Ben küçülüyorum , giydiklerim küçülüyor , yüzüm gülüyor :)

Besttt nasılsın nasıl gidiyor ben gelemedim topiğine çünkü hiç dikkat edemedim :17: yazmadım o yüzden ama bu sabah itibarı ile dikkat etmeye başladım sadece kendimi su içmeye alıştırmam gerek yavaş yavaş yapıyorum bir anda yemeyi bırakırsam bir anda yemeye başlıyorum :9:

Besttt nasılsın nasıl gidiyor ben gelemedim topiğine çünkü hiç dikkat edemedim :17: yazmadım o yüzden ama bu sabah itibarı ile dikkat etmeye başladım sadece kendimi su içmeye alıştırmam gerek yavaş yavaş yapıyorum bir anda yemeyi bırakırsam bir anda yemeye başlıyorum :9:

bende bu sabah itibariyle başladım tekrar hayırlı olsun bakalım her saat başı 1 bardak su içersen su içmeyi unutmamış olursun

sabah kahvaltı da

1 simit
kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
1 çay b. nescafe

arada 1 fincan yeşil çay

öğlen

yarım ekmek içi alınmış kaşarlı tost
1 fincan çay

( işyerinde olunca malesef herzaman sulu yemek yada sebze yemeği olmuyo )

arada yeşil çay

akşam
çorba ve salata
yeşil çay

bol bol su

harikasınız kızlarrr :42::42::42:

sabah menüm

bir kase süt nestle nesfit

öğlen menüm

köfte
yoğurt

akşam menüm

salata

yok kızz yetiyor inan ki alıştım , işin ilginci bunları yememe rağmen kilo vermedim biliyormusun:53:

benimde fazlam var beste kiscemm:53:ama suan bende veremiyom az yiyom yine gitmiyo aama sebebi var tiroidim yavaslamis:30: ondanmis simcik hap kullanacam herhalde kilo verrim artikin yavas yavasss:53:sen tiroidine baktirdinmi hic:3:

Son düzenleme:
benimde fazlam var beste kiscemm:53:ama suan bende veremiyom az yiyom yine gitmiyo aama sebebi var tiroidim yavaslamis:30: ondanmis simcik hap kullanacam herhalde kilo verrim artikin yavas yavasss:53:sen tiroidine baktirdinmi hic:3:

senin sorunun tiroidmiş canım bak ilaç alırsan düzelir bişeyciğin kalmaz evelallah :16:

beste kiscem topik seninmis yeni farkettimm:46:hayirli olsun :16:

bugünkü menüm:56::56::56:

sabah kahvaltısı

beyaz peynir
domates
salatalık
1 dilim kepek ekmeği

öğle yemeği

4 köfte
yoğurt

ikindi
1 meyve

akşam yemeği

çorba
salata

2 lt den fazla su içmeye çalışıyorum ve 1 saat spor yaptım yine bugünde :32::32:

merhabalar:3::3::3: bir süredir size yazamadım bir yakınımızı kaybettik onun üzüntüsü içerisindeydim :59:
bu haftada sınavlarım var internetle pek haşır neşir olamayacağım maalesef ama bu kadar çabam karşılıksız kalmıyor 3 kg daha vermiş oldum , yaptığım bu diyet ve spor sayesinde gerçekten başarılı oluyorum çok mutluyummmm:16::16::16:

sınavlarım bitmek üzere bugün kaçamak yaptım menümü paylaşıyorum sizlerle:56::56::56:

yine 1 saat spor yaptım

sabah kahvaltısı
beyaz peynir
domates salatalık
zeytin
1 dilim çavdar ekmeği

öğlen

bir kepçe çorba
1 dilim çavdar ekmeği
akşam
bamya yemeği
bir kase yoğurt

Son düzenleme:
Merhabalar,o kadar özendim ki size anlatamam.ben de kilo vermeliyim bundan böyle her gün takip edicem
sizi.ben de 10 kilo verebilir miyim acaba ki Eki Görüntüle 686675

merhabalar:3::3::3:

tabiki verebilirsin neden olmasın ki, ben 89 kilodan başladım düşün şuan 82 lere geldim hala da devam ediyorum 60 lara kadar devam edeceğim sende katılabilirsin bana :34:

merhabalar:3::3::3:

tabiki verebilirsin neden olmasın ki, ben 89 kilodan başladım düşün şuan 82 lere geldim hala da devam ediyorum 60 lara kadar devam edeceğim sende katılabilirsin bana :34:

