- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
Kendi içimde mutsuz değilim aksine çok şükür güzel bir hayatım var ama yinede Sagopa güzel demiş.'Başkasınin izdirabiyla huzur bulandır mutsuz insan' demis Sagopa.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi içimde mutsuz değilim aksine çok şükür güzel bir hayatım var ama yinede Sagopa güzel demiş.'Başkasınin izdirabiyla huzur bulandır mutsuz insan' demis Sagopa.
Eşimle eşi aynı işi yapıyorlar eşi çok beyfendi bir adam kavga ettiklerini de oradan biliyorum eşim diyor eniştem üzgündü kızgındı falan diye. İlgilenmek kesinlikle yok duyunca o an mutlu oluyor içimden geliyor o an mutlu olmak sonra kızıyorum kendime ama o an oluyor işteSizi küçük düşürmeye çalışmasının acısını ailesinin mutsuzluğuna sevinerek çıkarmayın.
Meseleleri mümkün olduğu kadar birbirinden ayrı tutup, derdinizi çözün.
Görümcenizin böyle bir tavrı varsa, cevabınızı verin, mesafe koyun, gerekirse görüşmeyin.
Kavga ettiklerini nasıl biliyorsunuz bilmiyorum ama bu konuda insanların aile hayatı ile ilgilenmeyin ve eleştirmeyin. Hele mutsuzlukları ile hiç mutlu olmayın.
O evin içinde ne yaşanıyor bilemezsiniz. Görümceniz kavga çıkarıyor diye sizin bildiğinizin altından eniştenin çapkın olması çıkar. Yada eniştenin küfürlü konuşması. Bilmiyorsunuz kapalı kapılar ardında aile hayatı nasıl. Bu mutsuzluğa sevinmek sizi nasıl biri yapar bilmiyorum. Ama mutsuzlukla ilgilenmemelisiniz bile...
Bir anlık bir mutluluk yani onu hayatıma yaymıyorum. Ki bu yalnızca ona karşı kendime sınra çok kızıyorumkötü değilsin de kincisin bence. başkasının mutsuzluğuyla beslenmek sağlıklı bir ruh hali değil ..
Öyle yaptım zaten ki hala öyle bir yemekte buluşsak ezer eşimle en son çok büyük kavga ettiler zaten bu durumdan dolayı umarım artık görüşmembence görümcen ozamanda mutsuzdu dışa bu şekilde vuruyordu ,
boşver sen gene allaha havale et
Eşimle aynı firmayı işletiyorlar iş kötü olursa sanırım sevinememDirekt olarak kocasıyla kavga etti oh oh modu olmasa bile, parasıyla beni ezdiği kocasıyla işler çok yolunda gitmese bende biraz mutlu olabilirdim ya :)
Çoğu kiiiye karşı bende öyleyim eşim der kimseye eyvallahın yok artist falan diye ama ona gelince olmuyor çok bastırmış kadın beni yaa ne hale gelmişim.Bana ne, Allahından bulsun, ben kendi hayatıma bakarım, laf edeni de oyarım. Ahanda benim hayat felsefem.![]()
Bundan nasıl vazgeçerim bilmiyorum. Sonradan kendimi kötü hissediyorum ama arada çok yaşanmışlıklar var sanırım buda çok etkili
Cevap için teşekkür ederim. Yorumlarla kendimi baya kötü hissettim. Öyle yapacağım. AminSonradan kendinizi kötü hissediyorsunuz işte demek ki kötü değilsiniz ne güzel :)
Allah'a havale edin bence
Allah herkesin gönlüne göre versin![]()
