• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben kötü birisi miyim?

İyi ya da kötüsünüz diyemem ama başkasının mutsuzluğundan mutluluk çıkarmak acıklı bir durum. Ya takmayacak kadar az önemsemeyi, ya da kendinizi ezdirmemeyi, lafı ağzına tıkmayı öğrenmeniz gerekiyor.

Zamaninda onun seviyesine düsmeyip susmussunuz (bu iyi bisey) ama onun mutsuzluguna sizin mutlu olmaniz malesef sizi kotu birisi yapar bence. (sorunuza cevap veriyorum yanlis anlasilmasin)

Size ne yapilirsa yapilsin, birinin mutsuz oldugunu gorup mutlu olmak bana gore yanlis.
Haklısınız ama kendimi cidden bu durumdan alıkoyamıyorum. Normalde asla kimsenin mutsuzluğu beni mutlu etmez ama durun ona gelince değişiyor çok kötü şeyler yaşattı belki bana ama bu durumdan nasıl vazgeçeceğim bilmiyorum

İyi ya da kötüsünüz diyemem ama başkasının mutsuzluğundan mutluluk çıkarmak acıklı bir durum. Ya takmayacak kadar az önemsemeyi, ya da kendinizi ezdirmemeyi, lafı ağzına tıkmayı öğrenmeniz gerekiyor.
Aslında laf söylerim ama o öyle şeyler söylüyor ki cevap versem anlamayacak gibi geliyor. Haklısınız bir an önce budurumdan vazgeçmeliyim mutsuzluğuna karşı duygusuz kalmak en doğrusu sanırım

Direkt olarak kocasıyla kavga etti oh oh modu olmasa bile, parasıyla beni ezdiği kocasıyla işler çok yolunda gitmese bende biraz mutlu olabilirdim ya :)

Aslında laf söylerim ama o öyle şeyler söylüyor ki cevap versem anlamayacak gibi geliyor. Haklısınız bir an önce budurumdan vazgeçmeliyim mutsuzluğuna karşı duygusuz kalmak en doğrusu sanırım
Bana ne, Allahından bulsun, ben kendi hayatıma bakarım, laf edeni de oyarım. Ahanda benim hayat felsefem. :KK53:

Haklısınız ama kendimi cidden bu durumdan alıkoyamıyorum. Normalde asla kimsenin mutsuzluğu beni mutlu etmez ama durun ona gelince değişiyor çok kötü şeyler yaşattı belki bana ama bu durumdan nasıl vazgeçeceğim bilmiyorum

Haklisiniz cok zor bi durum size yasattiklarindan sonra boyle dusunuyo olabilirsiniz. Onun acizligine verin, onun zavalli oldugunu dusunurseniz, uzulmekten de vazgecersiniz. Barisin demiyorum ama kinde tutmayin bosverin.

Birşey dememis ki sadece sacmalamis.canim ya sen hobi olarak mi sacmaliyorsun böyle deyiver.
Sadece bu olsa tamam saçmaladı da daha çok şey var mesela ev kiralayacaktık evin fiyatı 200 dü 4 yıl önce satılık fiyatı çok hoş bir evdi mesela bana siz 200 binlik evde oturacak insan mısınız demişti ya da mobilya alınacak 35 bin tuttu bana siz 35 bin liralık mobilya da oturacak insan mısınız ne alaka ya falan dedi mesela ya da hiç mutlu olmayacaksın kardeşim seni üzecek göreceğim ben sizi vs ki daha çoookk var

Haklisiniz cok zor bi durum size yasattiklarindan sonra boyle dusunuyo olabilirsiniz. Onun acizligine verin, onun zavalli oldugunu dusunurseniz, uzulmekten de vazgecersiniz. Barisin demiyorum ama kinde tutmayin bosverin.
Bende rahatsız olmaya başladım bu durumdan çünkü dediğinizi deneyeceğim yazdığım bir yorumdan diğerlerini de okuyabilirsiniz. Kimsenin aklında kötü iz bırakmak istemem. Ama deneyeceğim bunu duygusuz kalmak istiyorum artık ona karşı

ALLAH kimseye ev huzursuzluğu vermesin, bundan mutlu oluyorsanız evet... Madem sizi küçük düşürmek derdinde sizde aranıza mesafeyi koyun, görüşmeyin.
Sadece bu değil ona karşı mutlu olma sebebim ama bu da içinde tabi. Aslında görüşmüyoruz ama kv üzülüyor diye eşim arada görüşelim diyor yemeklerde falan kadın orada yapıyor yine yapacağını

