Ben küçülüyorum , giydiklerim küçülüyor , yüzüm gülüyor :)

Eveeeett sınavlarım bitti çok şükür :32::32::32::32:

Bugün spora başlayalı tam bir ay oldu ilk başladığım gün ölçm yapılmıştı bugünde aynı ölçüm yapılacak , sadece bir ayda tam tamına 5 kg 5,5 kg verdim . Birde kaç cm incelmişim ona bakalım, akşama haberlerimi veririm size :52::52::52::52:

Eveeeett sınavlarım bitti çok şükür :32::32::32::32:

Bugün spora başlayalı tam bir ay oldu ilk başladığım gün ölçm yapılmıştı bugünde aynı ölçüm yapılacak , sadece bir ayda tam tamına 5 kg 5,5 kg verdim . Birde kaç cm incelmişim ona bakalım, akşama haberlerimi veririm size :52::52::52::52:

merhaba sınavlarınızdan güzel sonuçlar alırsınız inş. 1 ayda çokgüzel zayıflamışsınız tebrik ederim gerçekten.. bende diyetisyene de gidiyorum ama sizin kadar veremedim nerdeyse 2 ay oldu. neyse ölçümlerinizi merak ettim akşam bakarımm.. görüşmek üzere

Evet bugünde sporumu yaptım geldim...
Ölçüldüm incelmelerimi yazıyorum kızlarrr şaşırtıcı sonuçlar aldım çok ama çok mutluyummmmm

Omuzlardan 4 cm
Göğüsten 7 cm
Belden 5 cm
Basenden 5 cm
Karından incelme yok
Bacaktan 0,5 cm
Koldan incelme yok

Kollarım ve bacaklarım zaten ince onlardan şikayetçi değilim , karın bölgesi için hocamız en zor eriyen bölgelerden birisi o nedenle çok doğal, bu ay karına biraz daha ağırlık verelim daha çok karın çalışalım bakalım bir sonraki ay nasıl olacak dedi

Merhabalar menü paylaşımlarımı ihmal ettiğimi biliyorum hemen telafi ediyorum.

Dünkü yemek menüm :56::56::56:

Sabah kahvaltısı

Beyaz peynir
domates salatalık
5 zeytin
1 bardak yeşil çay

öğlen bişey yemedim pazara çıkmıştım baya dolaşmış olmalıyımki acıktım
bir simit yedim sonrasında da bir muz

akşam
balık ve bol salata
1 bardak light cola

1 saat spor yaptım bugün plates günü idi sonrasında karın bölgesine yoğunlaştım

ihmal ediyorum çünkü bu aralar diyeti biraz sarkıttım :14:
vicdan azabı yaşıyorum bunun içinde

uzun zamandır giremiyorum 9 kg dan sonra pek dikkat etmedim kendime ama , bugünden itibaren 3 ayda çok sıkı rejime giriyorum

Back
X