Ben kötüyüm diyen erkekle birlikte olmak

Suyun üstünü anlatmış, altını da görmek ister misin?

Kesinlikle bulaşma diyorsunuz yani.
Teşekkürler tavsiyeniz için.

Ben söyle Düsünüyorum: Herkesin mutlu olmaya hakki var. Herkes kendisini seven ve mutlu edecek bir sevgili/eş hakediyor. Cogu zaman bastan baligin koktugunu fark ettigimiz halde iliskiyi devam ettiririz. Halbuki neden ugrasalim? Biz mutlu olmak istiyorsak, mutlulugumuza mutluluk katacak birini isteriz. Adam burdan benim enerjimi düsürdü. Niye ugrasacaksin. Eminim böyle citi piti tatli bit kizsin. Kendine göre birini bul.

Doğrudur.
Ben olsam kötüysen ben daha iyilerine layığım diyerek basar giderim.
Hele ki eski defterlerden bahseden erkeklerden/kadınlardan hiç hoşlanmam.
Öyle diyorsunuz ya.Doğru kimseye güven olmuyor insan çiğ süt emmiş.
Benim de böyle ilişkilerim oldu ezdiğim olduğu ezildiğim oldu böyle böyle büyüdük.Gurur duymuyorum ama oluyor işte böyle şeyler bana dramatize ediyor gibi geldi.Hadi dramatize demeyeyim de kendi içinde abartıyor da olabilir.İçini bilemem nasıl bir kafası var bilemem.

Orası öyle,kimse kimsenin içini bilmez.Belki de desteğe hiç başlamadı benim ilgimi istiyor.
Belki de tam tersi aslında başka sorunları var kötü biri bile değil yaptıklarını büyütüyor.
Ben de böyle konularda temkinli davranma taraftarıyım.
Tabiki ilgini istiyor,once kotuyum diyerek kendisini muhtac gibi gosteriyor.Daha sonra seni kendisine baglamaya basliyor.
Sen baglandiginda onun zaten duygusal olarak yarali oldugunu bilerek baglaniyorsun.Farkinda olmadan duygusal ozdesim gerceklesiyor.Artik bundan sonra adam ne yaparsa yapsin kopamiyorsun..Surekli yarali oldugunu bildigin icin destek verme egilimi gosteriyorsun.Buna da Stockholm sendromu deniyor.Ben yerinde olsam bu adama dikkat ederim. :)
Belki cok derinlemesine dusunuyorum,ama sende fikir almak icin konu aciyorsun :) Al sana bir bakis acisi daha.

Biraz sıkışsa, ciddiyet olsa hemen kaçıp, ben böyleyim diyecek tüm sorumluluğu size yıkacak, asla ciddi bir ilişki yaşanmaması gereken bir tip

Hoşlandım ondan ama bu tam güvendiğim veya kendimi kaptırdığım anlamına gelmez.O iş öyle hemen olmaz.
O yüzden içini bilemem diyorum ama beni söylediği kıza karşı hissettiği tek şeyin suçluluk duygusu ve vicdan azabı olduğu.
İnanma yaa vicdan azabıymış, suçluluk duygusuymuş şov resmen.. Kız terk ettiği için intihara kalkışan bu bile olabilir.. Ne kadar güvenebilirsin ki ortak arkadaşınız var mı

Destek aldığı doktorun numarasını isteyin bir yakınım istiyor destek almak diye ..bakalım verebilecek mi çünkü yalan söylrme ihtimali var gibi bir düşün bunu

Bu yalanı yiyen var mi diye dusunuyordum varmış.bu erkeklerin tipik yalanidir,bunun bir de ailevi sorunlarim var yalani var oda cok tutuluyor.
Size gelecek olursak niye adamin tekini degistirmek icin ugrasiyorsunuz.bizim turk kizlarinin en sevdigi sey belali bi tip bulup once onu degistirmeye calismak sonra degismedi diye ah vah etmek

Peki sizce adam gerçekten değişebilir mi tedaviye başlamış ve pişman ?
Aramızda bir şey yok da merak ettim soruyorum.Çünkü genelde bu tipler tedaviye hiç yanaşmaz,kötüdür ama düzeltmeye de niyeti yoktur.
Depresyonun dibini yaşıyorum şu anda. Ve terapist 1 seans 400tl gidemiyorum.

Adam "badboyum ben" diye 400 veriyor öyle mi terapiye...şakaysa komik şaka değilse daha da komik.

