Ben korkak bir aptalım

N Kızın evli olmadığıni düşünmesi diye bir ihtimal yok hesabında boy boy fotoğraflarım var.Gercekten nedir ne değildir bilmiyorum.Yani belki kiza uzlaştırma amacıyla yaklaşıyormuş gibi yapıp yavsadi. Kız da ben ona ulaşmaya çalıştığımda cevap verseydi sonra hicbir şekilde cevap vermeyip ertesi gün esimi arayıp bizi yüzleşir demesi garip bir şeyler dönüyor ya da biri yalan söylüyor bilmiyorum

Mahkemeler cuma gunu adli tatile girdi anlasmalida olsa cekismelide olsa Eylul e kadar bekleyeceksiniz
Beraber mi oturacaksiniz o zamana kadar o pek gidermis gibi gorunmuyor
Kaldiki siddet vs olmayan bir konuda uzaklastirma veriliyor mu?o deray bilgiyi bilmiyorum ben

Kiz kismini gecin artik adam Leş bu kiz olmaz baska kiz olur hep bir kiz olur olacak nasilsa kimi intihar eder kimi uyusturucuya baslar kimi kotu yola duser cok entrika doner daha onda zekide degil yani donecek hikayelerde bunun disina pek cikamaz creative bise beklemiyoruz

Siz ne yapacaksiniz asil kisim o

Valla eylüle kadar bekleyecek halim kalmadı büyük ihtimal cirkfe yatıp gitmeyecek o zaman bir avukata danışır ben giderim kalma diye bir şey olamaz

Bencede garip en azından kafanız netleşir diye demiştim.
Profesyonel destek olayını bence düşünün. dilerim hep mutlu olursunuz.

Inan uckuruna hic duskun değildir.Yatakta problemi vardı zaten neyine yaptı bilmiyoru
Tabi ki artik affetmem siz konusu bile değil öncekinde inkar ederdi ağlardı yalvarırdı şimdi yüzsüz yüzsüz ben asıldım karşılık vermedi diyor
Bence kızda karşılık vermiski ayakkabi numarasini sormuş.Boyle soylemesinin sebebi kızı aramaktan vazgeçin diye bilenmeyin kiza saldirmayin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…