- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Besttt nasılsın nasıl gidiyor ben gelemedim topiğine çünkü hiç dikkat edemedimyazmadım o yüzden ama bu sabah itibarı ile dikkat etmeye başladım sadece kendimi su içmeye alıştırmam gerek yavaş yavaş yapıyorum bir anda yemeyi bırakırsam bir anda yemeye başlıyorum
![]()
bestem nekadan az sey yiyonnnharikasınız kızlarrr
sabah menüm
bir kase süt nestle nesfit
öğlen menüm
köfte
yoğurt
akşam menüm
salata
bestem nekadan az sey yiyonnn![]()
yok kızz yetiyor inan ki alıştım , işin ilginci bunları yememe rağmen kilo vermedim biliyormusun![]()
benimde fazlam var beste kiscemmama suan bende veremiyom az yiyom yine gitmiyo aama sebebi var tiroidim yavaslamis
ondanmis simcik hap kullanacam herhalde kilo verrim artikin yavas yavasss
sen tiroidine baktirdinmi hic
![]()
senin sorunun tiroidmiş canım bak ilaç alırsan düzelir bişeyciğin kalmaz evelallah![]()
beste kiscem topik seninmis yeni farkettimmhayirli olsun
![]()
Merhabalar,o kadar özendim ki size anlatamam.ben de kilo vermeliyim bundan böyle her gün takip edicem
sizi.ben de 10 kilo verebilir miyim acaba ki Eki Görüntüle 686675
merhabalar
tabiki verebilirsin neden olmasın ki, ben 89 kilodan başladım düşün şuan 82 lere geldim hala da devam ediyorum 60 lara kadar devam edeceğim sende katılabilirsin bana![]()
size katılmayı çok isterim gerçekten,ama nerden başlayacağımı bilmiyorum.öğrenciyim yurtta kalıyorum malum hep hazır yemek yemek zorunda kalıyorum,bu durumdan çok rahatsızım,arada bir bana yol gösterirseniz çok çok çok minnettar olurum :26:
dışarda yiyorsan hazır yemek mesela bak benim gibi yiyebilirsin bir kepçe çorba içip biraz susuz yerinden sebze yemeğini bir dilim ekmekle ye yanında yoğurt yada salata ye mesela ben öyle yapıyorum , yada tavuklu ton balıklı salata yiyebilirsin dışarda bunun gibi seçenekler türetebiliriz, senin ne gibi seçeneklerin var sen onlar söyle bana onlardan seçelim daha iyi olur bence???
öncelikle gerçekten ilginiz için teşekkür ederim![]()
inanın ben kendimi tamamen hazır yemeğe versem burada hamburger,dürüm,pizza dan öteye gidemem :26:
en iyisi sizin dediğiniz gibi salata malzemeleri,yoğurt,hazır çorba alıp yurdun mutfağında bir süre de olsa diyet çalışmaları yapmam gerekecek,
ama tereddütte kalıyorum salata derken ben şimdi bol yağlı tuzlu bir şeyler yaparım kesin o zaman diyetin bi anlamı kalmayacak,hazır çorbaların da
içinde neler olduğunu bilmiyoruz,genelde kalori miktarlarını okuyorum ama günde kaç kalori almam gerekiyor hiç bi fikrim yok ya da hangi çorbaları tercih etmeliyim
meyvede de şeker oluyormuş sizce sınırsız meyve yemeli miyim ? size çok zahmet olucak ama bilgilendirirseniz deneyimleriniz doğrultusunda,çok çok sevinirim![]()