• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben kötü biri miyim :(

çok acıma acınacak hale düşersin..boşver senden önce nasıl idare etmişlerse yine devam etsinler...üç maymunu oyna kimseye iyilik yaramaz hele kayınvalideye hiç... ben nacizane böyle düünüyorum canım..kolay gelsin...

sende diyorsun yapma diyorum yapıyor diye sanada günah daha yeni sayılır evliliğiniz bu kadar onu düşünmen annen kadar gibi sahiplenmek çok güzel birşey ama hadi korksa anlarım ama diyorsunki kocam yesin diyor hep.... bu kadın ektiğini biçiyor.beliki... ayrıca çocuklarının annesini sahiplenmesi tuhaf belkide senin bilmediğin bişiler var evde... yha ne biliyim belki kadın sandığın gibi aciz değil kocasını sinir ediyorda kocasıda dayanamayıp dövüyor... tamam dövmek her ne olursa olsun kötü birşey ama mesela akrabamın kayınvalidesi de çok çekmiş anlatırdı ayy yazık kadına derdim akrabam kendi ediyor derdi kocası kaç defa yanımda bağırdıda bende senin gibi yazık yha kadına diyordum akrabam dedi uzaktan öyle eve girince farklı tamam bende acıyorum ama herşeye karıştığı için hep aynı nedenden azar işitiyor dediydi... biraz duruluyor sonra yine başlıyor adam gereksiz çok soru sorunca kızıyor biliyor huyuna herseferinde aynı şeyi yapıyor hep çenesinden azar işitiyor derdi... yane demek istediğim hep aynı nedenden mi bilmiyorum ama

Ya kayınvalidem saf değil adamı tahrik ettiğide oluyor ama kayınpederimde elle gösterilecek hiç bir iyi huyunu görmedim hadi dersin karısını sevmiyor ama evlatlarınıda düşünmüyor hiç :31:

selam canım.....:3:
kayınvaliden çok gençmiş....:53:
işin zor canım,:97:ama o alışmış diyorsun dayakta yese kocasının ardında dolanıyor...:44:sen bunu neden yanına alasın ki....:44:
yani eşinden ayrı olsa ,eşi ölmüş olsa neyse...:31:ama bu düzene alışmışlar öyle gidiyor....kadın halinden memnun,birde böyle birşey yapsan kayınpederi karşına almış olursun.senin huzurun iyice kadar....:97:
allah senin yardımcın olsun,onun seni anlaması lazımken sen onun sıkıntılarını anlamaya vede çözme çabasına girmişsin...:19:.
sabret canım eşini seviyorsan yuvana sahip çık,yoksa bu huzursuzluklar seninde yuvanı sarsıntıya sokar....:nazar:.
ne söylesem bilemedim yani çok zor bir durum...:59:

işin zor canım,:97:ama o alışmış diyorsun dayakta yese kocasının ardında dolanıyor...:44:sen bunu neden yanına alasın ki....:44:
yani eşinden ayrı olsa ,eşi ölmüş olsa neyse...:31:ama bu düzene alışmışlar öyle gidiyor....kadın halinden memnun,birde böyle birşey yapsan kayınpederi karşına almış olursun.senin huzurun iyice kadar....:97:
allah senin yardımcın olsun,onun seni anlaması lazımken sen onun sıkıntılarını anlamaya vede çözme çabasına girmişsin...:19:.
sabret canım eşini seviyorsan yuvana sahip çık,yoksa bu huzursuzluklar seninde yuvanı sarsıntıya sokar....:nazar:.

Sağol canım ya fazla üzüyorum kendimi bide yaşlı olsa neyse :59:

Sağol canım ya fazla üzüyorum kendimi bide yaşlı olsa neyse :59:

semacığım bence hiçte kötü bırı değilsın:70:cokta düşüncelısın bu düşüncen öle hal almışken kendınden vazgeçmişsın
üzme başkaları için bu kadar kendını:89:salla gtsın
sen zaten yapacağını yapmışsın
yenı evlısın kendı sıkıntıların olur evlılıkte bunları unutmuş bı kenara bırakıp onları düşünür olmuşsun:68:
k.valıden bı kere cok genç eğer eşinden şikayetcı olsaydı çoktan bırakır çalışır çabalar kendı yolunu çizerdı
demekkı hayatından memnun
dayak yedığını kocasından bıle ayrı bişeyler yıyemıyormuş:53:cok ılgınc ama böle ınsanlarda yok değil
sen sakın karışma
boşver napan yapsın araya gırersen kötü olursun
yanına almayıda asla düşünme ınsan ne kadar sabırlıda olsa yerı gelıyo annesı ıle tartışıyo başka bırı ıle neden yaşamasın o günleri
hiç sıkma canını rahat ol bıraz
başkaları için yaşamayı bırak
güzel kalplı arkadaşım:73:

