Inan uckuruna hic duskun değildir.Yatakta problemi vardı zaten neyine yaptı bilmiyorumÇocuklar büyüklerden daha kolay atlatiyir emin olun . Defet gitsin müdür olsa ne yazar adam olamadiktan sonra .beyinleri seylerinde geziyorlar işte ortada adamım diye ..
Inan uckuruna hic duskun değildir.Yatakta problemi vardı zaten neyine yaptı bilmiyorum
Bilmiyorum Allah belasını versin 3. Kere basima geliyor ama koydu gerçektennormalde ilk aldatmayı affeden kadınlara bidaha aldatılırsanız hakettiniz derim ama yazdıklarınıza inanılmaz üzüldüm.
ayak numarasını soran kızı anlamamışsınız
Çok bilindik bi laf vardır "ayağı büyük olanın pipisi de büyük olurmuş" diye
kız bu yüzden sormuş. adam da bu lafı biliyor ki 45 yazıp gülücük koymuş pislikkkk .
eş kişisi için tek kelime etmek istemiyorum karaktersiz bir insan için parmaklarımı yoramam
bir an önce kurtulun
mesajların da mutlaka fotoğrafını çekip mahkemede sununki aldattığının kanıtı olsun da çekişmeli boşanmaya gitmesin
çocuğunuz için pedagog yardımı almalısınız ve bir çocuk anne-babasıyla yeterince görüşüyorsa bu durumdan fazla etkilenmez diye düşünüyorum. eş kişisiyle düşman bile olsanız çocuğunuzla görüşmesini kısıtlamayın
Ben de öyle düşünüyorum ezik egosunu tatmin ettiZaten ozguveni eksik olanlar daha cok aldatma egiliminde oluyor canim beginil e ve onaylanma icgudusu.
En guzel kadinlar neden daha cok aldatilir hic dusundunuz mu ?
Yine de genelleme yapmiyorum elbet kadir kiymet bilende vardir,
Umarim bundan sonraki hayatiniz size hakedeceginiz degeri veren kisilerle dolu olur.
Hakkinizda hayirlisi ne ise o olsun
Mesajlar bunlar aldım ama aldatma saymazlar kiKanitlarinizi iyi saklayin adam mudurmuste
tazminatı yüksek almanız lazım aldatma varsa kanitlarsaniz .alınn tazminatinizi güle güle harcayın
Öyle mi diyorsun bu saatten sonra kimseye güvenecegimi zannetmiyorumAllah yardımcınız olsun.
Daha güzel günler, daha kaliteli, huzurlu bir hayat sizi bekliyor.
Eşinizden memnun değildiniz, enerjinizi, mutluluğunuzu emiyordu. Kurtulmak icin fırsat geçti elinize diye düşünün. Yani bunu kriz değil de fırsat olarak algılayin ki mutlu olasınız. Birine guvenmeye gerek yok, özgür olacaksiniz, yukunuzden kurtulacaksinizÖyle mi diyorsun bu saatten sonra kimseye güvenecegimi zannetmiyorum
Evet orası tartışılamaz her kadın kadar boşanma hüznü yaşıyorum onun surundugunu görünce geçer insallahEşinizden memnun değildiniz, enerjinizi, mutluluğunuzu emiyordu. Kurtulmak icin fırsat geçti elinize diye düşünün. Yani bunu kriz değil de fırsat olarak algılayin ki mutlu olasınız. Birine guvenmeye gerek yok, özgür olacaksiniz, yukunuzden kurtulacaksiniz
Neden öyle hissettiniz?Onu sevmiyorum soğudum ve asla güvenemem ve dediginiz gibi piskinlige vurması beni çileden cikartiyorBence devam edeceksiniz. Öyle hissediyorum, sadece hissi olarak. Size çok üzüldüm. Hakkınızda hayırlısı. Birine güvenememek çok kötü bir duygu. Adamda artık pişkinliğe vurmuş. Böyle insanlar kendileri gibilerine denk gelse keşke..
Mutluluğunu, onun mutsuzluguna bağlama bence. Belki o çok mutlu olacak belki mutsuz olsa da mutlu görünüp öyle kareler paylaşacak umrumda değil der gibi. O yüzden iletişimi ve takibi tamamen kesip kendi hayatına tam gaz devam et. İlk olarak da huzun yerine en çok yapmak istediğin şeyleri yapmaya baslaEvet orası tartışılamaz her kadın kadar boşanma hüznü yaşıyorum onun surundugunu görünce geçer insallah
Gerçekten sadce bu problem değil birçok problemimiz vardı ailesi basta olmak üzere ben aptallık edip 2 sene önce bosamadigima yanıyorum sadeceMutluluğunu, onun mutsuzluguna bağlama bence. Belki o çok mutlu olacak belki mutsuz olsa da mutlu görünüp öyle kareler paylaşacak umrumda değil der gibi. O yüzden iletişimi ve takibi tamamen kesip kendi hayatına tam gaz devam et. İlk olarak da huzun yerine en çok yapmak istediğin şeyleri yapmaya basla
Bir sebepden değil yada sizden aldığım izlenimden dolayı değil. Sadece öylesine hissettim.Neden öyle hissettiniz?Onu sevmiyorum soğudum ve asla güvenemem ve dediginiz gibi piskinlige vurması beni çileden cikartiyor
2 sene önce boşanmış olsaydınız aklınızda hep acabalar kalmış olurdu. Şimdi herseyi deneyip görmüş oldunuz. Kafanız ve kalbiniz net birsekilde, karar vermeniz ve uygulamanız daha kolay. Pişmanlık duyacagınız bir ihtimal kalmadı.Gerçekten sadce bu problem değil birçok problemimiz vardı ailesi basta olmak üzere ben aptallık edip 2 sene önce bosamadigima yanıyorum sadece
Öyle gerçekten çok teşekkür ederim2 sene önce boşanmış olsaydın aklınızda hep acabalar kalmış olurdu. Şimdi herseyi deneyip görmüş oldunuz. Kafanız ve kalbiniz net birsekilde karar vermeniz ve uygulamanız daha kolay. Pişmanlık duyacagınız bir ihtimal kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?