Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar elim ayağım titriyor.biraz önce test yaptım adetim iki gün gecikmişti ama yoktur birşey diye önemsemediim.ama test sonucu pozitif çift çizgi:sm_cool:.allahım bu bir rüyamı ne olur bu gerçek olsun benim meleğim annesini bulmuş olsun.yaaa çok fena durumdayım zor yazıyorum.rabbime binlerce kez şükürler olsun.birazdan bir test daha yapıcam.emin olmam lazım.allahım ne olur sen yanımda ol ve bizi koru.hepinize dualarınız için teşekkür ederimzemuszemus:lepi:
evet evet ikinci testte pozitifzemuszemuskızlar siz bitanesiniz.size dualarınız için çok ama çokk minnetarım.hesaplayıcılara göre 4+6 günlük hamişimmmmhihoyyytşimdi artık tek düşüncem meleğim sağlıklı olsun hayırlısıyla doğsun.beni bırakmasın tutunsun anneceğine inşaallah.allahım sen yardım et bize koru bebişimi budefa bırakmasın beni.doktora gitmedim daha sanırım biraz bekleyeceğim yani 6-7 haftalık olana kadar.sakın beni yalnız bırkamayın ha:jeyyar:.
evet evet ikinci testte pozitifzemuszemuskızlar siz bitanesiniz.size dualarınız için çok ama çokk minnetarım.hesaplayıcılara göre 4+6 günlük hamişimmmmhihoyyytşimdi artık tek düşüncem meleğim sağlıklı olsun hayırlısıyla doğsun.beni bırakmasın tutunsun anneceğine inşaallah.allahım sen yardım et bize koru bebişimi budefa bırakmasın beni.doktora gitmedim daha sanırım biraz bekleyeceğim yani 6-7 haftalık olana kadar.sakın beni yalnız bırkamayın ha:jeyyar:.
merhaba kızlar.kimseyle konuşamıyorum.huyum bu asla kimseye derdim var diyemedim diyemem.uzatmayayım lafa giriyim.birçoğunuz belki konuya aşinadır.
bugün bir tanıdığın hamile haberini aldım ve arayıp iyi dileklerimi belirttim ama içim biran sızladı hani hissedersiniz ya kalbinizde bir acı dalgalanır aynı öyle.heberi veren eşimdi bana.o an içim acıdı.belli etmedim edemem.yanlış anlamayın ne olur.böyle olduğu için kendime çok kızıyorum inanın.hissettiğim kıskançlık değil.kıskanç biri değilimdir kimsenin hiçbirşeyinde gözüm olmadı olamazda.ne olur kızlar bişeyler yazın yanlız bırakmayın beni.içime atmaktan bıktım hissettiklerimi.çok ihtiyacım var desteğinize.mafoldumbensenağlama