- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
arkadaşlar eşimle 10 yıldır birlikteliğimiz var sevgili olduğumuz dönemde ablalarıyla ailesiyle tanışmıştık. Eşimin ablasının maddi durumu o zamanlarda da iyiydi şuan da çok iyi biz orta halli bir aileyiz eşimin ailesi de öyle sayılır yanı bize göre biraz daha iyi durumları. Görümcem yıllardır beni ve çevresini ezmeye çalışan bir tip oldu ve beni çok aşırı üzdü. Birkaç örnek vermek istiyorum açıklayıcı olsun sizde görün. Bir gün parkta otururken bundan 6 yıl önce falan ben bir bebek arabası gördüm bu travel sistemlerden bir araba ki ben şuan bebeğim olduğu için onun ne olduğunu biliyprum ama o zaman bilmiyordum çok hoş dedim sınra bana "aaaa gülüümm( hep gülüm der böyl) c marka o çok pahalı sen öyle şeyler özenme siz alamazsınız kardeşim onu alamaz benim kocam almamışken seninki alamaz dedi."şok oldum tabi tam ağzını kapatacağım devam etti " ama bak bu cam c marka biberon bunu alırsınız ama dur onu da halası alır." Dedi. Ki ben şok oldum hala devam etti " birde yıllar sonra çıkıyormuşsun Yeşilçam filmleri gibi bak alamazsın demiştin ama aldık diyormuşsun ." Dedi bir şey diyemedim demedim daha doğrusu onun seviyesine düşmek istemedim. Ki bu daha bir olay hep böyle ezme çabaları ki eşimin durumu kötü de değil çok şükür arazileri arabaları hee şeyi var ama bizi hala ezer. Ben artık tersliyorum tabi ama o zamanlar şok oluyordum ses edemiyordum. Şimdi durum şu görümcem eşiyle hep kavga eder mutsuz mutlu olan bir aileler ve ben her kavga ettiklerini duyduğumda çok mutlu oluyorum o kadar ki o üzülüyor diye göbek atacağım neredeyse kendimi sonra kötü hissediyorum ama o an çok mutlu oluyorum. Bu olaylardan daha sayamadığımım kadar çok var. Bu beni kötü bir insan mı yapar?