gerçekçi olacağım.kimse yüce ulvi insan falan değil. canımı yakan birisinin canının yandığını duyarsam (kaza ölüm hastalık vs hariç) ilahi adaletin işlediğini düşünüyorum ben. kesinlikle mutlu olmuyorum. ama biyerde ilahi adaletin yerine geldiğine inanıyorum.arkadaşlar eşimle 10 yıldır birlikteliğimiz var sevgili olduğumuz dönemde ablalarıyla ailesiyle tanışmıştık. Eşimin ablasının maddi durumu o zamanlarda da iyiydi şuan da çok iyi biz orta halli bir aileyiz eşimin ailesi de öyle sayılır yanı bize göre biraz daha iyi durumları. Görümcem yıllardır beni ve çevresini ezmeye çalışan bir tip oldu ve beni çok aşırı üzdü. Birkaç örnek vermek istiyorum açıklayıcı olsun sizde görün. Bir gün parkta otururken bundan 6 yıl önce falan ben bir bebek arabası gördüm bu travel sistemlerden bir araba ki ben şuan bebeğim olduğu için onun ne olduğunu biliyprum ama o zaman bilmiyordum çok hoş dedim sınra bana "aaaa gülüümm( hep gülüm der böyl) c marka o çok pahalı sen öyle şeyler özenme siz alamazsınız kardeşim onu alamaz benim kocam almamışken seninki alamaz dedi."şok oldum tabi tam ağzını kapatacağım devam etti " ama bak bu cam c marka biberon bunu alırsınız ama dur onu da halası alır." Dedi. Ki ben şok oldum hala devam etti " birde yıllar sonra çıkıyormuşsun Yeşilçam filmleri gibi bak alamazsın demiştin ama aldık diyormuşsun ." Dedi bir şey diyemedim demedim daha doğrusu onun seviyesine düşmek istemedim. Ki bu daha bir olay hep böyle ezme çabaları ki eşimin durumu kötü de değil çok şükür arazileri arabaları hee şeyi var ama bizi hala ezer. Ben artık tersliyorum tabi ama o zamanlar şok oluyordum ses edemiyordum. Şimdi durum şu görümcem eşiyle hep kavga eder mutsuz mutlu olan bir aileler ve ben her kavga ettiklerini duyduğumda çok mutlu oluyorum o kadar ki o üzülüyor diye göbek atacağım neredeyse kendimi sonra kötü hissediyorum ama o an çok mutlu oluyorum. Bu olaylardan daha sayamadığımım kadar çok var. Bu beni kötü bir insan mı yapar?
benim bekar gorumcemde boyle.ilk zamanlar sizin gibi icime attim.sonrasinda cvp vermeye basladim baktim yine laftan anlamiyor.simdi o konusunca baska tarafa bakiyorum duymazdan geliyorum.cildiriyor resmen ama bisey diyemiyor.sizde oyle yapinBenim resmen modunu düşürüyor cevap versem inanın öyle birisi ki söyleyeceklerinden korkuyorum değişmem lazım ama ya taşa tutuldum resmen demek ki var bir durum bende![]()
Eşimle eşi aynı işi yapıyorlar eşi çok beyfendi bir adam kavga ettiklerini de oradan biliyorum eşim diyor eniştem üzgündü kızgındı falan diye. İlgilenmek kesinlikle yok duyunca o an mutlu oluyor içimden geliyor o an mutlu olmak sonra kızıyorum kendime ama o an oluyor işte
Kötü değilsiniz.Sadece bu olsa tamam saçmaladı da daha çok şey var mesela ev kiralayacaktık evin fiyatı 200 dü 4 yıl önce satılık fiyatı çok hoş bir evdi mesela bana siz 200 binlik evde oturacak insan mısınız demişti ya da mobilya alınacak 35 bin tuttu bana siz 35 bin liralık mobilya da oturacak insan mısınız ne alaka ya falan dedi mesela ya da hiç mutlu olmayacaksın kardeşim seni üzecek göreceğim ben sizi vs ki daha çoookk var
nefis diyelim ona şeytan dürtüyor. gelme bu oyunlara :))))Bir anlık bir mutluluk yani onu hayatıma yaymıyorum. Ki bu yalnızca ona karşı kendime sınra çok kızıyorum