- 29 Mayıs 2021
- 60
- 16
- 3
- 25
- Konu Sahibi Lilith1268
Farklı bir bakış açısıAdam senden hoşlanmamış aranıza bir set çekmek içinde ben kötü bir insanım demiş. Klasik sen daha iyilerine layıksın yalanı.
Yoluma bakarım o zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Farklı bir bakış açısıAdam senden hoşlanmamış aranıza bir set çekmek içinde ben kötü bir insanım demiş. Klasik sen daha iyilerine layıksın yalanı.
Bana göre büyük25 yaşı gözünde ne büyütmüşsün :)
Gönül ister ki kimse kimseyi üzmesin ama imkansızBen üzerim seni tiplerine çok gülüyorum
Sen kimsin ya?
Hayatta kimin kimi üzeceği belli olmaz
Böyle cool gözüktüklerini sanıyorlar
20 Li yaşlarda ok da eşşek kadar adamlarda bunu yapıyor
Sizinki de fena ama göremiyorsunuz, benim bahsettiğim kızlar da goremiyorlar. Sorunlu adam Cool adam gibi geliyor çünkü.Oo sizinki bayağı fenaymış ya.İşte tedavi olmayan reddedenler ben deli miyim diyenler genelde bu insanlar.Ciddi sorunları var.
Benim tanıştığım adamın içini bilemem,ben kendi izlenimimi söylüyorum ki adam depresyonda ve yaptığı hataları gereksiz büyütüyor.Fiziksel şiddete ve aldatmaya hiç başvurmamış.Sen kızsın ben erkeğim zihniyetinde biri hiç değil zaten.Vicdan azabı iyidir ama abartıyor sanki.Destek alınca düzelir inşallah.
Belki de tamamen yalan söylüyor,destek bile almıyor.O zaman da Allah doğruyu göstersin derim ne diyim :))
Ben öyle kendimi kimseye kaptırmam,merak ettim sordum çünkü bayağı ilginç geldi adam bana.
Erkeklerin geç olgunlaştığını vurgulamak için aranızda 4 yaş fark varsa sen daha büyüksündür dedimO daha büyük :) Öyle fazla değil yaş farkı çocuk değilim sonuçta yanlış bir şey ben de görmüyorum sadece belirteyim dedim,ergen değil adam
İçini Allah bilir amacı kötüyse beni kandırıyorsa destek dahi almıyorsa o zaman o iş zor.Başka biriyle mutlu olamaz öyleyse.
Sizinki de fena ama göremiyorsunuz, benim bahsettiğim kızlar da goremiyorlar. Sorunlu adam Cool adam gibi geliyor çünkü.
Bence sizinki öyle, boş bir hikaye uydurmus. Ne tedavi alıyor, ne de diğer anlattıkları doğru. Bunu niye yapsin dersen, "dünyada mal mı yok?" derim. İlgi çekici olmak için atmış tutmus,ilgini de çekmiş. Yine bir eş dost, eski ev arkadaşımdan bahsedeyim. Mafya gibi sevgilisi vardı, bir kaçırılırdi, bir teleofnu dinlenirdi, bir arkadaşını hapishanede bicaklarlardidizi senaryosu gibi bir hayatı vardı, durumu -arabasi falan da ciddi ciddi iyi olduğu için ve ağzından 'ihale' lafı düşmediğinden arkadaşım dediklerine inanıyordu, klasik 'ben kötü çocuğum ama sen hayatımın aşkisin,senin yanında ben iyiyim' halleri. Derken arkadaşım ipuçlarını birleştirdi ve anlattığı her şeyin ama her seyin yalan olduğunu öğrendi.
Üstelik internetten tanışmış faaln değillerdi, iş yerini falan bilirdi,giderdi kiz.
Peki adam bunu neden yapsın?
Çünkü mal:) çünkü sıradan bir hayati var ve ilgi çekici olmak istiyor.
Bence sizin bebe de boyle. Böylelerinden cooook var piyasada.
İki Behzat ç , kaybedenler kulübü, ıssız adam izleyip bu rollere bürünüyorlar. Muhtemelen bir ilişkiye başlasaniz
ve bir süre sonra siz büyük hatasını görüp kavga çıkartsaniz size 'ben buyum kızım,hiç saklamadim,sana hiç yalan söylemedim,hiç degismedim' diyecek
Neden gençliğinin en güzel yıllarını kendiisnin kötü olduğunu iddia eden biriyle geçiresin ki? Sen daha iyisini hak etmiyor musun sence??
