Şu fevriliğini, ve kötü düşüncelerini bir yere bırakarak başlayabilirsin. Kızın zevksizliğine bile laf etmişsin, arkadaşlığınızla ne ilgisi var çözemedim. Laf sokmaktan, süzmelerden bahsetmişsin. Bu tür seyler çok göreceli. Somut bir örneğin olsaydı keşke. Böyle havada kalmış. Bunlar tamamen senin bakış açın olabilir zira. Çok iyiyim, çok iyi niyetliyim demekle olmuyor. Bunun hakkını vermek lazım.
Düşüncelerinde, hatta burdaki üyelere bile olan cevaplarında bunu göremedim. Bir kişiye ben mi hatalıyım diye düşündürdü diye kızmışsın. Öz eleştiri yapmak çok güzel birşeydir. Biri buna vesile olduysa ne mutlu. Sen tavsiye istiyorsan verilir. Ha yok, yandaş istiyorsan kusura bakmazsın.
Sana bir şey söyliyim mi? Sen oylesın demiyorum ama etraf iticiliğinden dolayı doğru düzgün arkadaşları olmayan, yalnız, ama kendine iyi niyetimden dolayı kaybediyorum işte diye kılıf bulan insanlarla dolu. Kendilerini kandırmaktan başka bir şey yapmadıkları gibi, en ufak eleştiriyi de kabul etmiyorlar bu modeller. O yüzden hep yalnızlar, hep dışlanırlar. Sen oylesın demiyorum ama şöyle dönüp kendine bir bak ve hatalarını tespit et demek istiyorum. Herkes kötü, ben iyi diye bir şey yok. İnsanlar sandığınız kadar kötü değil. Herkes dengini buluyor ama, orası öyle. Düzgün insan, düzgün insan istiyor.