dernek için mi çekti

benle tanışmadan once araba almış..20000 o var duğun ıcınde 20000 var bide ayrıyetten 5000 var..az olsa amenna onu dusundum sadece ama hata ettim biliyorum ne desenız haklısınız..ama çok üzgünüm

Öyleyse nişanlınıza telefonda duyduklarınızı, sizi ne kadar yaraladığını böyle baştan kalpler kırılırsa sonra evde birlikte nasıl yaşayacağınızı, gelecekten korktuğunuzu söyleyin.
Annesinin sizin gözünüzde değerli olduğunu ama bunları duyduktan sonra nasıl yapacağınızı bilmediğinizi söyleyin. Eşiniz ömrü boyunca arada kalacak. Ama söyleyin de kendi başınıza kahrolmayın biraz da nişanlınız nasıl olacağını düşünsün.

45000 tl borç oyyy oy oy sen o eve girersen biraz zor çıkarsın unutma erkek için bi durum yok ana baba yanında karısı yanında yemi suyu önünde daha ne isticek

Öyleyse nişanlınıza telefonda duyduklarınızı, sizi ne kadar yaraladığını böyle baştan kalpler kırılırsa sonra evde birlikte nasıl yaşayacağınızı, gelecekten korktuğunuzu söyleyin.
Annesinin sizin gözünüzde değerli olduğunu ama bunları duyduktan sonra nasıl yapacağınızı bilmediğinizi söyleyin. Eşiniz ömrü boyunca arada kalacak. Ama söyleyin de kendi başınıza kahrolmayın biraz da nişanlınız nasıl olacağını düşünsün.

konuşmalıyım evet sakinleşemiyorum..kahroldum kahroldum verdığım karar mı yanayım duyduklarıma mı yanayım.. kımseye anlatamadığıma mı yanayım evde despot bi uvey babamla ona boynu eğik sessiz bi annem var kıme anlatayım derdımı bılwemedım

Back
X