selamlar bu siteyi ilk defa kullanıyorum ve yaşım 17, benim en yakın arkadaşım ve eski sevgilim birbirlerini sevmiyorlar birbirlerine nefret ediyorlar sebebi ise benim doğum günümde birbirlerini zorbalamalari arkadaşım dediğine göre eski sevgilim onun ozguv3nini düşüyormuş ama çocukta seviyor 3 yıldır birbirimizden kopamıyoruz çocuk mahallemin önünü falan yaktı o derece seviyor neyse şimdi esas konu benim arkadaşım bu çocukla barışmami istemiyordu barisirsan beni unut falan dedi bende o zamanlar çocukla konuşuyorum ama barışma diye bir şey yok ama istiyorumda neyse arkadaşım konuştuğumuzu biliyordu ve biz buluştuk bende başkasından duymasın benden duysun diye söyledim buluştuğumuz sonra ben kötü oldum tabiki, benimle arasına mesafe koydu o olaydan sonra ben çok zor günler geçirdim başka bi sebepten dolayı ve oda bunu çok iyi biliyordu bana sadece geçmiş olsun yazdı bide bir kere annemi arayıp hal hatır sordu o kadar sonra hiç bir iletişim olmadı aramızda ama aksine o çocuk yanımdaydı en azından arayıp sordu ve bu olaylardan sonra herkesle arama mesafe koydum konu açılınca ben nankormusum bana bunu söyledi ne düşünüyorsunuz