- 23 Mart 2013
- 1.075
- 258
- 123
- 27
- Konu Sahibi WomanAndProud
-
Bunlar eğer özellikle yapan cinslerdense, senin bir şey yapmana gerek yok Allah vermiş belalarını ömür boyu içlerindeki fesatla ayakta kalamazlar.4 kisilik bir arkadas grubum var, her sey iyi guzel.
Ama beni konusurken dinlemiyorlar ve bazen cok sinir bozucu oluyor bu. Hitabetimde mi bir sorun var acaba diyorum ama bana herkes konusmamin ve anlatim seklimin guzel oldugunu soylerdi.
Mesela bir sey soyleyecegim, tam lafin ortasinda iki kisi birbiriyle konusmaya basliyor. Bazen konusmaya hic giremiyorum bile. O yuzden artik soylemek istedigim seyi en kisa surede soyleyip bitirmek icin ugrasiyorum.
Mesela sinavda cikacak sorularla ilgili bir sey soylemem lazim, onlari da ilgilendiren bir sey yani. Onu bile dogru duzgun soyletmiyorlar. Soyledigimde de ben seni dinliyorim diyorlar.
Siz olsaniz ne yapardiniz?
Kendini bu konuda çok kasıyorsun demek ki.4 kisilik bir arkadas grubum var, her sey iyi guzel.
Ama beni konusurken dinlemiyorlar ve bazen cok sinir bozucu oluyor bu. Hitabetimde mi bir sorun var acaba diyorum ama bana herkes konusmamin ve anlatim seklimin guzel oldugunu soylerdi.
Mesela bir sey soyleyecegim, tam lafin ortasinda iki kisi birbiriyle konusmaya basliyor. Bazen konusmaya hic giremiyorum bile. O yuzden artik soylemek istedigim seyi en kisa surede soyleyip bitirmek icin ugrasiyorum.
Mesela sinavda cikacak sorularla ilgili bir sey soylemem lazim, onlari da ilgilendiren bir sey yani. Onu bile dogru duzgun soyletmiyorlar. Soyledigimde de ben seni dinliyorim diyorlar.
Basit; o kişilerle arkadaşlığımı bitirirdim. Kendini ifade etmekteki zorluğun, seni dinlememelerinden kaynaklanıyor. Bu insanlarla işin ne, arkadaşlık mı şimdi bu ?4 kisilik bir arkadas grubum var, her sey iyi guzel.
Salla gitsin.. aynısı bende de olmuştu iki yakın arkadasım aralarında samimi olmaya başlayınca hem çağırıyolardı hemde konuşurken benim dediklerim hava kalıyordu hatta bi gün ölsem gitsem şurda onu bile duymayacaksınız herhalde falan dedim aa biz duymadık tarzında saçmalıklar oldu.. boşver onlar kendi fesatlıklarında birbirlerini gazlasınlar.. sen uzak dur en iyisi, bir şey diyeceksende gel bize de. burada herkes elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor evelallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?