Ben Kötü, Acımasız ve Zalim Olmak istiyorum!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bundan 5 sene önce daha duyarlı,daha zarif,daha düşünceli biriydim
ama yaşanılanlar beni zamanla daha katı,acımasız,zalim biri yaptı..
özüm tbiki değişmedi ama hayat insandan çok şeyler alıppp görürüyor..

Bende çok kötü, acımasız, zalim, vurdum duymaz, vijdansız olmak istiyorum,
Hatta mümkünse tüm duygularımı aldırmak istiyorum . senağlama senağlama senağlama

ah ah okurken tıpkı kendımı gordum....evlılık kaynana görümce dısında...

hep ıyı olmaktan ve haksızlıga ugramaktan artık yoruldum...

ufacık bır ters tepkımde..ınsanların uzerıme gelmesınden bıktım..

ögrenılmıyor canım malesef keske bıraz vıcdan yoksunlugu olsaydı bıraz vurdum duymazlık olsaydı...

ama yok yaradılış galıba..ama ınsanı bıtırıp yoruyorda...

sonradan ögrenılmıyor...ama bılıyorum kı buna ınanıyorum..belkıde oyle kendımı kandırıyorum ..

bır gun .ama bırgum..haksızlıkların uzuntulerın mukafatını görecegım...

bılıyorum...işallah sende görursun canım...

hem varsın kötü anılacagımıza...iyi birisi...desınler..

kötü olunmaz kötü doğulur bencekötükedihüso
sonradan olamazsınız beceremezsiniz
insanların yaptıkları ilk başlarda kalbimizi kırsada bir müddet sonra şu simileyin durumuna geliyoz:1closedeyes: <------ aynı bunun gibi vurdumduymaz
:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:

Siz anlatırken inanın ki kendimi buldum yazdıklarınızda. Ben de sizin gibi sevdikleri,ailesi, arkadaşları ve dostları için, herşeyi göze alan, her türlü fedakarlığı yapan, iki elim kanda olsa yardımlarına koşan ve saçımı süpürge eden bir insanım.
Ama bugüne kadar bırakın teşekkürü veya övgüyü, üzerine bi de kazık yiyip, yerden yere vuruldum.
Eşim bana hep der ki' Sen çok safsın, herkesi kendin gibi sanıyosun ve hep kullanılıyosun.' Ben de ısrarla 'Hayır sen yanlış düşünüyosun:' derdim.
Ama son günlerde o kadar kötülük gördüm ki, yaptığım iyiliklere karşılık bende de soru işaretleri oluştu.
Ne kadar yaparsam, o kadar kötü, pis ve istenmeyen insan oluyorum .Ama bakıyorum etrafıma ne kadar bencil, kendini düşünen, acımasız ve duygusuz insan var, hepsi el üstünde tutuluyor, seviliyor ve takdir görüyor.
Ben de karar vermiştim, artık kimseye iyilik yapmıycam, kimseye kendimden fazla değer vermyicem diye ama NEEEERRRDEEEE...
Hemen biri bişey istesin,nasıl yapsam, başı sıkışsın dara düşsün, ne yapsam diye düşünüyorum hala. Hatta bana çok kazıklar atan, canımı çok yakan insanlara karşı bile acımasız ve kötü olamıyorum..

Bizim gibiler asla ve asla kötü olamıyor bence. O insanın içinde olacak. İstersek kendimizi paralayalım, yine de değişemeyiz.
Ve hayatımız boyunca, aynı davranışlara ve üzüntülere maruz kalırız...

olamassınki o senin fıtratında yokki.

bak örnek ben;yediğim kazıklar boyumu geçti,yine kötülük yapamam.
ama inan ders alınıyor,temkinli olunuyor.
zaten hadistede var iyilik yaptığından kötülük görmeden ölmezmiş insan.

Her ortamda,kendini rahat ifade edemeyen,yumuşak ve,halim selim olan, maalesef ,her zaman, olumsuz şeylerle karşılaşabiliyor.....eğer zayıfsanız,her türlü olumsuz ,sizi yaralayacak canınızı yakacak davranışa hazır olmalısınız..

insanın , her ortamda , kendini ezdirmemesinden, yanayım. ama bunun da, karşındakine kötülük yaparak değilde ,dişinizi azıcık olsun göstererek, yapılması gerektiğinden, yanayım....,güçlü ve darbelere dayanıklı ,hatta onlara aynı şekilde ,cevap verebilecek yapıda olduğunuzu farkedenler o davranışlarını yaparken, şöyle iyi bir düşünmeye başlayacaklardır.. yusuf yusuf , misali.:::roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
öyleeee bi olursun kiiiii. önce insanların yüzüne,gözlerinin içine bakarak hayır!!!!
Demeyi bi öğren bak. Ben bunu öğrendim.yapıyorum. Inan benden kötüsü yoktur biçok insan için.
Bena zarar verecek herhangi bişey istediklerini hissettiğim anda acıkca ve net hayır!diyorum
bunu dene

kötüler hep kazanıyor ve cok ta mutlu yasiyorlar
ben de kotu olmaya calisiyorum
ama yine de kendim olmanin disina cikamiyorum
dogustan uyaniklar hep en iyi yerdeler ve mutlular
bizlerse hep aci cekiyoruz

bencede en dogrusu utanmadan cekinmeden düsünmeden hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic aldirmadan hayir demek walla o zaman tam iyi oluyorsunuz yoksa hayatta hep kaybeden oluyorsun bende bunu yeni anladim ve uygulamayada gectim yavas yavas cokta basariliyim bikere kendini üzmüyorsun ve zamanla mutlu olmaya rahat yasamaya basliyorsun bu güne kadar yapmadigim yapamadigim icin pismanim ne salakmisim walla inanin aslinda cok kolay birde böle aldirmaz umursamaz vurdumduymaz davranmak zamanla hosunuza cok gidecek saygi göreceksiniz asil iyi olan buymus bence dostlarim

kimseye bi kötülük etmem ama bundan sonra kendimdende taviz vermem ezdirmem aslinda ilerde kötü olmamamk icinde en iyisi bu kendi kendimize sahip cikacaz kizlar

kötülük sonradan kazanılmıyor.insanın içinden gelen birşeyy bende yaşadım hep bunu.bana da kayınvalidem çok kötülük yaptı...iftiraya kadar hatta...insan nasıl bakarsa ne niyetle bakarsa öyle görür...içiniz rahat olsun fazla düşünmeyin...kaybettiğinizi sanıyosunuz ama aslında kazanan hep siz olacaksınız birgünnn :))
herşey gönlünüzce olsun....

dostça ve sevgiyle....

Bende öyle olmak istiyorum ! Kaybetmekden yenilmekden biktim.. Bu dunyada kotu olan kazaniyor..

Back
X