Eğer evlenmek için önünüzde bir engeliniz yoksa konuyu buraya geitrmekte haklısın. Yaşlarınız uygun ve çok uzun zamandır birliktesiniz. Evlilik ile ilgili konu açıldığında sana bununla ilgili vaatlerde bulunuyor mu? Önümüzden şu şu engeller kalksın şu tarihte evleniriz diyebiliyor mu? Eğer bunu demeyip evlilikten kaçıyorsa durum hiç hoş değil.Ben 22 o 23. 7 yıldir birlikteyiz
Maşallah size .. haklısın sen de o da, ama erkek yaşı gencken böyle konuları pek düşünemez be güzelim, hor görme, yüzyüze daha farklı olur, ama tabi ondada böyle bi bitirme tavri gordum, ama bu tür şeylerde aileye ihanet olmaz, öyle düşünmen gereksizBen 22 o 23. 7 yıldir birlikteyiz
Maşallah size .. haklısın sen de o da, ama erkek yaşı gencken böyle konuları pek düşünemez be güzelim, hor görme, yüzyüze daha farklı olur, ama tabi ondada böyle bi bitirme tavri gordum, ama bu tür şeylerde aileye ihanet olmaz, öyle düşünmen gereksiz
Erkek arkadaşının yaşını niyeyse 27 diye okumuşum o yüzden evlilikten kaçıyor gibi bir düşünce oluştu gözümdeTeşekkür ederim..
su an bi işi yok yeni mezun..
annesi istemiyor ama bu bir bahane olmamalı. Diger abileri buna rağmen evlendiler.
tam bir vakit vermiyor ama bugüne kadar farkli bir şey düşünmedik evlilikten başka..
Bugün olmadi yarin bitsin modunda lisedeyken bile değildik.
Cok haklısın canım sözden bisey cıkmaz nisan taktınız hemen mı?evldneceksınız en azından ıs ciddıye biniyor bence erkek arkadasın kacıyor bu durumdan .Bir de erken değil gibi geliyor o kadar çok arkadaşımız evlendi ki okurken.. ister istemez hevesleniyorum.hatta bebek bekleyenler bile var ben o kadarini değil ama bir söz nisan sorumlğu da kaldirabilecegimi düşünüyorum ama sizlerin tecrübeleri var tabi..
Annesinin istememesi o asırlık mevzu oldu artık bıraktım ucunu
Annesi neden istemiyormus.seni mi istemiyor.daha erken diye evlenmenizi mi istemiyor anlamadim.ben esimi tanidigimda 25 yasindaydim.o da oyle.bana ilk is annenden bisey saklama anlat beni dedi bende anlatmistim zaten.madem ju kadar uzun bi birlikteliniz var annenle bari tanissa ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?