• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben kötü bir anne miyim..

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Kendi annemle çok kopuk olduğumdan dolayi bebeğimle olan ilişkiMe çok dikkat etmeye çalışıyorum. . Gelin görün ki bebeğim henüz 15 günlük ve ben onu haftada 2 gün 1 er saat bakıcısına bırakıp işle ilgili bir konuyu takip etmek zorundayım .. bakıcı eve geliyor bu arada.. haftada 2 saat evet.. ama bugun bakıcı dedi ki ; senin sesini duyunca aglıyorsa susuyor dedi.. içim gitti.. ben kötü bir anne miyim..

Lohusalık tam da bu olsa gerek.
İş için gitmek zorundasın.
Kötü değil,sorumluluğunu bilen ve bebeği bahane edip tembelleşmeyen bir annesin.
2 saat hem,abartma.

Kendi annemle çok kopuk olduğumdan dolayi bebeğimle olan ilişkiMe çok dikkat etmeye çalışıyorum. . Gelin görün ki bebeğim henüz 15 günlük ve ben onu haftada 2 gün 1 er saat bakıcısına bırakıp işle ilgili bir konuyu takip etmek zorundayım .. bakıcı eve geliyor bu arada.. haftada 2 saat evet.. ama bugun bakıcı dedi ki ; senin sesini duyunca aglıyorsa susuyor dedi.. içim gitti.. ben kötü bir anne miyim..

canım ne alakası var kötü annelikle? çocuğunun geleceği için çalışmıyor musun? hayat şartları zor ve bu ülke için daha da beter. hep söylediğim iki şey vardır birincisi mutlu anne mutlu bebek ikincisi de çocuk ile geçirilen sürenin çokluğu değil kalitesi önemlidir. haftada 2 saatlik ayrılık için kendini bu kadar harap etme.

Senin sesine,tenine, kokuna daha anne karnından beri alışık olduğu için sesinle susması normal. 2 saat yalnız bıraktınız diye kötü anne olmazsınız.
Çalışan ya da çalışmayan anne olmak iyi yada kötü anne olduğumuzu göstermemiyor.
Önemli olan ona verebileceğimiz sevgi, ilgi ve öz veriyi tam olarak verip vermediğimizir.
Sağlıkla büyüsün inşallah.

Çok erken değil mi , ben kötü bir annemiyim diye düşünmek için, daha Bebek 15 günlük.
Sen lohusa psikolojisi ile fazla duygusal davranıyorsun. Seni eski konulardan tanımasam ve Yen'i üye olsan dalga geciyorsun diyeceğim.

Elbette Bebek annesinin sesi ile susar, kocaman çocuklar bile annesi ile sakinleşiyor bu çok normal, ama hiçbirimiz 7/24 yanlarında olamıyoruz malesef

nasıl bir anne olduğun şimdi değil 30 40 sene sonra anlaşılır dur bakalım, şimdi burdan görünen lohusa sendromlu hassas bir anne olduğun

Kötü annelikle ne ilgisi var isteyerek bırakmıyorsun ya hem 2 saatten ne olacak belki uyuyordur çoğu zaman o 2 saatte ben de çocuğumu saatlerce bırakıp gitmek zorunda kalacağım ben kötü anne mi olacağım tabi ki hayır çalışıyoruz ve çalışınca böyle oluyor,olmak zorunda.Zaten onlar için çalışıyoruz böyle düşün üzülme.

biz arada anneme bırakıp çıkıp geziyoruz da beni duyar manyağı yapın o zaman :)
hayattaki tek görevin anne olmak değil, çalışan kadın, eş, evlat belki kardeş...bunların hepsini de her zaman mükemmel yapamazsın, keşke yapabilsek, keşke hayat gailesi olmasa nefes alma ihtiyacı olmasa

Kötü bir anne değilsin, sistemin mecburiyetlerine boyun eğmiş fedakar bir annesin . 15 günlük bebeğin annesine çok ihtiyacı vardır ama keyfinden çalışmıyorsan alışmaya çalış ..2 saat şu gibi aksın geçsin inşallah ..

Back
X