semacığım bence hiçte kötü bırı değilsın:70:cokta düşüncelısın bu düşüncen öle hal almışken kendınden vazgeçmişsın
üzme başkaları için bu kadar kendını:89:salla gtsın
sen zaten yapacağını yapmışsın
yenı evlısın kendı sıkıntıların olur evlılıkte bunları unutmuş bı kenara bırakıp onları düşünür olmuşsun:68:
k.valıden bı kere cok genç eğer eşinden şikayetcı olsaydı çoktan bırakır çalışır çabalar kendı yolunu çizerdı
demekkı hayatından memnun
dayak yedığını kocasından bıle ayrı bişeyler yıyemıyormuş:53:cok ılgınc ama böle ınsanlarda yok değil
sen sakın karışma
boşver napan yapsın araya gırersen kötü olursun
yanına almayıda asla düşünme ınsan ne kadar sabırlıda olsa yerı gelıyo annesı ıle tartışıyo başka bırı ıle neden yaşamasın o günleri
hiç sıkma canını rahat ol bıraz
başkaları için yaşamayı bırak
güzel kalplı arkadaşım:73:

Bırakmak istemiş annesi istemeyince bırakamamış gidecek yeri olmadığı için şimdi çalışsa zaten kocası alır parasını elinden böyle bir durumda var :59:gitmek istiyorum bu evden artık :59:

Bırakmak istemiş annesi istemeyince bırakamamış gidecek yeri olmadığı için şimdi çalışsa zaten kocası alır parasını elinden böyle bir durumda var :59:gitmek istiyorum bu evden artık :59:

ölede ama k valıdende ılgınç ya dıyon ya dayak yer ama onsuzda bişey yemez dıye
annesı ıstese bıle bence gerı dönerdı
bak aynı durumda benım ablam var
dayak var mı bılmeyız demez ama eşi öküzün tekı ama sankı ondan başka erkek yokmuş gıbı her seferınden döner ona
oysa babam ona ev bıle verıyo bırak yeterkı onu dıye
yok en son eşyalarıyal getrdı babam
ablam bızı bıle çiğneyıp gıttı
naparsak yapalım ona gdııyo bızde artık ablamla aralarına karışmıyoruz
hanı öncedende karışmazdık ama ucu hep bıze dokunurdu:68:kira ödemez 1 yıllık bız öderdık
çalışmaz bız bakardık
ablam işten gelır hemen paranı ver cabuk derdı
ve o adamdan ayrılmazdı
14 yaşındakı yeğenım bıle dıo anne boşan şu adamdan ben sana bakarım yok yok yok
bazıları böle işte
anlamadığım durum yanı

senın yapman gereken yanı yerınde ben olsam hiç umursamam
evım ayrı mı ayrı
karı kocamı onlar öle
döver mı eşi banane der gırmem aralarına
çünkü senın k valıden sonra arama sız gırdınız der gıbıme gelıo
eşinle mutlu musun tmm gerısı bıoş:68:azcık kendınız için yaşayın yahu
herkesın yaşantısı kendıne
dıyorum ya bak cok fazla şey yapmışsın maddı manevı yeterde artar bıle
sen hıc düşünme günah şu bu
unutma anne var anne var
önce karşındakı bu sevabınıda günahınıda hak edecek
sıkma
canını

ölede ama k valıdende ılgınç ya dıyon ya dayak yer ama onsuzda bişey yemez dıye
annesı ıstese bıle bence gerı dönerdı
bak aynı durumda benım ablam var
dayak var mı bılmeyız demez ama eşi öküzün tekı ama sankı ondan başka erkek yokmuş gıbı her seferınden döner ona
oysa babam ona ev bıle verıyo bırak yeterkı onu dıye
yok en son eşyalarıyal getrdı babam
ablam bızı bıle çiğneyıp gıttı
naparsak yapalım ona gdııyo bızde artık ablamla aralarına karışmıyoruz
hanı öncedende karışmazdık ama ucu hep bıze dokunurdu:68:kira ödemez 1 yıllık bız öderdık
çalışmaz bız bakardık
ablam işten gelır hemen paranı ver cabuk derdı
ve o adamdan ayrılmazdı
14 yaşındakı yeğenım bıle dıo anne boşan şu adamdan ben sana bakarım yok yok yok
bazıları böle işte
anlamadığım durum yanı

