Ben kt biri miyim?

Bak canım bu kıskançlık dil sadece özeniosun. Sadece o hissleri yaşamak isteyidir sende normaldir. Seninde çocukların olur İnşallahh boy boy hemde Amin Ya Allahhhhh

Allahım sana ıstedıgın kadar hayırlı evlat versın saglıklı uzun omurlerle yaşayın ınşaallah...

canım kendini suçlu hissetme bence çok normal bu duyguları yaşaman.mubarek günlerdeyiz canım ALLAH gönlüne göre versin.......

seni anlıyorum ölümden başka herşeyin çaresi var gülüm sabret oda olur üzülme rabbim den duanı eksiltme ve gülümse üzüntü hastalıkların başıdır dilerim olur

kötü fln değilsn canım delirme....gayet normal...allah sana güzel bi bebek nasip etsn şekerim bnmopuyorumnanaktan

kızlar elim ayağım titriyor.biraz önce test yaptım adetim iki gün gecikmişti ama yoktur birşey diye önemsemediim.ama test sonucu pozitif çift çizgi:sm_cool:.allahım bu bir rüyamı ne olur bu gerçek olsun benim meleğim annesini bulmuş olsun.yaaa çok fena durumdayım zor yazıyorum.rabbime binlerce kez şükürler olsun.birazdan bir test daha yapıcam.emin olmam lazım.allahım ne olur sen yanımda ol ve bizi koru.hepinize dualarınız için teşekkür ederimzemuszemus:lepi:

üzülme tatlım zaman zaman hepimiz böyle duygular yaşıyoruz, bir bebeğimiz olursa ancak bu duygularımız gidecek, kıskançlık değil bizimkisi, gıpta etmek, özenmek veya arzulamak..
inşallah bizde güzel haberler vereceğiz sevdiklerimize...

kızlar elim ayağım titriyor.biraz önce test yaptım adetim iki gün gecikmişti ama yoktur birşey diye önemsemediim.ama test sonucu pozitif çift çizgi:sm_cool:.allahım bu bir rüyamı ne olur bu gerçek olsun benim meleğim annesini bulmuş olsun.yaaa çok fena durumdayım zor yazıyorum.rabbime binlerce kez şükürler olsun.birazdan bir test daha yapıcam.emin olmam lazım.allahım ne olur sen yanımda ol ve bizi koru.hepinize dualarınız için teşekkür ederimzemuszemus:lepi:

eeeeeee hadi artık tamam kesinleşti diyeceksin diye bekliyoruz hihoyyyt

canım seni okadar iyi anlıyorum kii,eşim çocuklara deli olur o bi çocuğu sevince üzülüyorum ona mutlu haber veremedim die,ama çocuğu kıskandığımdan değil elbette olsa olsa imrenme olur.
inş.bizede sağlıklı hayırlı şeker evlatlar verir die du ediyorum.
senin duan kabul olmuş,inş.bi ömür mutlu olursun tatlımm

durumunun kıskançlıkla alakası yok ki tatlım. sadece sende anne olmak istiyor ve özeniyorsun..
Rabbim tez zamanda sanada hayırlı bir evlar verir inş.

evet evet ikinci testte pozitifzemuszemuskızlar siz bitanesiniz.size dualarınız için çok ama çokk minnetarım.hesaplayıcılara göre 4+6 günlük hamişimmmmhihoyyytşimdi artık tek düşüncem meleğim sağlıklı olsun hayırlısıyla doğsun.beni bırakmasın tutunsun anneceğine inşaallah.allahım sen yardım et bize koru bebişimi budefa bırakmasın beni.doktora gitmedim daha sanırım biraz bekleyeceğim yani 6-7 haftalık olana kadar.sakın beni yalnız bırkamayın ha:jeyyar:.

evet evet ikinci testte pozitifzemuszemuskızlar siz bitanesiniz.size dualarınız için çok ama çokk minnetarım.hesaplayıcılara göre 4+6 günlük hamişimmmmhihoyyytşimdi artık tek düşüncem meleğim sağlıklı olsun hayırlısıyla doğsun.beni bırakmasın tutunsun anneceğine inşaallah.allahım sen yardım et bize koru bebişimi budefa bırakmasın beni.doktora gitmedim daha sanırım biraz bekleyeceğim yani 6-7 haftalık olana kadar.sakın beni yalnız bırkamayın ha:jeyyar:.

Cnm Rabbim kucağınada almayı nasip eder inş.

bende tam konunu okudum düşüncelerimi yazıcakdım ki bu haberini
gördüm...Allah gönlüne göre vermiş bak sonunda sen bu düşüncelerin kötü biri olduğun anlamına tabiki de gelmez çok normal özlemler bunlar...sende bebeğine sağlıkla kavuşurun inşallah...

merhaba kızlar.kimseyle konuşamıyorum.huyum bu asla kimseye derdim var diyemedim diyemem.uzatmayayım lafa giriyim.birçoğunuz belki konuya aşinadır.
bugün bir tanıdığın hamile haberini aldım ve arayıp iyi dileklerimi belirttim ama içim biran sızladı hani hissedersiniz ya kalbinizde bir acı dalgalanır aynı öyle.heberi veren eşimdi bana.o an içim acıdı.belli etmedim edemem.yanlış anlamayın ne olur.böyle olduğu için kendime çok kızıyorum inanın.hissettiğim kıskançlık değil.kıskanç biri değilimdir kimsenin hiçbirşeyinde gözüm olmadı olamazda.ne olur kızlar bişeyler yazın yanlız bırakmayın beni.içime atmaktan bıktım hissettiklerimi.çok ihtiyacım var desteğinize.mafoldumbensenağlama

Canım benim üzülme hiç... Biliyor musun ben hamile değilken bir arkadaşım bana msj atmıştı hamile olduğunu yazmıştı O nun adına çok sevinmiştim canı gönülden bebeğinin sağlıklı - sıhhatli doğması için dua etmiştim . :Saruboceq: Ama içim sızlamıştı o an bende keşke birisine böyle bir haberi verebilseydim dedim , keşke benim de olsaydı dedim ... Ama hisstteiğim asla ama asla kıskançlık ve fesatlık değildi . Bu yüzden kendini boş yere suçlama .. Birisinin adına sevinmek - imrenmek kadar doğal bir duygu var mı ki .. Keşke herkes böyle doğal olabilse ... opuyorumnanaktan

Ya inanılmaz sevindim Canım benim .. İnşallah Rabbim seni de muradına kavuşturur sağa sağlim huzur içinde yavruna kavuş bitanem . :Saruboceq: Bu msjını yeni fark ettim , bu gidişle sonlarda ki msjları da okuyup öyle kendi yorumumu yapmaya başlayacağım çünkü bir arkadaşta da böyle bir durum yaşadım ... Tekrar hayırlı olsun canım .. :nazar: :nazar: :nazar:

Back
X