size katılmayı çok isterim gerçekten,ama nerden başlayacağımı bilmiyorum.öğrenciyim yurtta kalıyorum malum hep hazır yemek yemek zorunda kalıyorum,bu durumdan çok rahatsızım,arada bir bana yol gösterirseniz çok çok çok minnettar olurum :26:

size katılmayı çok isterim gerçekten,ama nerden başlayacağımı bilmiyorum.öğrenciyim yurtta kalıyorum malum hep hazır yemek yemek zorunda kalıyorum,bu durumdan çok rahatsızım,arada bir bana yol gösterirseniz çok çok çok minnettar olurum :26:

dışarda yiyorsan hazır yemek mesela bak benim gibi yiyebilirsin bir kepçe çorba içip biraz susuz yerinden sebze yemeğini bir dilim ekmekle ye yanında yoğurt yada salata ye mesela ben öyle yapıyorum , yada tavuklu ton balıklı salata yiyebilirsin dışarda bunun gibi seçenekler türetebiliriz, senin ne gibi seçeneklerin var sen onlar söyle bana onlardan seçelim daha iyi olur bence???

dışarda yiyorsan hazır yemek mesela bak benim gibi yiyebilirsin bir kepçe çorba içip biraz susuz yerinden sebze yemeğini bir dilim ekmekle ye yanında yoğurt yada salata ye mesela ben öyle yapıyorum , yada tavuklu ton balıklı salata yiyebilirsin dışarda bunun gibi seçenekler türetebiliriz, senin ne gibi seçeneklerin var sen onlar söyle bana onlardan seçelim daha iyi olur bence???

öncelikle gerçekten ilginiz için teşekkür ederim :16:
inanın ben kendimi tamamen hazır yemeğe versem burada hamburger,dürüm,pizza dan öteye gidemem :26:
en iyisi sizin dediğiniz gibi salata malzemeleri,yoğurt,hazır çorba alıp yurdun mutfağında bir süre de olsa diyet çalışmaları yapmam gerekecek,
ama tereddütte kalıyorum salata derken ben şimdi bol yağlı tuzlu bir şeyler yaparım kesin o zaman diyetin bi anlamı kalmayacak,hazır çorbaların da
içinde neler olduğunu bilmiyoruz,genelde kalori miktarlarını okuyorum ama günde kaç kalori almam gerekiyor hiç bi fikrim yok ya da hangi çorbaları tercih etmeliyim
meyvede de şeker oluyormuş sizce sınırsız meyve yemeli miyim ? size çok zahmet olucak ama bilgilendirirseniz deneyimleriniz doğrultusunda,çok çok sevinirim :46:

öncelikle gerçekten ilginiz için teşekkür ederim :16:
inanın ben kendimi tamamen hazır yemeğe versem burada hamburger,dürüm,pizza dan öteye gidemem :26:
en iyisi sizin dediğiniz gibi salata malzemeleri,yoğurt,hazır çorba alıp yurdun mutfağında bir süre de olsa diyet çalışmaları yapmam gerekecek,
ama tereddütte kalıyorum salata derken ben şimdi bol yağlı tuzlu bir şeyler yaparım kesin o zaman diyetin bi anlamı kalmayacak,hazır çorbaların da
içinde neler olduğunu bilmiyoruz,genelde kalori miktarlarını okuyorum ama günde kaç kalori almam gerekiyor hiç bi fikrim yok ya da hangi çorbaları tercih etmeliyim
meyvede de şeker oluyormuş sizce sınırsız meyve yemeli miyim ? size çok zahmet olucak ama bilgilendirirseniz deneyimleriniz doğrultusunda,çok çok sevinirim :46:

bende hani herşeyi çok çok bilmiyorum ama bildiğim doğrultuda yardım ederim tabiki sana :16::16::16:
sınırsız meyve yemek tabiki doğru değil genelde günde 1 yada 2 meyve öneriliyor .
kilona boyuna göre alman gereken kaloriler hesaplanıyor
Günlük kalori ihtiyacı

bu siteye bir bak istersen belki yardımcı olur sana ama sen mesela herşeyi hesaplayamazsan yiyeceğin herşeyin porsiyonunu azaltarak başlayabilirsin öncelik olarak alışmak için , miden küçülür ilk başta vücüt alışır ondan sonra da yiyeceklerini sınırlandırırsın belki daha iyi olur

Back
X