Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle bebişinizi sağlıkla kucağınıza almayı Allah nasip etsin. İnanın çok sevindim sizin adınıza.
Sizden bebeğini hırsla alan kişiyi ise Allaha havale edin. Okurken ben bile gıcık oldum.
Allah tüm isteyenlere bebek verir inşallah. Evlat hasreti çekmiş biri olarak bunun ne kadar zor olduğunu çok iyi anlıyorum.
Kıskançlık normal bir dürtü nasıl ki öfke aslın da bizim sağlıklı bir tepkimizse.. Ama kıskançlık fesatlıkla birleşip imrenmeden başka boyut alırsa o kötü...oksa onun çocuğu olmasın benim olsun dieceğini zannetmiyorum.İnsanız hepimiz aklımızda cinayeti tasarlayınca katil mi oluyoruz?Kıskanabilir insan ama karşısındakine kötü davranmadığı ve belli etmediği sürece faydalı bile..
yanlış anlaşılmasın içimdeki kesinlikle fesatlık değil.onun çocuğu olmasın benim olsun demek insanlığa sığmaz.sonuçta benim arkadaşım herşey onun için güzel olsun isterim.benim problemim hasetlik yapmak değil.bu tamamen başka birşey inanın.umarım yanlış anlaşılmıyorumdur.
gözlerim doldu okurken
tüp bebek yapmıstık sonuc negatıf
en yakın arkadasım hamile ve bana soyleymıyo
uzulmeyım dıye soylememıs ama ne zoruma gıttı :çok üzgünüm:
eşim dayısını gelının cocugunu almıstım kucagıma oda cocugu kucagımdan bı hırsla aldı:a015:
aglaya aglaya olmustum :a015:
sımdı 18 haftalık hamıleyım allahım senınde kucagını bosa cıkarmsın
dualerım senınle en kısa surede kavus:a015: melegıne ınsallahŞeniz:gitme:
Arkadaşım Rabbim en yakın zamanda kucağını yavrularınla doldursun,sana ikiz ikiz bebekler versin evinizi şenlendirsin inşaallah..
Şu an o kadar gönülden,içten dua ediyorum ki,inşaalah dua saatine denk gelir..Şeniz
Allah'ım hayırlı evlatlar versin,dolu dolu yaşatsın sana,bıcır bıcır çocuklarınla bir ömür çook mutlu ve sağlıklı yaşayın inşaallah,inşallahhhh!gamyoncuiremsualkisalkisalkis