• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben kt biri miyim?

Öncelikle bebişinizi sağlıkla kucağınıza almayı Allah nasip etsin. İnanın çok sevindim sizin adınıza.
Sizden bebeğini hırsla alan kişiyi ise Allaha havale edin. Okurken ben bile gıcık oldum.
Allah tüm isteyenlere bebek verir inşallah. Evlat hasreti çekmiş biri olarak bunun ne kadar zor olduğunu çok iyi anlıyorum.

cok tesekkur ederız teyzesi
bazı ınsanlar boyle malesef :çok üzgünüm:

bugün aslında yanlız olmadığımı anladım ve derdimi paylaşmanın rahatlığını hissettim ilk defa.sizler hepiniz çok iyi kalpli insanlarsınız.beni dinleyip derdime benle bir üzüldünüz çok sağolun arkadaşlar.allahımdan tek isteğim bana da sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin ve tabii tüm isteyenlere bekleyenlere:Saruboceq:.çok sağolun.

Kıskançlık normal bir dürtü nasıl ki öfke aslın da bizim sağlıklı bir tepkimizse.. Ama kıskançlık fesatlıkla birleşip imrenmeden başka boyut alırsa o kötü...oksa onun çocuğu olmasın benim olsun dieceğini zannetmiyorum.İnsanız hepimiz aklımızda cinayeti tasarlayınca katil mi oluyoruz?Kıskanabilir insan ama karşısındakine kötü davranmadığı ve belli etmediği sürece faydalı bile..

yanlış anlaşılmasın içimdeki kesinlikle fesatlık değil.onun çocuğu olmasın benim olsun demek insanlığa sığmaz.sonuçta benim arkadaşım herşey onun için güzel olsun isterim.benim problemim hasetlik yapmak değil.bu tamamen başka birşey inanın.umarım yanlış anlaşılmıyorumdur.

Allah size ve anne olmak isteyen herkese
bu mutluluğu tattırsın inşallah...
sevgiler...

yanlış anlaşılmasın içimdeki kesinlikle fesatlık değil.onun çocuğu olmasın benim olsun demek insanlığa sığmaz.sonuçta benim arkadaşım herşey onun için güzel olsun isterim.benim problemim hasetlik yapmak değil.bu tamamen başka birşey inanın.umarım yanlış anlaşılmıyorumdur.

yok canım anlıyoruz bız senı
bunu yasamayan bılemez yanlıs anlasılmıyosun Şeniz
üzülme emi en kısa surde alırsın kucagına ınsallahŞeniz

gözlerim doldu okurken
tüp bebek yapmıstık sonuc negatıf
en yakın arkadasım hamile ve bana soyleymıyo
uzulmeyım dıye soylememıs ama ne zoruma gıttı :çok üzgünüm:
eşim dayısını gelının cocugunu almıstım kucagıma oda cocugu kucagımdan bı hırsla aldı:a015:
aglaya aglaya olmustum :a015:
sımdı 18 haftalık hamıleyım allahım senınde kucagını bosa cıkarmsın
dualerım senınle en kısa surede kavus:a015: melegıne ınsallahŞeniz:gitme:

neler atlatmışsınız gerçekten zor.senden bebeğini alan insanın zihniyetini nedir bilmem ama rabbim böyle insanlara layığını verir hiç merak etme.inşaallah bebeğini sağlıklı hayırlı kucağına alırsın.bunu yürekten diliyorum çok teşekkür ederim dua ların için eksik etme olurmu?

ve arkadaşlar bebği çocuğu olan herkese rabbim bağışalsın uzun ömür versin benim gibi bekleyenlerede biran önce nasip etsin inşaallaaaaaaaaaahhhhhh...

Amin inşallah...
Allahım hayırlı şekilde size anne olma duygusunu yaşatır inşallah...
O mutluluğu tattığınızda herşeyi unutursunuz...

Neden kötü biri olasınki canım ya:teselli:
Seninle aynı duyguları paylaşanlar var bunlardan biri de benim..
Seni anlıyorum içindeki hüznü sende bebğini kucaklamak istiyorsun ve bir yakınında bu duyguyu yaşıyor başkalarını gördükce özlemin daha da artıyor ve için burkuluyor.:çok üzgünüm:
Dilerim rabbim gönlüne göre versina.s.