Gerçekten dediği gibi biriyse de ittirsin ötede kötü olsun, yeter ki senin canını sıkmasın...
Gençlere de tavsiyem olsun, hayatınıza giren ilk erkekleri çok dikkatli seçin, çünkü ilk ilişkiler- o hisler sizin gelecek yıllardaki ilişkilere bakış açınızı da etkiliyor.
İnşallah değişir valla çevremde cidden sorunu olan değişmek isteyen çabalayan insanlar var belki bu yüzden bu kadar sempati duydum bilmem ki.'Ben seni üzerim, kötü biriyim, ailemle problemlerim var, bilmediğin şeyler var'
Eli yüzü düzgün efendi erkekler varken neden böyle problem tipler? Siz bunların annesi misiniz de psikolojik sorunlarını çözeceksiniz? Ablası mısınız da eski kız arkadaşına yaptığı kötülükleri dinleyip sırtını sıvazlayacaksınız?
Merhabalar. Beyfendi değişebilir de değişmeyebilir de. Çünkü bu onun isterse başarabileceği bir şey. O nasıl olmak istiyor önemli olan bu. Bu konuda sizin yapabilecek pek bir şeyiniz yok. Tedavi olması güzel bir adım. Arkadaşlığınız size iyi geliyorsa elbette devam edin. Ne zaman ki üzülmeye yıpranmaya başlarsınız o vakit uzaklaşırsınız. İnsan bazen iyileştiririm sanar. Tüm gücümle mutlu etmek için iyi hissettirmek için ne kadar çok çabalarsam o kadar iyileştiririm sanar. Ama yanlızca sanar.. Beyfendi ne zaman değişmek isterse o zaman değişecek. Ya da olduğu haliyle mutluysa öyle kalacak. Gözlemleyin ve sizi üzmesine izin vermeyin. 20 li yaşlar bir insanın kendini günden güne sorguladığı ve kendini gerçekleştirmeye çabaladığı yaşlar. Bir süre daha bu kafa karışıklıkları devam edebilir. Umarım her şey dilediğiniz gibi olurMerhaba ! İyi akşamlar herkese.Burayı uzun zamandır ziyaretçi olarak takip ediyorum ve bugün ilk kez üye olup konu açmak istedim.Görüşlerinizi az çok tahmin etsem de merak ediyorum.
Ben bir adamla tanıştım.Yaşça benden biraz büyük.Ben 21 yaşındayım o da 25.
Çocuksu olduğunu düşünür ama davranışları gayet olgun.Sürekli kendini kötü olarak nitelendiren biri,zamanında birine sürekli kötülük yapmış çünkü.
Onu çok seven bir kız arkadaşı varmış,ona çok değer vermiş her koşulda onu sevmeye hazırmış.Ama adam hiçbir hatasını kabullenmemiş kızı davranışlarıyla intihara sürüklemiş neredeyse.Sonra da kız aralarına bir set çekmiş ayrılmış.Adam yıllardır o kıza yaptıklarının vicdan azabını yaşıyor,değişmek istiyor ama değişemiyormuş.
İsterse değişebileceğini her başarısız olduğunda yeniden denemesini,her insanın hem kötülük hem iyilik yapabileceğini,kusursuz ve hiç kötülük yapmamış insan olamayacağını anlattım.Çabalaması gerektiğini söyledim.Yaşım onunkine göre genç olduğu için tavsiye vermek pek haddime değil ama adam gayet saygıyla dinledi.Üstelik kendini olduğu gibi tanıtması hoşuma gitti.Ama adamla birlikte olmak gibi bir planım yoktu.
O da bana bazı farklı konularda yardımcı oldu.Anlattığım sorunları dinledi.Başkalarına gelince hoş gören kendine gelince acımasız davrananlardan galiba.Kim bilir,belki de bu onun ödemesi gereken bir bedel.
2 aydır tanışıyoruz,birkaç kez buluştuk.Onun dışında çok fazla iletişimimiz olmadı.Kendisi yan apartmanımda oturuyor.Yeni bir başlangıç yapmaya karar vermişti,bunun için buluşunca beraber hayvan besleyip çocuk sevindirdik.Oyuncak aldık.Çok verimli ve iyilik dolu zamanlar geçirdik.Adam bana herhangi bir şekilde yakınlaşmada bulunmadı.Ama ben ondan hoşlanmaya başladım.Adam da psikolojik destek almaya başladı.Biliyorum muhtemelen yargılanacağım,belki linç bile yiyeceğim ama adamdan gerçekten hoşlanmaya başladım.Şimdi bir süredir görüşmüyoruz,hiç mesajlaşmıyoruz.Beni sadece arkadaşı veya kardeşi gibi görüyor sanırım.Onunla geçirdiğim vakti çok verimli ve değerli hissediyorum.Destek almaya başlaması ve değişmek istemesi beni mutlu etti.Normalde kötü insanlar kötülüklerini kabul etmezler ve destek almazlar.Böyle biri ilk defa karşıma çıktı.Ondan hoşlanmamda bir sorun var mı ve ileride tedavisini tamamladığında benimle ilgileniyorsa birlikte olmalı mıyım bunu merak ediyordum.