senın yapman gereken yanı yerınde ben olsam hiç umursamam
evım ayrı mı ayrı
karı kocamı onlar öle
döver mı eşi banane der gırmem aralarına
çünkü senın k valıden sonra arama sız gırdınız der gıbıme gelıo
eşinle mutlu musun tmm gerısı bıoş:68:azcık kendınız için yaşayın yahu
herkesın yaşantısı kendıne
dıyorum ya bak cok fazla şey yapmışsın maddı manevı yeterde artar bıle
sen hıc düşünme günah şu bu
unutma anne var anne var
önce karşındakı bu sevabınıda günahınıda hak edecek
sıkma
canını

şu an yemek hazırlamıyor zaten kocasına ama senelerdir yapmış :31:Bugün geldi dedi evde birşey yok kalmadı hiç yemek hazırlamıyorum babana konuşurken yine zorla götürüyordum markete dedi anlatıyorda anlatıyor işte yani tamam zor durumda ama başı ağrısa başım ağrıyor diye bana çıkıyor çok alışmış pohpohlayacaksın benimde var sorunlarımda en ufak şeyde ne annemi ararım nede başkasını :31:Çok takıyorum ben eşim dün gece kızdı bana bu kadar takıyorum diye

şu an yemek hazırlamıyor zaten kocasına ama senelerdir yapmış :31:Bugün geldi dedi evde birşey yok kalmadı hiç yemek hazırlamıyorum babana konuşurken yine zorla götürüyordum markete dedi anlatıyorda anlatıyor işte yani tamam zor durumda ama başı ağrısa başım ağrıyor diye bana çıkıyor çok alışmış pohpohlayacaksın benimde var sorunlarımda en ufak şeyde ne annemi ararım nede başkasını :31:Çok takıyorum ben eşim dün gece kızdı bana bu kadar takıyorum diye

yoksa bişeyın kocası getrsın sıze ne ama:44:çalışmıyor mu k baban
ayy nasıl bı anne var yok demıyo sıze koşuyo herşeyde
bence sende yüz vermışsın ya
açma kapıyı gtsın sonra nerdeydın derse duymadım uymuşum banyodaydım falan salla yanı
cok samımıyet kurulmuş arada senınde sorunlar olur ama bunu düşünmeye kadın vakıt bırakmıyoo

bence yapmam gereken cok basır
düşünme bu kadar
kendını hasta edersın sana bakan bıle olmaz
ya dıyormya snden değerlı kım olabılırkı bu hayatta
salla gtsın:68:

yoksa bişeyın kocası getrsın sıze ne ama:44:çalışmıyor mu k baban
ayy nasıl bı anne var yok demıyo sıze koşuyo herşeyde
bence sende yüz vermışsın ya
açma kapıyı gtsın sonra nerdeydın derse duymadım uymuşum banyodaydım falan salla yanı
cok samımıyet kurulmuş arada senınde sorunlar olur ama bunu düşünmeye kadın vakıt bırakmıyoo

bence yapmam gereken cok basır
düşünme bu kadar
kendını hasta edersın sana bakan bıle olmaz
ya dıyormya snden değerlı kım olabılırkı bu hayatta
salla gtsın:68:

Çalışsada pek bakmaz evine kayınvalidemde hep başkalarının vermesine alıştığı için sürekli ağlanır evde olanları değerlendirmez ya ben baştan çok samimiyet kurdum başlarda tanımıyordumda kayınvalidemi işte yüz verdim ama bir insan bu kadar bunaltılmaz inan en ufak şeyde çıkıyor abartmıyorum çocuğu bu sene okulda kaldı geliyor bana ne yapcacağız ne yapacağız derste çalıştırdım napayım daha:26:Ya bir insanla dertleşirsin ama her gün her günde aynı şey olmaz ya:26:Birşey diyemiyorum işte bende bir ara dedim herşeyi bana yansıtma anne moralim bozuluyor diye ohooo umrunda mı evlatlar uğraşsın kendi zor durumda diye herşeyi bize yıkmaya çalışıyor:31:Az önce yanımdaydı biriyle konuşuyor görümcesinin kızı oda benim gibi altlı üstlü oturuyor gelinin evine çıkıyorlar hep kıza diyor ki gidin o evden karı koca kafa dinleyin yüz verme kayınvalidene:53::53:Sen niye hep bendesin o zaman evlendiğimin sabahı çıktı canım sıkılıyor diye:68:

Çalışsada pek bakmaz evine kayınvalidemde hep başkalarının vermesine alıştığı için sürekli ağlanır evde olanları değerlendirmez ya ben baştan çok samimiyet kurdum başlarda tanımıyordumda kayınvalidemi işte yüz verdim ama bir insan bu kadar bunaltılmaz inan en ufak şeyde çıkıyor abartmıyorum çocuğu bu sene okulda kaldı geliyor bana ne yapcacağız ne yapacağız derste çalıştırdım napayım daha:26:Ya bir insanla dertleşirsin ama her gün her günde aynı şey olmaz ya:26:Birşey diyemiyorum işte bende bir ara dedim herşeyi bana yansıtma anne moralim bozuluyor diye ohooo umrunda mı evlatlar uğraşsın kendi zor durumda diye herşeyi bize yıkmaya çalışıyor:31:Az önce yanımdaydı biriyle konuşuyor görümcesinin kızı oda benim gibi altlı üstlü oturuyor gelinin evine çıkıyorlar hep kıza diyor ki gidin o evden karı koca kafa dinleyin yüz verme kayınvalidene:53::53:Sen niye hep bendesin o zaman evlendiğimin sabahı çıktı canım sıkılıyor diye:68:

başta hata yaptın işte cnm
ayy ne zor durum azcık çemkırsen benım gıbı bak bıdaha gelır mı ama onuda sen yapamazsın
dedığı gıbı ya braz sert olur dıyceksın bazı şeylerı yüzlerıne yada kendını düşüne düşüne hasta edeceksın

başta hata yaptın işte cnm
ayy ne zor durum azcık çemkırsen benım gıbı bak bıdaha gelır mı ama onuda sen yapamazsın
dedığı gıbı ya braz sert olur dıyceksın bazı şeylerı yüzlerıne yada kendını düşüne düşüne hasta edeceksın

Sert ifade etsemde bir gün iki dargın durur yine aynen devam eder:31:

açıkcası bende senin yerinde olsam bunu kendime dert ederdim.üst katta koskoca kadın sürekli dayak yiyecek bende karı koca arasında olur böyle alışmışlar artık deyip kendi hallerine bırakamam:50:o kadın benim annemde olabilirdi böyle birşeye asla vicdanım el vermez benim:50:eşinede şaştım kaldım nasıl bu kadar rahat davranabiliyor sen düşünme diyor aslında doğru senden çok onun çözüm yolu bulması gerek bunu kendine dert etmesi gerek.sen ne dersen de ben kayınvalidene çok üzüldüm ne kocadan ne anadan ne kardeşten ne evlattan yana şansı yokmuş:59:bana kırılma canım ama eğer bu duruma dur demeyecekseniz başka eve taşının hiç olmazsa gözünüz görmez kulağınız duymaz :31:

açıkcası bende senin yerinde olsam bunu kendime dert ederdim.üst katta koskoca kadın sürekli dayak yiyecek bende karı koca arasında olur böyle alışmışlar artık deyip kendi hallerine bırakamam:50:o kadın benim annemde olabilirdi böyle birşeye asla vicdanım el vermez benim:50:eşinede şaştım kaldım nasıl bu kadar rahat davranabiliyor sen düşünme diyor aslında doğru senden çok onun çözüm yolu bulması gerek bunu kendine dert etmesi gerek.sen ne dersen de ben kayınvalidene çok üzüldüm ne kocadan ne anadan ne kardeşten ne evlattan yana şansı yokmuş:59:bana kırılma canım ama eğer bu duruma dur demeyecekseniz başka eve taşının hiç olmazsa gözünüz görmez kulağınız duymaz :31:

Evet senin gibi düşündüğüm için moralim bozuk zaten eşim bana sen karışma diyor babasınada söz geçiremiyor eşim bana göre daha rahat evet haklısın yani bakıyorum çocuklarda anneye düşkünlük yok hani anneye bağlılık yok ama çok sıcak bir anne değil çocuklar annesinede kızıyorlar ha tabi bu babasının eline bıraksınlar anlamına gelmiyor ama eşimde artık huzursuzluktan sıkılmış yani bıkmış hep aynı ortamda bulunmaktan..Başka eve taşınma şansımız şu an yok ama taşınsakta arar annesi babanla kavga ettik baban bana bağırdı baban bana para vermedi başım ağrıyor gibi..Çok hassasım benim annemde olabilirdi diye düşünüyorum seninde dediğin gibi :59:Ama bir yandanda bu halini bana ve herkese karşı kullanıyor ben zor durumdayım bana bakın anlayışı var :31:

Back
X