ben kotu biri degilim.

İyilikten maraz doğar sözünün bir ton canlı örneğini yaşamış bir insan olarak söylüyorum sana, senin verdiğin toleransla alakalı bir durum bu gerçekten. Ben hayatta arkadaşlarımı her şeyden önde tutan, çok değer veren bir insandım. Arkadaşlarım için yapmadığım şey kalmadı diyebilirim, her şeyi göze aldım zamanında ama her zaman üzülen ben oldum. Artık kimseye değer vermiyorum. Kendimi ikiye bölüp dost olmayı öğrendim. Şu an hayatta gerçek bir arkadaşım olarak gördüğüm 1 insan var -ki ona karşı bile bir yerden sonra özelim başlıyor. Hayatta en iyi dost ailedir. İnsanlar her zaman üzecektir, bu böyledir. Sen taviz vermediğin sürece problem yok. Seni kıracak kadar yakın olmasına izin verme.

Ah ah o dengeyi kurabilsem.

açıkçası ben bu samimiyetsizliği hiç sevmiyorum. benim çevremde de var. birbiri hakkında çok olumsuz düşünen yakın arkadaşlar. o kadar itici geliyor ki. bir de bunların birbiri hakkında dedikodu yapanları var daha da beter.
bir de bunlara karşılık tek takılan kişiler var. yakın arkadaşım olacak diye sevmedikleri kişilerle muhattap olmaya kasmayan kişiler. bence böyleleri daha iyi. her bakımdan, özellikle kişilik.
sevmiyorsanız kasmayın. herkesin üniversitede yakın arkadaşı olacak diye bir şey yok. belki daha dürüst olsaydınız yani sevmediklerinizle samimi olmamak gibi, o zaman daha çok arkadaşınız olabilirdi.

illa ki tavsiye istiyormuşsun: arkadaşını "eğitmek" yerine sevmediklerinle samimi olmayarak karakterini eğitebilirsin. böylece daha iyi bir karakterle daha iyi karakterli insanlar sana mutlaka denk gelir.

Son düzenleme:
Konu kapandi...
Sorun yok dostlar kizla iliskimi kestim
Katilimcilara tesekkurler. Cevabi hakeden katilimcilar cevaplarini cok iyi bir sekilde aldi abla gibi arkadas gibi tavsiye verenlerin yuregine saglik .

açıkçası ben bu samimiyetsizliği hiç sevmiyorum. benim çevremde de var. birbiri hakkında çok olumsuz düşünen yakın arkadaşlar. o kadar itici geliyor ki. bir de bunların birbiri hakkında dedikodu yapanları var daha da beter.
bir de bunlara karşılık tek takılan kişiler var. yakın arkadaşım olacak diye sevmedikleri kişilerle muhattap olmaya kasmayan kişiler. bence böyleleri daha iyi. her bakımdan, özellikle kişilik.
sevmiyorsanız kasmayın. herkesin üniversitede yakın arkadaşı olacak diye bir şey yok. belki daha dürüst olsaydınız yani sevmediklerinizle samimi olmamak gibi, o zaman daha çok arkadaşınız olabilirdi.

illa ki tavsiye istiyormuşsun: arkadaşını "eğitmek" yerine sevmediklerinle samimi olmayarak karakterini eğitebilirsin. böylece daha iyi bir karakterle daha iyi karakterli insanlar sana mutlaka denk gelir.

Arkdastan gectim benim teyzem dedikodu kazani.Cok kotu insan bunlar.sana yemin ederim boyle insanlarin 1gunde yaptigi dedikoduyu ben omrum boyunca yapmadim. Seytan dedikodu yapan insanin agzina bal koyarmis susmasin devam etsin diye.saol yorum icin..

Back
X