İnsanlar değişebilirler mi yoksa insan yedisinde neyse yetmişinde o mu ? Bu konudaki fikirleri merak ediyorum.
Şey degilmi ya bu bizim zamanimiz da lisede arkadaslarina sigara iciyorum oglum ne sandiniz diyen ergen.
Ergenligi agir gecmis heralde hala kurtulamamış etkisinden.
Ben de aynen sizin gibi düşünüyorum teşekkür ederim yorumunuz için :))Merhabalar. Beyfendi değişebilir de değişmeyebilir de. Çünkü bu onun isterse başarabileceği bir şey. O nasıl olmak istiyor önemli olan bu. Bu konuda sizin yapabilecek pek bir şeyiniz yok. Tedavi olması güzel bir adım. Arkadaşlığınız size iyi geliyorsa elbette devam edin. Ne zaman ki üzülmeye yıpranmaya başlarsınız o vakit uzaklaşırsınız. İnsan bazen iyileştiririm sanar. Tüm gücümle mutlu etmek için iyi hissettirmek için ne kadar çok çabalarsam o kadar iyileştiririm sanar. Ama yanlızca sanar.. Beyfendi ne zaman değişmek isterse o zaman değişecek. Ya da olduğu haliyle mutluysa öyle kalacak. Gözlemleyin ve sizi üzmesine izin vermeyin. 20 li yaşlar bir insanın kendini günden güne sorguladığı ve kendini gerçekleştirmeye çabaladığı yaşlar. Bir süre daha bu kafa karışıklıkları devam edebilir. Umarım her şey dilediğiniz gibi olur![]()
Ben hiç olgunlaşmıyorlar diyerek artıyorum o zamanErkeklerin geç olgunlaştığını vurgulamak için aranızda 4 yaş fark varsa sen daha büyüksündür dedim![]()
İlerisini siz düşünmeyin bence, çok gıcık bi tip yaCiddi görünüyordu ama bilemedim bakalım ilerde ne olacak
Aaa ilginçmiş,kaç yaşındaydı sizinki ?Üniversitede toy bir 19 yaşında kadinken tanımıştım böyle bı tip. Allah bilir tanışmak için ilk adımı da o sana atmıştır sonradan böyle hikayeler zirvalamistir. Geri vites yapınca panik olur boyleleri bı bakmışsın kötüyüm diye gezen adam melek olmuş senin peşinden kosuyor
Ben o haller lisede biter sanıyordumİlerisini siz düşünmeyin bence, çok gıcık bi tip ya
Kendini önemsetmeye çalışan tuhaf bir tip.
Elimizde büyüyen benden yaklaşık 10 yaş kücuk bir kuzenim var, bir gun kuzenlerle oturalim dedik bir yerde oda geldi.
Bir başladı anlatiyo anlattikca cosuyo artik is bir ara yabanci madde kullandima kadar gitti, kendini böyle seylerle ispatlamaya önemsetmeye calistigini ben biliyordum samimi oldugumuz icin ama diger kuzenler bilmiyordu.
ertesi sabah diger kuzenlerden biri annesini aramis yabanci madde kullandim kullaniyorum vs dedi diye.
En son aglaya aglaya hepimizi ariyordu sizi kekliyordum ben diye
Bu yaşlarda böyle davranışlar gorulebiliyor bazen.
Bazi kisiler topluma kendini bu sekilde kabul ettirebilecegini saniyor sanirim.
Yada arkadas cevreleri boyle ve kendilerini ispat etmeye calisiyolar bilmiyorum.
O dönem 25 ya da 27ydi o da fakat hep yaşa baglamissiniz yaşla ne alakası var hepsi benzer bu apacilerinAaa ilginçmiş,kaç yaşındaydı sizinki ?
Bu bad boyluk olayı 17 yaşında biter sanıyordum o yüzden öyle dedimO dönem 25 ya da 27ydi o da fakat hep yaşa baglamissiniz yaşla ne alakası var hepsi benzer bu apacilerin