Kötü değil ama korkaksınız. Görümcenize yeri geldiğinde laf söyleyemiyorsunuz bunu içinizde biriktiriyorsunuz ve karşınızdakinin mutsuzluğu ile içinizdeki o bastırılmış öfkeyi dışarı çıkartıp mutlu oluyorsunuz.

kotu demeyelim ama kindar diyebiliriz.size tavsiyem size laf attiginda direk cvbini verip rahatlayin onun mutsuzluguyla mutlu olmayin.ancak o zaman daha iyi biri olabilirsiniz
Bu sadece ona karşı olan bir şey ama haklısınız cevap vermeliyim ama o an beni öyle şok ediyor ki ne demsem bilemiyorum kalıyorum öyle ki böyle birisi değilim normalde

Kininiz yer etmis bence.
Yalniz benim gorumce de sizin bu huyda var. Kıskandıgi bir insanin esiyle meslegiyle bi sıkıntısi olduğunu duyduğun da resmen sırıtır ah vah eder. Ve evet bu onu bence kötu bir insan yapıyo. Buradan kendine pay bicebilirsin.
Anladım. Kendime dikkat etsem iyi olacak ama tabi ben bellli etmiyorum içimde o an bir mutluluk oluyor sonra kızıyorum kendime

Birilerinin canını fiziki olarak ya da sözel olarak acıtmadığınız sürece kötü insan olmazsınız.
İnsanları içindeki bir takım duygulardan dolayı kötü ilan etmeye kalkarsak ohooo iyi diye niteleyeceğimiz kişi sayısı kalmaz.
Önemli olan o duyguları besleyip büyütmemek.
Çünkü birinin mutsuzluğuyla sevinip mutlu olan insan zamanla o kişiye kötülük yapar hale gelebilir.
Duygularınızı kontrol altında tutun bence.
Ki kaldı ki siz zaten sadece görümce kişisine karşı böyle hissediyorsunuz. Bu konuda asıl kötü insan o zaten.

Bu sadece ona karşı olan bir şey ama haklısınız cevap vermeliyim ama o an beni öyle şok ediyor ki ne demsem bilemiyorum kalıyorum öyle ki böyle birisi değilim normalde
bende sizin gibiydim halada oyleyim yine cvp vermiyorum.eskiden şoka girer susardim simdi yine susuyorum.cvp verince kendisini bisey zannediyor herkes o yuzden susmak en iyisi.ben susuyorum ve dedigimi yapiyorum.onlar sabaha kadar konussun umrumda bile degil.

Kötü değil ama korkaksınız. Görümcenize yeri geldiğinde laf söyleyemiyorsunuz bunu içinizde biriktiriyorsunuz ve karşınızdakinin mutsuzluğu ile içinizdeki o bastırılmış öfkeyi dışarı çıkartıp mutlu oluyorsunuz.
Aslında evet bu da olabilir. Korkmuyorum ama İnan'ın o an o lafa şok oluyorum. Ne desem ne cevap verir kestiremiyorum kalıyorum öyle

Birilerinin canını fiziki olarak ya da sözel olarak acıtmadığınız sürece kötü insan olmazsınız.
İnsanları içindeki bir takım duygulardan dolayı kötü ilan etmeye kalkarsak ohooo iyi diye niteleyeceğimiz kişi sayısı kalmaz.
Önemli olan o duyguları besleyip büyütmemek.
Çünkü birinin mutsuzluğuyla sevinip mutlu olan insan zamanla o kişiye kötülük yapar hale gelebilir.
Duygularınızı kontrol altında tutun bence.
Ki kaldı ki siz zaten sadece görümce kişisine karşı böyle hissediyorsunuz. Bu konuda asıl kötü insan o zaten.
Kötülük yapabileceğimi sanmıyorum asla ama duygularımı biraz kontrol etmem gerekiyor sanırım. Çünkü bu durumdan bende rahatsızım yorum içim teşekkür ederim

bende sizin gibiydim halada oyleyim yine cvp vermiyorum.eskiden şoka girer susardim simdi yine susuyorum.cvp verince kendisini bisey zannediyor herkes o yuzden susmak en iyisi.ben susuyorum ve dedigimi yapiyorum.onlar sabaha kadar konussun umrumda bile degil.
Benim resmen modunu düşürüyor cevap versem inanın öyle birisi ki söyleyeceklerinden korkuyorum değişmem lazım ama ya taşa tutuldum resmen demek ki var bir durum bende:-)

Back
X