Aynen dedigin seyleri bende yasiyorum ama bu elimizde olmayan bi durum
ve inan cogu kiside öyle yani anormal bi durum degil bu..
Hatta kendine kiziyosundur sevinmek yerine hafif bi burukluk olur
kendine sasirir kalirsin, öyle olacagina niye böyle olmadi diye düsünürsün..
Bu kötülük degil cnm sen yeterki fazlasini üretme ..

Arkadaşım Rabbim en yakın zamanda kucağını yavrularınla doldursun,sana ikiz ikiz bebekler versin evinizi şenlendirsin inşaallah..:emir_bebek::emir_bebek:
Şu an o kadar gönülden,içten dua ediyorum ki,inşaalah dua saatine denk gelir..Şeniz
Allah'ım hayırlı evlatlar versin,dolu dolu yaşatsın sana,bıcır bıcır çocuklarınla bir ömür çook mutlu ve sağlıklı yaşayın inşaallah,inşallahhhh!gamyoncuiremsualkisalkisalkis

Arkadaşım Rabbim en yakın zamanda kucağını yavrularınla doldursun,sana ikiz ikiz bebekler versin evinizi şenlendirsin inşaallah..:emir_bebek::emir_bebek:
Şu an o kadar gönülden,içten dua ediyorum ki,inşaalah dua saatine denk gelir..Şeniz
Allah'ım hayırlı evlatlar versin,dolu dolu yaşatsın sana,bıcır bıcır çocuklarınla bir ömür çook mutlu ve sağlıklı yaşayın inşaallah,inşallahhhh!gamyoncuiremsualkisalkisalkis

canım çok teşekkür ederim inan yazılanları okurken öyle duygulandımki anlatamam gözlerim dolu dolu.herkese teşekkürler arkadaşlarım.dularınız için ağzınıza gönlünüze sağlık.diyecek birşey bulamıyorum sizlere.iyiki varsınız.

Hiç kıskançlık olur mu. Bu her insanın yaşadığı bir şey, inan bana ben evli bile olmama rağmen, mutlu aileleri gördüğümde anne olmaya çok özeniyorum bazen. Sen de hiç canını sıkma. İnşallah duaların kabul olur, her şeyin hayırlısı için dua et

canim seni cok iyi anliyorum,ayni duygulari bende yasiyorum,ben kendi kardesimin hamileligine bile sevinemedim 3 gün agladim,yine aglarim,bazen belki bilmeden rabbime isyan bile etmisimdir kesin,rabbim hepimizin gönlüne göre versin insallah böyle bir mutlulugu bize nasip eder rabbim

Canım özendiğin için güzel ve yogun duyguların içini sızlatmıs. kötü bişi değil bu.

bende kumrular gibi koklasan çiftleri görünce böyle oluyorum.
yeni evli çiftler, yada bebegini kucagına alan yasıtım kızları görünce böyle oluyorum.
Allahım onları her kötülükten koru bizede artık bi el uzatıver diyorum..

ama o sızı cok beter cok iyi bilirim. tam insanın karın boşlugundan yüreğinin içinden bogazının kenarlarına oradan beyinciğne dogru. yada nebilim beaaa oralardan cıkıp insanın tam gögsündede toplanıor olabilir.
:1no2: :delphin:

Son düzenleme:
Sen sadece imrenmişsin kıskançlık değilki tabiki çocuk sahibi olmak istiyorsun sende bebeğini kucağına almak istiyorsun o kadarlıkda olsun. Zararlı olan çocuğu olmasın ölsün vs gibi kötü düşünceler beslenirse olur ki bebek yokluğunun acısını çekmiş olan sen kimse için öyle bir şey hissetmeeyeceğine eminim. İnşallah Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin olmayanlara :Saruboceq: Aha da şu avatarımda ki gibi :teytey::lepi:

Son düzenleme:
canlarım hepiniz sağolun.nede güzel söylemişsin ben bebek özlemi içindeyken başkasının sahip olmamasını nasıl isterim aksine inşaallah rabbim etrafımdaki tüm hamişleri çocuk sahibi olanları korusun çocuklarınıda korusun.benim ki kendimle alakalı bir duygu bu sadece beni kemiriyor.dua edin kızlar dua edin de hayırlı sağlıklı bir meleğim olsun.ve tabi tüm isteyenlerinde:Saruboceq:

şu mübarek günlerin hatrına sende anne olursun inş canım üzme kendini hayırlısını iste herşeyin

Back
X