A
Ben söyle Düsünüyorum: Herkesin mutlu olmaya hakki var. Herkes kendisini seven ve mutlu edecek bir sevgili/eş hakediyor. Cogu zaman bastan baligin koktugunu fark ettigimiz halde iliskiyi devam ettiririz. Halbuki neden ugrasalim? Biz mutlu olmak istiyorsak, mutlulugumuza mutluluk katacak birini isteriz. Adam burdan benim enerjimi düsürdü. Niye ugrasacaksin. Eminim böyle citi piti tatli bit kizsin. Kendine göre birini bul.
Ayy sağ olun düşünceleriniz için ne iyi niyetlisiniz :))
Ben adamla empati yaptım aslında çünkü insan bu bazen böyle şeyler yaşanabiliyor.Benim de çok oldu böyle ilişkilerim.Şu dünyada kendini dürüstçe yargılayıp ben kötü değilim diyebilecek kim vardır ki :) Adamın fazla büyüttüğünü düşünüyorum ben de enerjisi fazlasıyla negatif.
Ben sadece sizden farklı olarak mutluluğun davranışlarla hak edildiğine inanıyorum %100 kusursuz olunamaz ama hep daha iyisi için çabalanabilir.
Bu adam da kadına gerçekten çok zarar verdiyse oturup düşünmesi de normal bence,inşallah gerçekten destek alıyordur.

Şu kızların kötü erkek , badboy sevdası olduktan sonra bu amipler çok turerler. Benim çevremde de çok var böyle kız. Mesela iş arkadaşım sevgilisinden meydan dayağı yerdi, ertesi gün 'dogumgunde saat alacağım ama şu mu bu mu? Hangisini alayım?' diye bize fikir danişirdi. Bir diğeri haftada 3 gün denetimli serbestlige gidip imza atan, 'ben erkeğim yaparım,sen yapamazsın' diyen biriyleydi de terkedildi diye haftalarca ağladı, sonra yeni bir çocukla tanıştı. Çocuk ofisi çiçeğe boğar, kızı işten alıp evine bırakırdı, yeni çocuğa 'olmuyor senden' diye ayrılıp eskiye dönmüştü.
Badboylar ne yapsın, bizim kizlardaki 'ama çok derin birisi,ben onun içindeki güzelliği görüyorum. Ben onu duzeltirim' sevdası yüzünden daha çoook prim yaparlar

Bu yalanı yiyen var mi diye dusunuyordum varmış.bu erkeklerin tipik yalanidir,bunun bir de ailevi sorunlarim var yalani var oda cok tutuluyor.
Size gelecek olursak niye adamin tekini degistirmek icin ugrasiyorsunuz.bizim turk kizlarinin en sevdigi sey belali bi tip bulup once onu degistirmeye calismak sonra degismedi diye ah vah etmek
Aslında ergen de değil 25 yaş 😂😂
Sizce gerçekten değişmek isteme ihtimali yok mudur veya tedavi görmüyor mudur yalan mı söylüyordur ? Merak ediyorum bu konudaki görüşleri.

neden daha ilk dakikada yaşım küçük diye akıl vermek haddime değil diyorsun ? herkes iyi kötü birşeyler yaşar hayatta. seninde fikirlerin var ve söylemişsin. kendini bu kadar düşük görme.
ayrıca 25te öyle ooowww bir yaş değil. 35 desen gene neyse diyeceğim.

değişir değişmez birşey diyemez kimse burada. ne kadar toparlamak istiyor, aklından geçenler ne bilemeyiz. çok kapılmamak bence mantıklı.

Ayyy allahin depresif sorunlusuyla ugrasmaya niye bu kadar meraklisin kardes? Tamirci misin sen? Adim gibi eminim adam dunya iyisi olsa yuzune bakmazdin. Bu ruh hali destek almayi gerektiriyor bence.

Anlattıgı hikaye inandırıcı gelmedi. Hadi gercek diyelim hayat zaten çok zorken baştan problemli oldugunu bildigim biriyle iliskiye başlamazdım. 21yaşında olsam gönlümce gezip eğlenebilecegim birini tercih ederdim.

Aslında ergen de değil 25 yaş 😂😂
Sizce gerçekten değişmek isteme ihtimali yok mudur veya tedavi görmüyor mudur yalan mı söylüyordur ? Merak ediyorum bu konudaki görüşleri.
25 yaşı ne kadar çok gözünde büyütmüşsün. Sürekli yaşına vurgu yapıyorsun. Bazı araştırmalara göre ergenlik artık 25 yaş civarı bitiyor. Senin yaşın gereği sana çok büyük görünebilir ama buradaki pek çok kişiye göre daha olgunlaşmamış, basit basit işlerle uğraşan bir bebe.

Back
X